Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie istniejąca miłość

Pytanie skierowane do kobiet proszę o pomoc !

Polecane posty

Gość gość
Bardzo dobrze postapiles. Nie zważala na twoje uczucia, taka mala egoistka. Dala sie calowac ale chce tylko znajomosci powierzchownej a ty bys cierpial . Dobrze robisz ze sie nie odzywasz. Sama sie odezwie :)

Gość gość
Tutaj czasem lepiej pomogą ludzie niz sam psycholog :)

Gość gość
Przejdzie Ci, wytrzymasz :)

Gość gość
Tak, najgorzej rano czlowiek sie czuje zle psychicznie wtedy. Wtedy wszystko wraca od nowa, caly bol. Jestesmy przy tobie , wytrzymaj :)

Gość gość
Jak samopoczucie dzisiaj? :)

Gość gość
Żyj swoim życiem i emanuj własną zayebistością :D Nich zatęskni i niech wie co straciła ;)

Gość gość
I to nie jest chore, to po prostu zakochanie ;)

Gość gość
5 tygodni się znaliście, a ty wyznałes jej miłość? To w wersji dziecinnej, ale dorosły to chyba odróżni miłośc od zauroczenia. Pięć tygodni to nawet nie ma szans kogoś dobrze poznać, a miłość to uczucie potrzebujące czasu i próby czasu, a nie 5 tygodni znajomości.

20:43 Dzięki za miłe słowa ;) Mam to gdzieś co piszesz jaki jestem wisi mi to ;) Gadaj sobie co chcesz to że jestem dziecinny mam wyj****e na to ... i jeśli chcesz się wypowiadać to może przeczytaj sobie wszystko albo może lepiej nie... Nie robie z siebie c***y a to że temat się tak rozwinął to bardzo się z tego cieszę bo chciałem się upewnić w przekonaniu czy dobrze postępuję. A po drugie dziękuję takim miłym osóbką, które ze mną pociągły temat od wczoraj do przodu ;) Nie zależy mi na rozgłosie... Ale nwm po co Ci się tłumaczę nie chcesz to tutaj nie wchodź :)

Gość gość
Zasz wyj...ne ale jednak cię ubodło dziecinny chłopczyku, powyrzucaj sobie jeszcze przekleństwami na mnie ale i tak od tego nie staniesz sie męski :D nara nerwusku jesteś idealnym kandydatem na babskie reakcje :D

Gość gość
Autorze wogole nie zwracaj uwagi na troli :) juz wczoraj pisalam ze tacy moga sie pojawić , masz mnie i jeszcze jeden jest tutaj mily gosc :) i nie zwracaj uwagi na trola i nie tłumacz sie jemu :) My ciebie znamy my wiemy jaki jestes wartosciowy :) :) :)

Gość gość
Witaj autorze , odezwala sie ?

Nie, nie odezwała się ;) Ale gadałem z jej koleżanką tak dyskretnie to powiedziała mi że dziwnie się zachowuje jest taka 'niedostępna' bez poczucia humoru jak nie ona... Wiesz pewnie też się obawia napisać skoro usłyszała że nie chce mieć z nią kontaktu, za wcześnie na to wszystko ;)

Gość gość
Witaj autorze :) To juz coś ;) przynajmniej wiesz ze sie martwi. Tylko zeby kolezanka nie powiedziala jej ze pytales o nia ;)

Gość gość
I jak sie sprawy mają? :)

Gość gość
5 tygodni to za mało. Wyznawanie miłości po tak krótkim czasie znajomości jest, powiedziałbym, niedojrzałe. Nie jesteś w stanie w tak krótkim czasie być pewny czy to miłość, czy "tylko" zauroczenie.

Gość gość
Dokładnie 5 tygodni to nie miłość, to zauroczenie albo fascynacja. Dorośli a tego nie odrózniają :(

Gość gość
Ile wytrzymała bez Ciebie? :)

Gość gość
I bardzo dobrze napisales. Mowilam ze sie odezwie ;)

Gość gość
Coś czuję, że mocno wyidealizowales te dziewczynę, ale ok, próbuj, powodzenia.