Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam meza i chce mu o tym powiedzieć, czy lepiej nie mówić??

Polecane posty

Gość gość
Powiedziałam już po ale nie powiedziałam że z jego bratem tylko sądzę że i tak wie swoje..... To była masakra przez 2godziny płakał krzyczał chciał wracać a teraz powiedział że muszę się starać i że mnie kocha i mnie nie zostawi. Ucieszyła się i nie zamierzam zdradzić i będę dbać o nas ale szybko mu to przeszlo

Gość gość
Ta jasne odrazu mu przeszło

Gość gość
Po 2godz powiedział że mi wybacza naprawdę z jednej strony fajnie cieszę się ale z drugiej to dziwne

Gość gość
Ludzie nie dałam rady powiedziałam mu ze to prowokacja. Żeby wiedział jaki to jest ból on by chlal a mi mówił że to przez zdradę a ja bym milczala i tak całe życie o nieee

Gość gość
Lepiej nie mówić później co by nie zrobił tłumaczył by że to przez tą zdradę... Nie dziekuje

Gość gość
Wiecie co minęły 3msc. Przyznałam się nie potrafiła bym żyć w kłamstwie, prędzej bym się zabiła niż dusila to w sobie. Było mi obojętne czy wybaczy czy nie ale.... Wybaczyl i obydwoje staramy się wyjść na prostą. Unikamy niepożądanych osób nie jeździmy na stare śmieci, jedyne co nas denerwuje to moja rodzina ciągle przyjeżdżają i jadą po nas jak po psach że to tak źle, tamto wrrr z tego względu że mamy ich dość mojej mamy, siostry które są bardzo zazdrosne o moją corke i wogole są wscipskie. Więc postanowiliśmy wyprowadzić się do Poznania mam dość tych wszystkich ludzi. Ale wiecie co mąż bardzo źle zareagował wydziela się co miał pod ręką to rozwalil.ale wybaczyl