Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje koleżanki są zachwycone rządami PIS, mówią że to najlepszy rząd jaki był

Polecane posty

Gość gość
Najwieksza schizofrenia niemieckiego lewaka to wymordowac pol Europy a po 80 latach od tego FAKTU zapraszać cala Afryke do Europy z powodu " dobrego serduszka".

Gość gość
Patola chwali Pis....

Gość gość
Patola chwali Pis...

Gość gość
PiS jest i będzie, przykro mi ale to się długo nie zmieni.

Gość gość
15.10 Mieszkam w Polsce i Arab, który jest pediatrą mojego dziecka także mieszka w Polsce. Jest bardzo cenionym ordynatorem szpitala. Zatkało, że ma lepszą fuchę od twojej i bynajmniej nie sprzedaje kebabów?

Gość gość
PIS - Rząd bardzo dobry , bardzo dobrze że nie godzą się na uchodżców z Afryki.Pomagajmy im jak najwięcej ale w ich kraju. U nas są uchodżcy z Ukrainy , prosze bardzo niech przyjeżdża ich jeszcze więcej.to nam podobni , asymilują się i od razu biora do pracy a tamci ? Nawet jak w Szwcji nie ma ataków terrorystycznych ,to co tam się dzieje ,wiedza wszyscy ale poprawnośc polityczna zmusza władze żeby nie "narzekać". Naród jednak ma ich dosyć bo ich zachowanie i bezkarne chuligaństwo przekroczyło wszelkie normy.Dlatego chwalmy PIS i cieszmy się że są i do Polski tej chołoty nie wpuszczą.. Pomagać owszem ale tak by nie szkodzic naszym dzieciom i wnukom.

Gość gość
16.28 Typowe myślenie prawactwa. Rozliczać wszystkich na trzy pokolenia wstecz.

Gość gość
Pilsudski pięścią by udrzyl w stół i dal po pysku Makreli za to ze niszczy nasz kontynent.bedzie wojna.

Gość gość
16.39 Nawet jakby ich zaprosili to i tak nie będą tu mieszkać pacanie, bo jeszcze by dostali po łbie od "Prawdziwych Polaków Katolików". Czepiliście się tych uchodźców, bo to doskonała wymówka, a żadnemu z was nigdy spotkanie z Syryjczykiem nie groziło niezależnie od tego co zrobi rząd. Siedźcie na tym swoim Podkarpaciu, wystawajcie pod swoim Mopsem, nie wychylajcie się poza Bałtyk i dajcie spokój uchodźcom, Ukraińcom i Żydom.

Gość gość
"Chwalmy PiS"?????????? WTF???????????? Zadzieram kiecę i lecę chwalić populistów i prowincjonalnych partaczy.

Gość gość
16.24 Jednym słowem politycy są winni tego, że małżeństwo ci się rypło? Widocznie nie byliście dobrą parą skoro nie potrafiliście przeskoczyć finansowych trudności, ale co tam "wina Tuska", nie?

Gość gość
Mówcie co chcecie ale nawet nie ma i długo nie będzie lepszego rządu, bo co niby ma do zaoferowania Platforma? Oni nie przedstawiają żadnego programu, ciągle tylko krytykują to co robi PiS mimo że Polacy tak wybrali. Krytykują reformę edukacji i obiecują przywrócić gimnazjum z powrotem mimo ze to byl beznadziejny pomysl, krytykują 500 plus a za chwilę też obiecują, to oni podwyższyli wiek emerytalny i jeśli jakimś cudem wygrają to znów Polacy będą przymusowo pracować do 67 rz. Chcą sprowadzać islamistów, ale polska Grażyna z dziećmi ma jeść szczaw i mirabelki i nie zarabiać więcej niż najniższa krajowa. To oni nakradli w Warszawie na niby odzyskanych kamienicach i działkach, na VAT, na Amber Gold. To oni ładowali kasę polakożercy michnikowi i inym. Owszem, PiS ma swoje za uszami i nie podobają mi się niektóre rzeczy ale w bilansie i tak wychodzi na plus.

Gość gość
No ja pracuje w szkolnictwie wyższym i mi sie za ich rządów pogorszyło w 2006 i teraz też sie pogarsza. Kudrycka z PO dała naukowym podwyżki. A Gowin z PiS wyrzuca na bruk.

Gość gość
Nikt nie czepia sie ukrainców . To sa bardzo pracowici ludzie . Bardzo rodzinni . U mojego męża w firmie pracuje kilku i maja sie bardzo dobrze. Za to uchodźców nikt nie chce bo to sa dzikusy i śmierdzące lenie . Jesli takie kraje jak Niemcy , Francja nie potrafią sobie z nimi poradzić to co będzie u nas ? Slyszał kiedyś ktos zeby Polak albo Ukrainiec sam z sobie dla Boga wysadził sie w powietrze zabijając przy tym niewinnych ludzi ?

Gość gość
"gość dziś Dwie inne kultury ale to są przede wszystkim ludzie, którzy uciekają przed wojną. " Zdrowe 30 letnie byczki uciekają przed wojna mówisz? czy u nas faceci jak pizdy uciekali przed wojna ? NIE Uciekały kobiety i dzieci a chłopy szly na wojnę . Tam za to baba z dzieckiem zostaje a zdrowy chlop siedzi na dupie w Francji i żyje na socjalu .

Gość gość
Coś ty się tak gnido przyczepiła do podkarpacia, co? Myślisz, ze tam nie mieszkają ludzie tylko yeti? Tam mieszkają tacy sami Polacy co Ty! Albo i lepsi, bo się nie wywyższają. Najgorszą podłością jest s*ranie do własnego gniazda, czego ty jesteś idealnym przykładem. Przez to mamy w naszym kraju jak mamy, skoro ty pałasz nienawiścią do kasjerek, sprzątaczek itd. dla ciebie to gorsi i głupsi ludzie, którzy nie mają prawa do życia. A potem zadowolona idziesz po bułki do sklepu. Wstyd mi za ciebie i wstyd mi, że piszemy w tym samym języku.

Gość gość
PiS jest lux

Gość gość
18.01 Przecież w Polsce nie byłoby uchodźców nawet gdyby rząd na to zezwolił. Po tygodniu uciekliby dalej na zachód, a wam się wydaje, że oni marzą o tym by tu mieszkać. Ja chętnych nie widzę.

Gość gość
gość dziś [19:39) skąd wiesz ? skoro ktoś ucieka przed wojna to chyba jest mu obojętne gdzie mieszka co ? Tacy biedni uciekają przed wojna ale dupsko pakują tam gdzie sa wysokie zasiłki .

Gość gość
Co do wyzywania od patologii... każdy kto umie czytać wie że patologia -ta najgorsza- osadzona w ZK -ZAWSZE głosuje na PO :D -proszę sobie zerknąć na wyniki wyborcze....Tam szukać patologii za kratkami i pytać czemu PO tak kochają .

Gość owerloczka
Tak, najlepszy... jasne... Nigdy nie byłam tak przerażona. Afery ze SKOKami... odejście od europy... Dobrze, że mamy bankowy fundusz gwarancyjny to możemy być pewne, że mając konto w takim Raiffeisen Polbank np będziemy bezpieczne ale to co oni wyrabiają ze skokami itp to tragedia

Gość Host
Równiez popieram rząd PiS. Nareszcie się robią porządki z tym bur..lem w Warszawie i w przepisach prawnych,a administracji,w sądach. Wreszcie coś ruszyło z miejsca,oby tak dajej. SKOK-i mnie nie obchodzą,bo nie mam tu konta. Do Europy to my idziemy a nie odchodzimy,ale jeszcze długa droga,jesteśmy tak zacofanym krajem od tych rządów PO-PSL-SLD. Zobaczcie np takie Czechy ,Węgry jak oni są do przodu ze wszystkim!

Gość gość
15:22 hahaha, dzięki za poprawę humoru, uśmiałam się jak nigdy :P