Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybazakochana

dlaczego???

Polecane posty

Gość chybazakochana

Dlaczego nie potrafie zapomniec? nigdy go nie poznalam, nigdy nie spojrzalam mu gleboko w oczy, nie zajrzalam do jego duszy, nigdy nie poczulam ciepla jego dotyku ani smaku jego ust.. Nie znam go, a jest mi tak bardzo bliski. czesto wracam myslami do momentu kiedy czekalam na wiadomosc od niego i wciaz pamietam to przyjemne podniecenie i podekscytowanie kiedy pisal...

Gość Drakaris
Co Ty bredzisz? upilas sie amareną z biedry?

Gość chybazakochana
pamietam jego smutne maile kiedy bylo mu zle, pamietam jak mnie pocieszal kiedy to ja bylam w dolku, nawet nie wiem kiedy i jak stal mi sie tak bliski, ja jemu tez, wiem o tym... dzieli nas odleglosc laczy jakas nienazwana sila, ktora przyciaga mimo uplywu czasu i probach zerwania kontaktu...

Gość chybazakochana
jego czule slowa otulaly moja zbolala dusze.. dlaczego dwoje ludzi, wydawaloby sie stworzonych dla siebie nie moze byc razem? dlaczego z obawy na trudna i ciezka walke nawet nie podejmuja proby? dlaczego sie poddalismy? i dlaczego nie umiem i nie chce o Tobie zapomniec?

Gość chybazakochana
jak wrocic do rzeczywistosci, kiedy nic nie jest takie samo? i nigdy juz nie bedzie.....wiem to, on jest ciagle w moim sercu, nie potrafie go z niego wyrzucic jak mam sie usmiechac kiedy radosne chwile chcialabym dzielic tylko z nim? jak nie plakac kiedy tylko on wiedzial jak mnie ukoic?

Gość gość
Dlaczego zerwaliscie kontakt

Gość chybazakochana
nie bylo szansy na zwiazek, kazde z nas ma swoje zycie i nie chcielismy tego burzyc, za duzo ludzi by cierpialo... to takie dziwne uczucie, wiem, ze jestesmy dla siebie tylko minelismy sie w czasoprzestrzeni, nie spotkalismy sie w odpowiednim momencie, teraz wydaje sie byc juz za pozno...

Gość gość
Bzdury. Kto by niby cierpial ? Miłość przezwycięża wszystkie przeszkody

Gość chybazakochana
ja nie jestem sama, mam meza i dziecko, on wiecznie ucieka w swoj swiat nauki...mieszkamy tysiace kilometrow od siebie, brak szans na powodzenie... pozostaje tylko dziura w sercu

Gość gość
To zapomnij o nim

Gość chybazakochana
nie potrafie zapomniec, bo caly czas jest w moim sercu ...ludze sie, ze moze kiedys staniemy twarza w twarz i okarze sie ze nasze uczucie przezwyciezy wszystko

Gość gość
powiedz to mężowi stara flondro.Na starość Ci się pierd w głowie.Zajmij się rodziną a nie szukasz wrażeń.Jak Ci czegoś brakuję wez ogóra i wsadz go sobie w dupe