Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie istniejąca miłość

Pytanie skierowane do kobiet proszę o pomoc !

Polecane posty

Gość gość
Kobiety kochaja troche niedobrych chlopcow ;) badz troche niedobry :) tak zdrowo niedobry :)

Może nie wyglądam jak Brad Pitt ale za brzydki też nie jestem sorki za skromność. ALE naprawdę wysłałem jej do pracy kwiaty była tak szczęśliwa że głowa mała specjalnie nie podpisywałem od kogo ale i tak wiedziała że są ode mnie. Nawet liścik jej kiedyś dałem opisujący sytuację jak się spotkaliśmy i wgl bez jakiś wyznań bo jestem zwolennikiem rozmów 'face to face' Przepraszam musiałem się trochę wyżalić a nie miałem komu i powiedzieć że trochę dziwna i niezrozumiała decyzja ... Trzymacie się dużo miłości i szczęścia Wam życzę. Aaa zapomniałbym dzięki Waszej życzliwości od razu mi lepiej :) A i przepraszam chciałem też się pochwalić :)

Gość gość
Jestes super . Jesli bedzie ci zle to wpadnij tutaj i mozesz nam wszystko powiedziec . Okreć ja wokol palca i nie badz zbyt dobry :) ;)

Gość gość
A dlaczego powiedziała, że chce abyś był jej przyjacielem? Jak to uzasadniła?

22:59 Wiecie co Wam jeszcze powiem, też Was bardzo lubię za tą bezinteresowną pomoc bo nie musiałyście... Ale facet uwielbia zdobywać kobiety, czarować, czasami ochrzanić za jej postępowanie, być spontaniczny... Fakt to co łatwo zdobyte (może brzydko to zabrzmiało) nie smakuje tak idealnie jak to o co zabiegasz... Dlatego cierpię z tego powodu że usłyszałem coś takiego jak "Przyjaźń" Nie zależało mi na seksie tylko na niej, chciałem żeby po prostu BYŁA !

Gość gość
Pieknie napisales :) Tutaj zawsze znajdziesz wsparcie

Gość gość
Musialbys byc przez moment kobieta by ją zrozumiec. Kobiety sa kaprysne jak dzieci , nawet nie wiesz tego ze kobiety tez zdobywają ;) i jak zdobędą ( ty powiedziales kocham ) wiec uznała ze sie wycofa ;) Czesto nie wiedza czego chca

Gość gość
Tulimy :) A teraz ja Cie traktuje? Po tym wyznaniu?

Gość gość
Autorze bo tutaj akurat trafiles na starsze osoby :) To dlatego inaczej zachowujemy sie niz mlode :)

Gość gość
Autorze bo ty jestes mily grzeczny to i my takie jestesmy :) Uwierz, ze potrafimy jazdy robic na kafe ale tylko niedobrym ludziom. Oj potrafimy . Na kafe mozesz tez spotkac sie z nieprzyjaznymi osobami :) zalezy kto alurat bedzie w tym czasie gdy wejdziesz. Do pomocy to my zawsze pierwsze :)

Ja jej powiedziałem że szanuję jej decyzję więc niech też uszanuje moją, to że chcę zerwać z nią wszelakie kontakty, bo nie potrafię inaczej ... (wiem trochę brutalnie ale no nie potrafię inaczej) Była wiadomość ... "I co wgl już się nie będziesz do mnie odzywał?" i pare takich tam, wiem manipuluje mną na niektóre odpisałem i tutaj wiem popełniłem błąd ale nie potrafię jej wyrzucić z mojego życia. Wstaję, pracuję, otwieram lodówkę, idę sprać ... Wszędzie Onaa. Nic nie poradzę :(

Gość gość
Dlaczego rozstała się z chłopakiem? Kto kogo rzucił?

Gość gość
Autorze damy rade :) Musimy dziewczyne rozkochac w tobie dlatego radzimy ci w ten sposob :)

Gość gość
Gdybys zgodzil sie jedynie na przyjazn to bys cierpial a tego nie chcemy . Ciekawe jak ona by sie czula gdyby jej tak chlopak powiedzial .

Hmm w sumie to wyszło tak że on ją bił szarpał wyzywał, zresztą widziałem jej ręce nie wyglądało to zbyt fajnie... Po tym wszystkim wspólnie podjeli taką decyzję, że się rozstają gdybym to zobaczył to facet zbierałby zęby z ziemi. Jak można bić szarpać dziewczynę no i po całej tej akcji zjawiłem się ja... Przytuliłem, zacząłem ją wspierać i nie opuściłem ani na chwilę odprowadziłem do domu...

Gość gość
To jakiś toksyczny gość był. Nie wiesz z jakiej rodziny ona pochodzi? Ojciec też był agresywny?

Gość gość
Chcialabym cie wspierac do rana zebys nie byl sam ale bede musiala juz isc spac :) Jutro napisze do ciebie. Pamietaj - cicho sza ;) niech zateskni niech mysli i nie godź sie na przyjazn :) Albo milosc albo dowidzenia . Nie mozesz służyć jedynie za chusteczke :)

Dziękuję trzymaj się i dobranoc :) Z jakiej osobiście nie poznałem jej rodziny, jakoś zawsze uciekała od tematu spotkań z nimi. Wiem tylko tyle ojciec pij****ardzo dużo mówi o mamie że choruję i jedynej rzeczy której się boi to że może ją stracić. Wiec dziewczyna jest bardzo wrażliwa, nie jeden raz popłakała się przy mnie, a z drugiej strony jest taka inna bo nie zgrywa panienki ... Trudno to opisać :( I właśnie to chyba mnie urzekło :(

Też idę spać bo jutro ciężki dzień przede mną. Dziękuję dziękuję dziękuję za Waszą wspaniałą pomoc postaram sie odezwać, bo naprawdę pomogłyście mi i to bardzo :) I to wsparcie no nie da się tego tak Ooo opisać :)

Gość gość
No to wszystko wyjaśnia podświadomie ciągnie ją do patologicznych związków, bo miała takiego ojca, a Ty jesteś dobry i wrażliwy, więc Cie odrzuciła. Niestety kobiety z takich rodzin, w których nie było ciepła i spokoju, wybierają złych partnerów, a odrzucają tych dobrych. A potem idioci z kafe obwiniają wszystkie kobiety, że lecą na bad bojów. A tu niestety przykład złego ojca z domu jest winny. Ludzi podświadomie ciągnie do znanego piekła, a odrzucają nieznane niebo.

Gość gość
Proszę :) Dobranoc.

Gość gość
I co planujesz? Będziesz o nią zabiegał? Odzywa się do Ciebie?

Gość gość
Witam serdecznie autora i gosci :) Autorze jak samopoczucie ? :)

Nie nie będę o nią zabiegał bo nie chce być jej przyjacielem 3 dzień ciszy ale wcześniej pisała do mnie i nie może zrozumieć dlaczego tak postąpiłem że zrywam z nią całkowicie kontakt, po tym jak to usłyszała nie była w stanie ze mną rozmawiać dopiero po godzinie czasu gdy sie uspokoiła była w stanie coś powiedzieć. Ja po prostu nie dam się i nie będę sie z nią kontaktował może po jakimś czasie zrozumie że mnie straciła ...

12:03 Witam Cię również samopoczucie w porządku staram się pracować i nie myśleć o całej sytuacji. Wczoraj rozmowa z Wami bardzo mi pomogła... Tak jak powiedziałem nie szukam żadnej przyjaciółki postawiłem na swoim bo nie chce cierpieć a doskonale wiem jak to boli ... :(