Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można zapraszać ludzi bez dzieci na wesele? żenada

Polecane posty

Gość gość

taka jedna chełpi się w swoim topicu jak to olała pół rodziny i nie zaprosiła dzieci. Dzieci na weselu to radość. Uważam, że wesela to imprezy rodzinne i państwo młodzi maja obowiązek zapraszać rodziny z dziećmi. Jakbym dostała zaproszenie bez dzieci to już bym powiedziala takiej młodej co o nich mysle. Albo przyszła na wesele, oczywiscie z moimi maluszkami i dała pustą kopertę. Takie wstrętne egoistki zasługują na karę

Gość gość
odpieluszkowe zapalenie mózgu się kłania :D

Gość gość
zapewniam Cie ze mozesz nie przyjsc i nikt plakac nie bezie

Gość gość
wakacje, gimbaza przy klawiaturzeeeeeee

Gość gość
np. ja zapraszalam bez dzieci. I co zabronisz?

Gość gość
Normalne jest to, że na wesele zaprasza się bez dzieci. Kiedyś tak było, dopiero na poprawiny przychodziło się z dziećmi, dopiero kilka lat temu ludziom odbiło na tym punkcie i wszędzie ze sobą dzieci biorą. Sama mam dzieci i ich nie biorę na takie imprezy jak wesela. To są imprezy dla dorosłych, na których jest alkohol. Nie można oczekiwać od przyszłych małżonków, żeby organizowali w swój dzień kinder party. Byłam na kilkunastu weselach i na żadnym dzieci nie widziałam.

Gość gość
a można, jak najbardziej. Tylko popsują imprezę, jeśli nie potrafią się zachować. Biegają, wrzeszczą, marudzą, wpadają na wszystkich. Chyba, że dzieci starsze, potrafią się zachować i usiedzieć na tyłku w razie potrzeby, ale to już inna bajka. Prostak nie zrozumie i jeszcze się obrazi, że jego nie wychowanym dzieciom nie było dane popsuć komuś ważnego wydarzenia w życiu. Przykro, ale niestety ze ślubu i wesela znajomych najbardziej pamiętam upierdliwe, nieznośne dzieciaki. Zaprosili w obawie przed hejtem i pod presją rodziny, a potem żałowali ☺

Gość gość
Małe dzieci na weselu to głupi pomysł. W sumie wieśniacki

Gość gość
A najśmieszniejsze są argumenty takich mamusiek: "Moje dziecko jest częścią mnie! Nigdzie się bez niego nie ruszam!".

Gość gość
Wesela z takimi małymi potworami są koszmarne! One tylko psują zabawę reszcie gości i państwu młodym. Te wszystkie matki to straszne egoistki bo myślą, że ich bachory są pępkiem świata i wszyscy się mają nimi zachwycać. A prawda jest taka, że cały świat ma ich bachory w d***e :D

Gość gość
rodzice mi postawili ultimatum, że skoro płacą za moje wesele to mam zapraszać gości z dziećmi. Wolałam podziękować rodzicom za taką pomoc i nie robić z wesela kinderbalu. Dodatkowa korzyść taka, że jak teraz opłacam wszystko sama, to nie muszę zapraszać jeszcze kilku ciotek i kuzynów których nie widziałam od wieków a doprosze sobie znajomych. To w końcu MOJE wesele

Gość gość
To zalezy od młodych czy maja takie życzenie czy tez nie. My z mężem prosiliśmy z dziecmi,ale tylko gości z rodziny. Większość przyszla bez,ale na poprawinach większość byla z pociechami i w sumie nawet znajomi tez przyszli z dziecmi. Mnie tam nie przeszkadzały,ale to bardziej problem rodziców,bo musza pilnować,żeby cos się nie stało.

Gość gość
Dobrze zrobiła, to impreza dla pary i dla dorosłych gdzie sa tańce i alkohol,bachorom wstęp wzbroniony!

Gość gość
Dzieci na weselu= stanie,zrywanie,ryk,dekoncentracja,w*****anie wszystkich To jakby zaprosić ludzi z psami,choć psy są grzeczniejsze

Gość gość
Też zapraszam bez dzieci kropka

Gość gość
popieram, moje wesele zostało zrujnowane przez dzieci kuzynki, która nie chciała ich zostawić z tesciową na ten jeden wieczor (a mogla).

Gość gość
Na podstawie tego wszystkiego co czytam od wczoraj na temat użerania się o wesela z dziećmi, podjęłam nieodwołalną decyzję - wesela nie będzie! Po ślubie zaprosimy na obiad rodziców i świadków, a zaraz potem wyjedziemy w podróż poślubną.

Gość gość
14.43 Sluszna decyzja. Bylam na weselu z dziecmi i choc byly grzeczne to one byly w centrum na parkiecie podczas tancow, trzeba bylo uwazac podczas tanca, prawdziwe kinderparty. Wesele to nie miejsce dla dzieci.

Gość gość
Brawo 14:43, wesele to duży i niepotrzebny wydatek. Lepiej skromnie, gdzieś pojechać. To wasz dzień i dla was, nie dla stada niepotrzebnych gości. Zjedzą, wypiją, wyrzygają, a na koniec obgadują. Po co to komu? :-)

Gość gość
A mnie zastanawia dlaczego mamuśki roszczą sobie prawo do organizowania cudzych ślubów i wesel? Ludzie maja prawo chcieć świętować bez Waszych dzieci. tak trudno to zrozumieć?

Gość gość
dzieci na weselu to tylko problem i utrapienie!

Gość gość
Dzieci to ogólnie problem i utrapienie. Wiem, bo mam ☺

Gość gość
Wesele to jest kinder bal? Żałosna baba. Co to za wesele z dziećmi. Ani wypić ani się bawić bo trzeba się dziećmi zajmować. Wesele jest do rana a dzieci o 22 juz padają i co dalej. Z dziećmi to tylko przychlasty idą :D Temat jakiejś przykrej mamuśki która wszędzie musi dzieci ciągac :D

Gość gość
zależy w jakim wieku, bo wiecie te przedszkolne to faktycznie dokazują, krzyk, rzucanie się na stół, w talerze, dekoracje, palce na suknię ślubną