Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid___00

pomocy chory zwiazek

Polecane posty

Gość dawid___00

Jestem z dziewczyna od 6 lat 5 razy juz zostala zlapana 1 na zdradzie i 4 internetowe romanse wymiana fotek . wybaczalem jej bo Kochalem . 2 tygodnie temu znowu tym razem na sex sie umawiala z kolego . juz nie chce tego zwiazku ale dalej cos czuje nie wiem co robic .

Zerwij! Będziesz cierpiał, bo rozstanie zawsze boli, ale później sobie podziękujesz. Obiecuję Ci to.

Gość dawid__00
ale czy moge byc winny w jakims stopniu ? Z mojego punktu widzenia to mniej wiecej tak wyglada , tylko ja pracuje ,po pracy spedzamy czas razem pracuje od 6 do 14 o 15 juz w domu o 16 gotowi do wyjscia , spedzamy czas razem min .do 18 po za domem weekendy razem , w zeszlym tygodniu bylo 2 razy kino , lubi slodycze ostatnio wypalila ze ona chce codziennie rafaelo roche ma co drugo trzeci dzien .... 5 lat nie bylem sam z kolegami nogdzie jest bardzo zazdrosna zdarzalo sie ze usuwala mi znajomych z fb a sama bylego noe usunela po romansie ... czesto sie klucimy powod np ze zle wreczylem jej kwiaty .... albo ostatni hit od poniedzialku do piatku wstaje 5 rano w weekend spie max do 9-10 w ostatnia niedziele spalem twardo ale poczulem ze wstaje mam to juz zakodowane ze pytam gdzie idziesz bo zawsze wstajemy razem w weekend a ona zaczyna mnie wyzywac ze ona ma temperature boli ja glowa i placze od 30 min a ja ja olalem ( spalem niedziela 9 rano spac poszlismy okolo 00:00 po kilku drinkach) co wy na to?

Gość gość
Dziecinada. Brak przystosowania i znajomości życia, brak doświadczenia życiowego. Musisz ją trochę nauczyć życia jeśli nie chcesz żeby Ci wlazła na głowę. Graj z nią w te gierki, szantażuj odejściem, pogrywaj z nią. Albo w ogóle ją sobie odpuść, jak nie jest tego warta. To jakaś panna nie znająca życia. W jakim wieku jesteście?

Gość gość
i do tego piszesz, że ona nie pracuje. Powiedz jej że jak chce jeść rafaello czy tam jakieś inne Rocher to niech sobie sama zarobi na swoje zachcianki. Rozpieszczona księżniczka? Korona jej z głowy nie spadnie jak się weźmie za jakąś robotę. Czas najwyższy. A jak Cię rzuci to wyświadczy Ci tylko przysługę :) Tego kwiatu pół światu :) Myśli że jej jedynym sposobem na życie będzie dawanie doopy w zamian za zachcianki?

Gość dawid__00
ja mam 27 lat ona 25 . dobrze zarabiam , ale starcza akurat , mieszkanie wynajmujemy, jej to odpowiada ale ja juz mysle o czyms swoim przydala by mi sie pomoc oczywiscie chetnie sam cos ugotuje czy posprzatam w domu jak bedzie w pracy. Zdaje sobie sprawe ze to jest dziecinada i ona jest zdrowo pierd..... ale tez nie jest tak zawsze choc czesto . mysle ze sam sobie jestem w duzej czesci winien pozwolilem na to wszystko . mysle ze sie boje tego ze bede sam nie mialem wczesniej nikogo innego . od wczoraj jest u swojej mamy wiec juz chyba koniec musze byc twardy heh ale ciezko

Gość gość
za dobry jesteś dla niej a ona to wykorzystuje. Cwana. Dałeś się owinąć wokół palca, przejrzyj na oczy. Ty będziesz dla niej dobry, będziesz na nią pracował jak wół a ona i tak puści się z innym i odejdzie, bo nie wygląda jakby miała szacunek dla Twojej pracy i Twoich pieniędzy. Nie dawaj się tak. Ciężko pracujesz więc pomyśl o sobie, swojej przyszłości. Naprawdę jesteś aż tak naiwny? To chyba jakieś provo. Nie wierzę że żyją jeszcze na świecie aż tak naiwni faceci.

Gość gość
Strasznie nisko się cenisz, Autorze. Dziewczyna Cię zdradza, a Ty nic??? Za chwilę przyjdzie w ciąży z nie wiadomo kim, i będzie Ci wpierać, że to Twoje dziecko, albo przywlecze jakąś chorobę weneryczną.. No daj spokój, zasługujesz na porządną dziewczynę! Zostaw tę k... jak najszybciej. To ze ją kochasz, ale za co to nie wiem, nie oznacza, ze masz z nią być. Niektore trucizny są slodkie, a niszczą czlowieka.. Odejdź, bo spaprzesz sobie życie. napisała kobieta

Gość dawid__00
ja rozumiem co piszecie problem lezy we mnie ja wiem to wszystko , myslalem ze jak wybacze i dam z siebie wszystko to sie cos zmieni ale ile mozna... dzieki za odpowiedzi i sory za ortografie? tak mysle ze jak tym razem wybacze to bedzie jeszcze gorzej wiec musi sie to skonczyc .

Gość gość
Wiesz w jakiś sposób problem LEŻY W TOBIE. Bo Twoja dziewczyna wnioskując z opisu, jest... roszczeniową, leniwą i wyjątkowo wredną kur.wą i su.ką. Sorry za słowa. Nikt normalny nie chciałby być z kimś, kto go - zdradza - wykorzystuje finansowo - ma kosmiczne (!) oczekiwania. Z tego co piszesz, widać, że dziewczyna nie kocha Ciebie od dawna, ale że ma dobre warunki, nadal z Tobą jest i być może bawi ją to, że dajesz jej co chcesz. A na czym polega problem? Na tym, że z nią jesteś. Co Ci się w niej podoba? Uważasz, że dobrze Ciebie traktuje? Czujesz się kochany? Szczęśliwy w związku? Nie ograniczany? Czujesz, że masz wsparcie? Że możesz jej ufać? Że jest wierna? Jeśli powodem, że z nią jesteś, jest to, że jest ładna, to jesteś wyjątkowym KRETYNEM i czas przestać patrzeć na wygląd.