Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczepan Gdynia 12

Figura po operacji

Polecane posty

Gość Szczepan Gdynia 12

pół roku temu przeszedłem operację usunięcia nadmiaru chrząstki w miednicy.Chirurdzy zeszlifowali mi ok 1/7 powierzchni miednicy z przodu i tyłu,była to oczywiście operacja plastyczna.Od dziecka chorowałem na przerost kości i w tym miejscu nastąpiła kumulacja a moje ciało na dole wyglądało jak kobiece ,miałem bardzo szeroką miednicę ,czułem się z tym źle ilekroć na ulicy ktoś rzucał mięsem .Ej laseczka ,lub co innego,śmiałem się kiedy widziałem ich miny kiedy się odwróciłem i odezwałem ,raz zostałem pobity przez to ,innym razem zrzucony ze schodów ,wyśmiewany . Żyłem z tym 28 lat aż powiedziałem dość ,wziałem kredyt i udałem się na operację . Teraz wyglądam nareszcie jak facet , dodatkowo poprawiłem troszkę policzki ,usta i uszy. Jest jednak problem którego raczej się nie pozbędę a który mnie dobija , mój penis nie jest miękki ,praktycznie cały czas stoi , powodem tego jest chrząstka która w nim występuje a której nie da się usunąć , dodatkowo jest ciężki. Mam pytanie do kobiet bo mam kompleksy z tego powodu . Jak wy reagujecie jak widzicie faceta któremu ciągle stoi, np: na przystanku patrzycie na spodnie faceta i widzicie że ma wzwód,na basenie ,widzicie że ma wzwód . Jak wy na to patrzycie, obrzydza was to ?

Gość Mm rr356
szok ! Zaniemówiłam

Gość gość
Ja pier. Jesteś Trans?

Gość gość
ło matko.Zbok

Gość gość
ale z ciebie z/j/e/b żal :/