Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilnie potrzebuję gotówki

Polecane posty

Gość gość

Witam! Bardzo pilnie potrzebuję 1500 zł, czy ktoś z forumowiczów mógłby mi pożyczyć na okres 20 dni? Podam wszystkie swoje dane. Bardzo proszę o pomoc... :(

Gość gość
A jakie niby sa zabezpieczenia? :D chyba se jaja robisz

Gość gość
A co można sobie zrobić z twoimi danymi, jak kasy nie oddasz? Zadek podetrzeć czy w buty wsadzić?

Gość gość
Na tyle to chwilówkę dostaniesz.

Gość gość
Weź pożyczkę jakąś . Ja Ci mogę polecić tą https://mikrorata.pl/ bo sama brałam i nie było źle. Możesz sobie sama ustawić jak będziesz spłacać i po ile. Mają niski procent więc nie ma strachu że oddasz drugie tyle ;)

Gość gość
zgłaszajcie ten temat do usunięcia!!! bo ten ktory to załozyl-sam pewnie ma firmę kredytową!! i teraz bedzie się reklamował!! chyba logiczne ze nikt na słowo nie pozyczy takiej kwoty obcej osobie!! durnostwo i tyle, zglaszajcie,im wiecej zgłoszne tym wieksza szansa ze dadzą mu bana za reklamy !!!

Gość gość
jedz za granice na miesiac opiekowac sie starszymi osobami,zarobisz 4 000zl

Pożyczałem pieniądze nieraz i życie nauczyło mnie żeby nie pożyczać, tak więc przykro mi.

Gość PiiSda
Dobry zwyczaj nie pożyczaj ;)) a co do tematu to gość wyżej ładnie recytuje reklamę nauczona

Gość Pamela Rosa Flores
Pomogliśmy wielu ludziom w pomocy Tobia! Potrzebujesz wsparcia w zakresie kompleksowej obsługi kredytowej i dopasowania oferty do Twoich potrzeb skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24 godzin, a zaoferujemy Ci jedno z następujących rozwiązań: pożyczka gotówkowa i konsolidacja hipoteka pożyczka dla firm pożyczka dla rolników leasing pożyczki pozabankowe Zapraszamy do współpracy. pamelarosaflores11@gmail.com