Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Postanowiłem potrollować i pobawić się w 2 osobowości :D

Polecane posty

Gość gość

1 dnia wyżelowałem pięknie włosy, elegancko się ogoliłem odpicowałem ubranie fajne buty wszystko cacy ale postanowiłem pograć przestraszeńca nieśmiałego mruka, efekty: bardzo dużo zalotnych spojrzeń i uśmieszków ze strony kobiet. Dla urozmaicenia zabawy postanowiłem na przystanku zapytac laske sredniej urody o to czy był autobus głosem drżącym i przymulonym, nastepnie zaproponowałem jej aby cos osobie opowiedziala (aby byly to 2 zdania) potem ja powiedzialem ok.12 zdan o sobie efekt nie zdobyłem nr, nie było nic poza sympatyczną rozmową a raczej monologiem ja mówie laska tylko mhm... i cos odbąkuje, potem postanowiłem sie przejsc po uczelniach i zabytkowej czesci deptaka w centrum, nie osiągnąłem nic z takim zachowaniem poza podziwem mojego wyglądu. Na koniec z kolegą przymułem poszlismy do klubu na "tance i karaoke" wiekszosc czasu z miną przestraszeńca przesiedziałem przy piwie, a laski sie usmiechały ukratkiem, kilka razy zacząłem "tańczyc" sam ze sobą jak sztywny robot bardzo nieskladnie i byle jak, nie osiagnąłem nic i wyszlismy po 1,5h kazdy do domu do siebie. Następnego dnia postanowiłem zagrać pewnego siebie i wygadanego luzaka, ubrałem sie byle jak włosy zwykle proste, ubranie takie jak do pracy bardzo srednie. I tak sibie chodziłem po miescie i po prostu zagadywałem do lasek zwykle tych bez pierscionków lub z pierscionkami na 3 palcu, na 25 prób w 90% miałem miłe rozmowy i zebrałem aż 20 nr telefonów (podobny prank jak zrobił LukasTV który potwierdził moją teze własnym filmem w innym miescie) . Wniosek z tego taki że Polki to takie dziwne istoty co się pierwsze nigdy nie odezwą a jak chłopak zagada pewny siebie to bez problemu sobie nazbiera nr. telefonu. Zagraniczne dziewczyny bardzo cenie bo to one potrafią pierwsze zagadac, a Polki nawet jak chcą to NIGDY nie zagadają bo się boją!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować