Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie istniejąca miłość

Pytanie skierowane do kobiet proszę o pomoc !

Polecane posty

Witam wszystkie szanowne Panie, mam takie pytanie odnośnie dziewczyny z którą zakończyłem całkowicie relacje, może zaznaczę że znamy się 5 tygodni i ona jest po nieudanym związku. Ona chciałaby żebyśmy zostali przyjaciółmi gdy wyznałem jej miłość na to ja niestety się nie zgodziłem ponieważ nie potrafiłbym żyć w takiej relacji z nią. Gdy jej to oznajmiłem pojawił się płacz, pretensje i niezrozumienie i przekazała mi taką wiadomość że nie chce stracić tej znajomości. Czy to taka wewnętrzna gra i czy naprzykład pojawi się od niej za jakiś czas telefon, wiadomość, chęć spotkania bo zrozumie że mnie straciła. Może i egoistyczne zachowanie z mojej strony ale bardzo cierpię a jeszcze będąc w takiej relacji byłoby znacznie gorzej. Proszę o pomoc i zrozumienie mojej sytuacji.

Gość gość
Hmm trudno powiedzieć może myśli jeszcze o byłym, a ty jesteś kołem zapasowym :) Pozdrawiam

Gość gość
Chyba powinny zagoić się jej rany z poprzedniego nieudanego związku. Ile minęło od rozstania?

Gość gość
Siedz teraz cicho i nie odzywaj sie do niej. Zaraz zacznie szaleć ;)

Gość gość
Olej ją. Sama sie odezwie. Takie one sa, nie wiedza co chca. I nie wierze w bycie przyjacielem miedzy kobieta a mezczyzna. Olej i zobaczysz co bedzie ale czuje ze nie jest ciebie warta . Wspolczuje

22:22 W chwili kiedy się poznaliśmy ona rozstała się z nim. Aczkolwiek dziwne spotkanie oczywiście wcześniej się nie znaliśmy zauważyłem ją gdy płakała i zapytałem czy mogę jakoś pomóc jako nieznajoma osoba :) 5 tygodni

Gość gość
Nie godz sie na to by byc jej znajomym. Ty jej wyznałes milosc a ona cie odrzuciła i jeszcze pieprzy zebyscie zostali przyjaciolmi . Tupet

Gość gość
Jestes dobrym człowiekiem. Zaslugujesz na cos lepszego niz bycie picieszycielem tylko po jej milosciach .

Gość gość
5 tygodni to za wcześnie, musi minąć ok pół roku, jeśli to było coś poważnego. Daj jej czas, inaczej będziesz robił za chusteczkę do ocierania łez.

Wracając do pytania drogie Panie... Czy mogę liczyć na coś takiego że za jakiś czas nwm tydzień, miesiąc ona zrozumie że być może coś czuje do mnie ? Wiem może jestem kretynem ale co miłość robi z człowiekiem :(

Gość gość
Oddal sie, zateskni to wroci

Gość gość
Po ile macie lat? A tak na przyszłość nie wyrywaj się tak szybko z "kocham Cię".

Gość gość
Tak autorze :) mozesz liczyc na cos takiego ale tez mozesz liczyc sie z tym ze ona nie wyleczy sie z milosci do tamtego :) Roznie moze byc. My tutaj życzymy ci jaknajlepiej :) fajny sympatyczny z ciebie chlopak. Najlepsza rada to teraz daj jej zatesknic ;) zobaczysz co zrobi

Gość gość
Całusów w usta? Namiętnych?

22:32 Dziękuję za wsparcie i informacje... Trochę boli tekst mogę Ci zaoferować wiecej niż bycie kumplem a mniej niż bycie razem... Wiec to jest jednoznaczne ale tak jak doradziliście tak zrobię tzn chciałem się tylko utwierdzić w przekonaniu czy dobrze postępuję. Strasznie cierpię, jej też pewnie nie jest łatwo ale nie chce zostać tylko facetem któremu może się wygadać :(

Gość gość
Bardzo dobrze postepujesz :) Wspolczuje ci Bedzie dobrze , zobaczysz . Moze przejrzy na oczy. I pamietaj ;) olej ją teraz całkowicie . Bedzie szalec zobaczysz. Bede zagladac tutaj :) napiszesz co i jak wkrótce ? :)

Gość gość
Calowala sie namietnie a teraz pieprzy ze tylko przyjaciolmi ? Pogielo ją. Co ona sobie wyobraża. Ksiezniczka.

Gość gość
Skoro były to namiętne całusy, to może coś z tego będzie ;) Ale w przyszłości, teraz ona musi się pozbierać po rozstaniu.

22:39 To trochę potrwa tyle ile moje cierpienie przynajmniej miesiąc. Dzięki za rady może przejrzy na oczka i zobaczymy... Mam nadzieję ze tutaj nie wchodzi ;) Dam Wam znać jak moje losy się potoczyły... Pewnie potoczą się tak jak mój login. Optymistą trzeba być przez całe życie. Sarkazm oczywiście ale jeszcze raz dziękuję za szybką i szczerą odpowiedź.

Gość gość
Przytulamy cie autorze :) Trzymaj sie i duzo sily , wiemy jak ci ciezko. Zapisze ten temat, mozesz systematycznie sie nas radzic. Jedyne lekarstwo to usunac sie z jej pola widzenia i slyszenia . Pisz do nas Jestes bardzo wartosciowy

22:41 Kobiet nie ogarniesz. haha przepraszam ale my faceci tak mamy ciężko Was ogarnąć bo jak gadałem z moją dobrą kumpelą dla niej też to wszystko było jednoznaczne. A uwierzcie najgorsze jest to że wydarzyło to się z dnia na dzień... Taka nagła zmiana decyzji bo każdy z nas bardzo mocno inwestował w tą znajomość, a nawet jak stosowałem tzw. chłodnika gdzie odpisywałem po paru minutach albo gdy pisała dobranoc to na drugi dzień że niby nie zauważyłem, to jakie pretensje były z jej strony i martwiła się czy mi się coś stało jak wracałem od niej samochodem... Wiem jestem świnia ale nikt chyba z was nie lubi nudy w relacjach damsko-męskich dla wielu kobiet liczą się emocje i bycie nieprzewidywalnym, dlatego sprawdzałem czy jej zależy i wyznałem jej to co czułęm Zaraz mi sie oberwie ale tak chyba jest...

Gość gość
Chcialabym zeby taki chlopak mnie pokochal .

Gość gość
Bo powiedziales jej ze ja kochasz i sie wystraszyla . Ja bylabym szczesliwa bo mnie nikt nigdy nie kochal . Szczesciara

Gość gość
Nie nie zmienię zdania :) Tak trzeba postępować a słowo kocham powiedziales za wczesnie. Ale nadal rob zlewke na nia, widac ze takie zachowanie jest wskazane ;) :)