Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje koleżanki są zachwycone rządami PIS, mówią że to najlepszy rząd jaki był

Polecane posty

Gość gość
Problemem pisuarowej sekty (bo to sekta z guru i marszami z pochodniami, swego rodzaju nowa religia) jest wyuczona bezradność. Oni potrzebują kogoś kto im świat objaśni, poprowadzi całe życie za rączkę, potrzebują kogoś kto im da i wskaże obcego na którego można zwalić winę za życiowe niepowodzenia. Do obarczania winą nadają się doskonale także ci którzy mają więcej od nich i nie narzekają. Dla sekty smoleńskiej jak ktoś ma to musi być złodziejem, synem ubeka, ubekiem, kombinatorem, bo przecież niemożliwe dla nich jest, by ktoś miał, bo zapracował, a nie odziedziczył albo ukradł. Ukraińcy be, Niemcy be, żydzi be, lekarze be, dziennikarze be, przedsiębiorcy be, tylko Janusz i Grażyna są cacy, bo biedni, bogoojczyźniani to muszą być cacy tylko świat się na ich geniuszu nie poznał, aha i jeszcze "potężne" Węgry z Orbanem liżącym tyłek Putina, i rozgrywający kaczora aż wióry lecą, też jest cacy.

Gość gość
Również nie pobieram 500 plus ale popieram obecny rząd. Nie ma obecnie lepszej partii.

Gość gość
Haha Grażyna na bank nie kuma jak mozna w czasach pelnego dostepu do antykoncepcji sie skrobac,i jeszcze sie tym chwalic w marszach zamiast zapobiegac i Grazyna na bank nie kuma dlaczego 10 lat w Trybunale zasiadali sami pelowcy a jak zasiadaja pisowcy to jest nagle bak demokracji....masz racje Grazyna nie kuma jak mozna beszczelnie kablowac na swoj własny naród i jeszcze sie tym jarac.Grazyna chce tylko tasmy i miski a nie homosuoe,aborcjonistow i sprzedawczykow Polski"'woolnym lewackim tvnie"

Gość gość
Kazda wladza jest c*****a. Politycy to zlodzieje i to normalka. biora lapowy i kase za rozne programy, ktore potem o kant d**y wytrzec. biora kase i lapowy za ustawy. ech brak slow tusk to zdrajca tvn tak samo brak slow

Gość gość
Smoleńskie śmiecie pierwsi lecieli na skargę do Unii pultać się o jakiś chvjowy wrak. Grażyna gwałcona przez męża jak wpadnie to nie wyskrobie, bo jej nie stać i ksiądzdobrodziej jej tyłek obrobi na całą wiochę.

Gość gość
PIS ma racje ze nie chca wpuścić uchodźców . Po co nam oni ? Co beda tutaj robić ? Przecież to sa śmierdzące lenie .

Gość gość
Rok temu nad morzem bylo duzo więcej rodzin z dziećmi . Wielu moich znajomych (ja tez ) za pieniądze z 500 + pojechało na wakacje z dziećmi .

Gość gość
Grazyna sie cieszy ze lewactwo tak sie o nia troszczy , ksiadz tez pozdrawia dla wszystkich "martwiacych"sie o Grazyne, w szczególności wielki halas dla Brukseli by przyjęła wiecej zamachowców,ktorzy ją w końcu skutecznie wzbogaca kulturowo.Grazyna sie za to dzis pomodli,bez jadu, w kocu tego pragna.

Gość gość
PiS to totalni popaprancy, zresztą wszystkie partie takie są, jak jedno wymyślą dobrze to 10 innych rzeczy źle, wszyscy kradną i kraść będą. Ale to jedyny rząd który coś dał ludziom i nie wpuścił islamu, więc pewnie się utrzyma.

Gość gość
Z uchodźcami w Polsce jest jak z Yeti czyli podobno istnieje, ale nikt go nie widział. Fajnie się nim straszy i tyle. Grażynę i Janusza nastraszyć najłatwiej, bo oni przez całe życie nie wychylili się poza swoje Podkarpacie, a Afroamerykanina widzieli tylko w tv. Zenek team menager na taśmie, bardzo się boi, że jego Mariola zostanie ubogacona. Przecież tylko on może jej używać, bo to zabawka bez własnego zdania jest. Jeszcze by się okazało, że jakiś Ahmed ma dłuższego i co biedny Zenek wtedy pocznie? Wstyd na dzielni.

Gość gość
Tak się wypowiadacie jakby wyznawcy islamu walili do Polski drzwiami i oknami, bo tu normalnie raj na ziemi jest i każdy Mohamed tylko marzy, by tu mieszkać. Tak sobie tłumaczcie... Kaczor z zagranicy w swoim życiu to widział co najwyżej kibel na lotnisku we Franktfurcie. Jego wyznawcy tak samo. Walą nad Bałtyk mopsiarze aż huczy.

Gość gość
14.12 I co się chwalisz, że inni muszą ci wczasy fundować, bo z ciebie łajza, która sama nie zarobi?

Gość gość
To napisz po co nam uchodźcy ? co oni będą tu robić ?

Gość gość
gość dziś \ pracuje od 14 lat ale na wakacje pojechalam za pieniądze z programu 500 +:)

Gość gość
Mam pytanie do katolików w sprawie uchodźców: czy wy się spowiadacie z tego, że godzicie się aby tamci ludzie umierali w swoich krajach ogarniętych wojną? I jeszcze jedno: Skoro nie chcecie tu żadnych imigrantów, bo Ukraińcy pewnie też wam śmierdzą, to godzicie się aby Anglicy wyrzucili Polaków z GB, tak?

Gość gość
14.34 Uchodźcy i tam nie chcą tu być, ale co sobie ponarzekasz i zwalisz na nich winę za całe zło tego świata to tyle twojego. Rozwala mnie jak Polacy, którzy sami jeszcze 30 lat temu byli gotowi pływać wpław przez Bałty do Szwecji, teraz odstawiają wielkich Europejczyków. Janusz z Grażyna nareszcie poczuli jak to jest być po drugiej stronie barykady i jak to fajnie pokazać biedniejszemu od siebie "takiego wała". Tak im od tego ulżyło, że hej...

Gość gość
gość dziś Nie porównuj Ukraińców do muzułmanów . To sa dwie całkiem inne kultury ,. U mnie w mieście jest juz ok 1000 ukrainców . Pracują w marketach , na produkcji , w maku . Wielu z nich ma małe dzieci .

Gość gość
Arab jest pediatrą mojego dziecka i jestem bardzo zadowolona. Janusz najwyraźniej się boi, że jakiś Wania z Ukrainy wyautuje go z ochrony w markecie albo z nocnej stróżówki albo jakiś Ahmed wyroluje jego Grażynę z zamiatania ulic. Co oni wtedy biedni poczną? Tylko pięćset im zostanie.

Gość gość
Pomodlisz się sumiennie 14 razy dziennie, a potem katoliku nie wpuścisz Syryjczyków. Oh zacznie się zabawa prezesa Jarosława. Każdego kto jest z brzegu się zrówna do szeregu.

Gość gość
Dwie inne kultury ale to są przede wszystkim ludzie, którzy uciekają przed wojną. Ponawiam pytanie, czy wy katolicy spowiadacie się z tego, że odmawiacie im pomocy? Kolejne pytanie, czy jak Anglicy zaczną Polaków wyrzucać z UK to przyznacie im (Anglikom) rację i nie będziecie protestować?

Gość gość
Kstolik oodpowiada: uchodzca dla Polaka to np.Niemiec, Slowak, Litwin,Bialorusin,Uktainiec, Rosjanin co ma Syryjczyk do Polski? Chyba uciekasz do sadiada a, nie biegasz po cslym globie tam gdzie wyzszy socjal?....naprawde logoka lewactwa jest rozbrajajaca.

Gość gość
Niedługo miesięcznica kochani mopsiarze. Pochodnie już przygotowane? W jednej ręce krzyż a w drugiej pała i spijać słowa z ust kurdupla bez zębów wchodzącego na drabinkę. A potem ochoczo nad Bałtyk bawić się z dzieciakami na dmuchanym zamku, jeść "świeżą" rybkę i słuchać na plaży Zenka Martyniuka. Nie zapomnieć o prenumeracie "Faktu", lektura w sam raz dla was. Tam są taaaakie duże obrazki i mało tekstu, żebyście przypadkiem się nie zmęczyli od wysiłku intelektualnego.

Gość gość
14'59 .....jak zwykle emigranci maja najwięcej do gadania o Polsce...placisz podatki w arabowie czyli na zachodzie,wiec masz myslenie zachodu " ubogacajmy sie to takie meerga modne, a reszta jak nie mysli tak jak my to jest zacofana Grażyna" spoko,zacofana Grażyna przyjmie Was jak wam wysadza mieszkania.Grażyna wybacza, bo katoliczka jest z zasadami.

Gość gość
Turcja, Włochy czy Grecja nie są w stanie ich przyjąć, bo jest ich za dużo. Dlatego proszą o pomoc inne kraje wspólnoty, mimo że dla tych krajów oni już nie są uchodźcami. Ponawiam po raz trzeci pytanie: czy spowiadacie sie z tego że nie chcecie pomóc? Że łamiecie przykazanie kochaj bliźniego swego jak siebie samego?

Gość gość
Najwięcej do gadania o zachodzie i obcych mają Janusze spędzający każde wakacje nad Bałtykiem. A jak już jeden z drugim ruszy tyłek z Podkarpacie i dojedzie do Czech to te dwa dni wspomina potem przez kolejnych 15 lat jako "zagraniczne wczasy".

Gość gość
Co tam Bałtyk, własna działka albo balkon to królestwo Janusza. Ewentualnie Janusz się urlopuje robiąc remont, bo mu Grażyna doopę truje o nowe kafelki w łazience, koniecznie takie same jakie ma Zośka z działu nabiału.

Gość gość
Ta Turcja i Grecy i Włosi nie sa w stanie ich przyjac bo jest ich za duzo? Ronawiamy o syryjczykach czy chinczykach,...uffff dobrze ze Grażyna nie oglada tvn bo by byla tepa dzida,chwalaca sie drniluzmem na forach.

Gość gość
O uchodźcach z Syrii i Afryki płn. Tam też jest wojna

Gość gość
Serio? Jak we wszystkich krajach swiata bedzie wojna to nic tylko do Europy? Posrani jestescie,serio pisze.

Gość gość
mój były mąż ma ze mną troje dzieci w dwatysiąceszustym wyjechał za chlebem bo chcieliśmy coś mieć działkę dał tato , ale altanka to trochę mało on pracował tam Ja tu w aptece i zajmowałam sie dziećmi . Dziś nie ma już altanki jest dom jak się patrzy ja córki już duże nastolatki Tylko nas już nie ma nie przetrwaliśmy rozłąki próby czasu Jak w 2006 roku ja pracowałam w aptece Mój mąż był początkującym architektem i mielibyśmy 500 plus to kredyt hipoteczny dało by się ogarnąć bo mielibyśmy wiadomo złotych dodatkowo a tak niestety wszystko trafił szlak On ma nową rodzinę kobietę ja nie mogę sobie z tym tak poradzić cierpię płaczę po nocach nie rozumiem dlaczego moja ojczyzna POLSKA nie pomogłą nam wtedy tu się budować rozwijać osiągać celów :-( Moja siostra ma dwoje dzieci pracują obydwoje i niby mają tylko 500 , ale oni mówią że to aż 500 bo rata hipoteki to tak jakby połowa nie 1200 miesięcznie tylko 700 więc jak ktoś nie wie o czym pisze i uważa politykę prorodzinną za haniebną powinien się w łeb puknąć :-o