Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjaśni mi ktoś o co chodzi z tą trawą?

Polecane posty

Gość gość

Jarałem w Holandii 4 jointy, które kupiłem w coffe shopie - Bull Dogu (najstarszym w Holandii). Jarałem w Polsce 2 razy, we Włoszech 3 i Brazylii raz i NIGDY, NIGDY nie miałem żadnej "fazy" ani smutku, ani zamulenia, ani mega humoru, ani lęków, ani spokoju wyjątkowego no nic poza normą, a paliłem duże ilości na różne sposoby, zaciągałem się, trzymałem po 40 sek. w płucach i buzi itp. itd. no i NIC, zero reakcji. Nie wierzę że za każdym razem (zwłaszcza w Amsterdamie) by mi suszoną paprotkę sprzedali. Szczerze? Dla mnie to jest jakiś mega fake że ma się fazy po gandzi, albo ja jestem jakiś j*** "robocop"?

Gość gość
jesteś robocop

Gość gość
Ja wypaliłam raz na pół blanta zmieszanego z tytoniem, ale podobno mocnego, wcześniej wypiłam butelkę wina i szczerze myślałam, że umrę. Na początku kręciło mi się tylko w głowie, ale bez żadnej fazy, że widzę jakaś inna rzeczywistość, tylko obraz mega wirował. Przez chwilę. Potem myślałam, że już koniec, a wtedy tak mnie sieknelo, tętno chyba 200, wszystko pulsowało, obraz się rozmazywał i dretwialo całe ciało, autentycznie nie mogłam się ruszyć. Na koniec zwymiotowałam i już potem dochodziłam do siebie, ale trwało to z dobrą godzinę. To najgorsza godzina w moim życiu. Nigdy więcej już nie zapaliłam i nie zapale. Nie slyszalam jeszcze, żeby ktoś tak reagował po zielsku.

Gość gość
Pewnie wyglądasz jak leszcz, dlatego zachęcasz do wciśnięcia ci badziewia.

Gość akimuszki1212
masz moze inna budowe wlasnych receptorkow w mozgu, to sie zdarza raz na iles tam przypadkow.