Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie początek CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość
20:40 inteligencją nie grzeszysz, brak kultury osobistej się kłania

Gość gość
Dziękuję napewno napisze Chódz bardzo.sie boję że stracę moja kruszynke :( pociesza mnie jedynie to że jest córcia bez niej bym.sie załamala :(

Gość gość
22:21 dziękuję za wsparcie ja nawet tego nie komentowalam eh szkoda ze ludzie nie potrafią wypowiedzieć się w kulturalny sposób

Gość gość
Zawsze ktoś taki się znajdzie.... Nie ma co brać do siebie takich głupot, ciekawe co by robiła gdyby znalazła się w takiej sytuacji.

Gość gość
Co ja bym zrobila? Napewno nie czekalabym na poronienie tylko pojechalabym do szpitala. Krwawienie i tydzien bez wizyty u lekarza? To przeciez trzeba byc totalnie nieodpowiedzialnym. TOTALNIE!!!

Gość gość
Dodam jeszcze, ze ja się leczyłam z nieplodnosci, 15 miesięcy staran a później jeszcze te plamienia, to cud ze wszystko szczęśliwie się ułożyło

Gość gość
Nie krwawienie a.plamienie żebym.krwawila.to bym.pojechala. Ale jeżeli plamie a.lekarz mówi że tak.moze być żeby brać leki i leżeć to pojadę na sor usłyszeć parę niemiły słów i odesla.mnie.do.domu. Martwię się tym bardziej że rano poleci plamka a wieczorem.nie i dlatego.chcialam.poznac c z y ktoś.moze też tak.mial

Gość gośćzgodziny2121
U mnie było b. różnie. Miałam i skąpe plamienia takie tylko brudzace bieliznę i krwawienia jak w pierwszym dniu okresu. Tak jak napisała to kolory były tez różne od jasnoczerwonych po brązowe. Do tych mądrali co wysyłają na sor, otóż ja byłam kilka razy i ani razu nie zostawili mnie na oddziale i tez ani razu noe wypisali recepty na leki tylko robili badania i usg. A leki itp to kazali do lek prowadzącego. Autorki ja tez szukałam tu odpowiedzi i pocieszenia gdy moja ciąża była zagrożona i dlatego Ci napisałam. Nie trać nadziei, ja nie traciłam choć wyglądało to kiepsko i za każdym razem na usg czekałam na "wyrok".

Gość gość
Martwisz sie opinia pielegniarki z sor? Ile ty masz lat? Twoj wybor. Skrajna nieodpowiedzialnosc. Brak slow.

Gość gość
Musi być dobrze. Pamiętaj Pan Bóg wie co robi

Gość gość
Gość z godziny2121 dziękuję cicha nadzieję mam że wszystko będzie dobrze Mnie.martwi dlaczego wieczorem jest czysto a rano znowu poleci :( myślę jak lekarz mówił żeby nie jechać ma sor cierpliwie czekać to chyba wie.co.mowi

Gość gość
Gość 23:17 też tak.mysle że Bóg wysłucha moich modlitw i będzie dobrze mam cicha nadzieję :) Dziękuję wszystkim.za mile słowa dobranoc kolorowych snów :)

Gość gość
Ja plamilam tak dwa tygodnie,potem to przez następne dwa tygodnie lało się że mnie.Lacznie miesiąc to trwało.

Gość gość
Ja plamilam przez 4 tygodnie w 1 ciazy, wiekszosci na brazowo, pierwszego dnia tylko wygladalo to jak okres. Lekarz kazal odpoczywac, dal duphaston i cyclonamine i sobie lezalam dwa miesiace w domu. Ta od soru to jakas histeryczka i sie nie przejmuj, mnie lekarz powiedzial, ze w szpitalu zrobia mi dokladnie to samo, a dojdzie stres zwiazany z miejscem i ze to bez sensu. To jest taka wczesna ciaza, ze tak naprawde to jak ma sie cos stac, to sie stanie. Lepiej siedz w domu jak najdluzej, bo chyba zostawienie dziecka malego i pojscie do szpitala nie wplynie pozytywnie na Twoje nerwy. Pierwsza ciaze donosilam, syn ma 2 lata. W drugiej tez plamilam na poczatku przez tydzien czy dwa, ale tylko na bezowo i tez wlasnie urodzilam:) bedzie dobrze.

Gość gość
Gość 6:33 a jakiego koloru było plamienie?

Gość gość
Gość 6:47 dokładnie co do historyczki nie wie w jakiej jestem sytuacji i najlepiej obrażać, mi.lekarz dokładnie powiedział to co ty tylko więcej nerwów które mogą mi bardziej zaszkodzić a robie co mogę tym bardziej źr to wczesna ciąża :( najbardziej martwi mnie kolor tego plamienia eh :( ale tylko zostało czekać :( brać leki i w miarę możliwości wypoczywać

Gość gość
Plamilam raz mocno raz slabo z przerwami przez 2 miesiące. Leżałam w szpitalu od 4 tyg ciąży do 13 tyg z niewielkimi przerwami. Co wychodziłam do domu to za 3 dni byłam znów na patologii. Około 7 tyg wypatrzyli krwiaka. Ok 9- 2 pecherzyki. Potem sie okazało ze jeden się nie rozwija. Wypuścili mnie jak na usg było już tylko jedno ładnie rozwijające się dziecko. Brałam nospe relanium i jeszcze cos na podtrzymanie i domiesniowo kaprogest. To było 19 lat temu:) w książeczce zdrowia syn ma wpisane krwawienia w I trymestrze.

Gość gość
Ty zmien lekarza. Tydzien z plamieniami bez wizyty? Powiedz prosze ze to zart.

Gość gość
Z tego.co czytam to lekarz dobrze postępuje co może więcej Zrobić jak biorę leki? Plamienie się Zmniejsza sama nie wiem czy dobrze czy źle :( myślę że lekarz nie będzie codziennie usg robił bo raczej nawet nie wskazane a robieniem usg nic z ego nie wskura.

Gość gość
Usg fakt. Ale dlaczego beta nie została jeszcze zrobiona to się dziwię

Gość gość
Autorko jak tam dzisiaj?? Jak się czujesz? Do piątku niedaleko

Gość gość
Gość 11:50 dziękuję dziś czuje się całkiem dobrze od wczoraj wieczora plamienie prawie nie wystąpiło chodź cały czas boję się że zaraz wróci :( a do tego mdli mnie ale może to z nerwów :(

Gość gość
To na pewno z nerwów. Odpoczywaj i staraj się myśleć pozytywnie:) trzymam kciuki

Gość gość
Dziękuję bardzo :) staram się myśleć.pozytywnie eh aby szybciej piątek.:)

Gość gość
Widzę że ci się lepiej robi jak Ci piszą że będzie dobrze. Ale tobie zależy na wsparciu czy na prawdziwej opini

Gość gość
Lepiej czy nie.lepiej pasuje mi jak piszą osoby które miały podobna sytuację :) nie będę odpisywać na temat że mam.jechac do lekarza jak rozmawiałam z nim i wiem kiedy mam jechać na sorze także więcej nie zrobią a wolę w domu być z dzieckiem nie stresując sir tak jak w szpitalu

Gość gość
A czemu na betę nie pojedziesz? Dowolna pora dnia nie trzeba być na czczo. A byś wiedziała czy wszystko jest ok.

Gość gość
Poszłabym ale w piątek mam wizytę,na.pobranie krwi musiałabym.jevhac autobusem z córką która po chwili chce ma ręce dlatego wolę starać się lezex i nie brać jej na ręce i cierpliwie poczekać do wizyty narazie plamienie nie występuje od wczoraj godziny 20

Gość gość
Autorko daj znać po lekarzu. Jeśli lekarz będzie miał jakieś wątpliwości co do prawidłowego rozwoju ciąży to prosto jedź na betę. Mam nadzieję ze będzie wszystko dobrze

Gość gość
Autorko o której masz wizytę?