Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Totylkoja30

Duży miś na 26 urodziny dla dziewczyny

Polecane posty

Gość Totylkoja30

Hej, jak myślicie o takim prezencie jak w temacie?

Gość gość
Na 18 ok ale nie dla 26latki... W nicku masz 30lat i siedzisz na kafe takie pyt.zadajesz =niedojrzaly emocjonalnie jesteś. Jakaś biżuteria typu kolczyki, branzoletka czy naszyjnik.

Gość Totylkoja30
Czyli to nie jest dobry pomysł?

Gość gość
Ja dostałam misia w wieku 29 lat i taki prezent od mojego chłopaka bardzo mi się podobał :)

Gość Ana435
Gosc14:55 A Ty jesteś niedouczony:-) Branzoletka:-) Piszemy bransoletka.

Gość gość
Gdzieś będzie go musiała upchać. Ja nie chciałabym trzymać dużego misia w sypialni, którą sama urządzałam. W szafie też nie bo tylko by zagracał. W piwnicy trochę chamsko.

Gość gość
Ana cmoknij mnie w dóópe

Gość gość
Miś dla takiej kobiety to nie jest dobry pomysł........

Gość gość
Ja wolałabym biżuterię albo jakiegoś ładnego kwiatka doniczkowego orchidea albo bonsai:-)

Gość Ana435
Gość 15:20 Właśnie widać jaki poziom prezentujesz:-) Niedouczony patologia:-)

Gość gość
Ja też wolałabym biżuterię, albo coś doniczkowego.

Gość gość
Ja mam 26 lat i cieszyłabym się z takiego prezentu :)

Gość gość
Lepszym pomysłem jest biżuteria-zawsze sie sprawdza, na jubilea pl jest duzo ladnej i taniiej bizuterii srebrnej. Myślę, że jej sie spodoba niektore sa z kamieniami,np. ametysty bursztyny itd

Może warto byłoby skupić się raczej na tym, żebyście ten dzień spędzili razem? Niezależnie od tego, czy prezentem miałby być miś, czy droga biżuteria, uważam, ze nic nie zastąpi wspólnie spedzonego czasu, dlatego zaproś ją na https://pokazy-iluzji.pl i pośmiejcie się razem ;) Jak dla mnie jeden z lepszych sposobów na spędzenie urodzin ;)

Gość Julka223
Dziewczyna może i się ucieszy, ale ja jestem np zwolenniczka praktycznych prezentow i jesli cos ma lezec w kącie i zajmowac miejsce to bez sensu. Moj chlopak wiedzial, ze potrzebuje nowego telefonu i z bestcena.pl zamowil mi najnowszego iphona. Tam jest zwykle taniej wiec czemu by nie skorzystac.

Gość gość
Zależy od dziewczyny :) Fajny pomysl ale taka kobieta chyba wolałaby jakaś biżuterię :-) może miś i jakaś biżuteria i bukiet róż ? :)

Gość gość
Myślę, że dużo dziewczyn chciałoby dostać takiego misia od ukochanego ;) tylko musi być naprawdę duży

Gość gość
gumowa dmuchana lala typy męskiego z czlonkiem 30-40cm to jest prezent a nie miś . jestes homo czy co?

Gość gość
Duzy ma byc penic a nie pluszak

Gość ojojoj21
Jak najbardziej duży miś powoduje pozytywne uczucia :-) Ale to dobry pomysł pod warunkiem, że będzie dodatkiem do czegoś wyjątkowego. Popatrz sobie na malafabryczka.pl, zamów jakąś bransoletkę, która pasuje do Twojej dziewczyny. Postaraj się wybrać jakąś w stonowanych kolorach, wtedy będzie pasowała jej do większości rzeczy i będzie mogła ją często nosić i pomyśli o Tobie za każdym razem jak na nią spojrzy. A miś będzie pewnie fajną ozdobą w jej pokoju tak że super się to łączy w jeden doskonały prezent :-) Co by Ci mężczyźni zrobili bez kobiet ;-)

Gość gość
Spoko, ale jakaś kolację w restauracji też fajnie by było ogarnąć :D Jak nie znasz dobrych lokali, to idźcie do Salto na wilczej - pyszne jedzonko tam maja :)

Gość gość
przecież taki duży miś też sporo kosztuje a jest tylko zwykłym zbieraczem kurzu.

Gość gość
Mam 26 lat i nie chcialabym takiego prezentu... Nie znoszę takich zbędnych kurzołapów i pierdoł ktore zajmuja tylko miejsce. Lepszy praktyczny prezent, portfel, książka, coś z biżuterii czy zegarek a nawet kosmetyki, cos co sie przyda a nie bedzie przeszkadzać