Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka była najgorsza praca w jakiej pracowaliście i nikomu nie życzycie żeby

Polecane posty

Gość gość

pracował jako ktoś taki? U mnie to były dwie następujące: roznoszenie ulotek (bezkonkurencyjnie najgorsza i upokarzająca). praca w supermarkecie jako ochroniarz Reszta była całkiem ok w obecnej pracuję już 2 lata i jest super.

Gość gość
Telemarketing. Wypłata dobra(2500-3000 z premią zazwyczaj ludzie mają), ale te ciągłe pretensje, bo nie mówi się jak maszyna i te ciągłe wyzywanie przez ludzi, że się do nich dzwoni... to nie jest tego warte

Gość gość
biuro.siedzialam 8 godzin dziennie na duupie z 2 malpami.baby wredne,plotkujace i donoszace.pozniej poszlam do pracy na tasmie w fabryce i mialam spokoj.zrobilam sama co swoje i do domciu bez stresu

Gość gość
Ja tex byłam telemarketerką. Polecam taką pracę młodym jako pierwsza pracę bo to trochę szkoła życia, ale to podły zawód.

Gość gość
audyt w big4 (nie podam nazwy firmy) Praca w sezonie do 2-3 w nocy plus weekendy, zap*****l straszny, beznadizejna atmosfera, pretensje o wsyztsko. Mozna się wykończyć i fizycznie i psychicznie.

magazyn 3zmianowy. Chodzisz i zbierasz ciulstwa na czas. Szukałem pracy na przegrupowanie się i przemyślenie swojej postawy życiowej - trafiłem do jakiegoś mordoru. Nikomu nie życzę.

Gość gość
Sprzątanie i ulotki