Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ryzyko przez pieszczoty

Polecane posty

Gość gość

Troche się martwię. Otóż razem z chłopakiem uprawialismy pieszczoty. On pieścił moje piersi i dotykał moim miejsc intymnych przez spodnie i majtki. Ja natomiast robiłam mu ręka dobrze, na początku przez spodnie potem już jego członek nie był w spodniach, jednak ja byłam. Moje i jego ręce dotykaly członka, nie doszło do wytrysku. Zdarzyło się z że ocieraliśmy się o sobie, czułam jego członka, ale to wszystko działo się w ubraniach. Czy w opisywanej sytuacji istnieje jakieś ryzyko ciąży? Miałam wiglotne spodnie, ale to ze względu na własne podniecenie. Poszłam po jakimś czasie do łazienki, ale najpierw umyłam ręce zanim przeszłam do załatwiania potrzeb. Czy istnieje jej jakieś ryzyko. Nigdy nie wspolzylam

Gość gość
Popytaj babcię jak sie robi koło piz.y.

Gość gość
koło p***y ? ale jak ? kolko jakies ?

Gość gość
Czy nadal ktos ma wątpliwości, że pigułka "po" powinna być na receptę?.?? :p

Gość gość
Tysięczny temat o tym samym! Ogarnijcie się niedouczone małolaty!!

Gość gość
Gość 8:08, masz rację. Ciekawe, ile takich panikar fundowało sobie zbyteczną burzę hormonalną.

Gość gość
Porazka. Jak mozna nie wiedziec jak dochodzi do zaplodnienia w jaki sposob. Pieszczoty jednak uprawia. Nastaje pokolenie ciemnogrodu?

Gość gość
ta niewiedza jest naprawde przerazajaca, bo pokazuje jaki poziom edukacji mamy w kraju. w ogole cos ucza na te tematy?

Gość gość
Po co oni sie tak pieszcza? Sa tacy mlodzi, ze moze powinni odpuscic.

Gość gość
Odpowiem na ten temat tak, jak sama bym chciala te kilkanascie lat temu żeby mi ktos odpowiedział. Dziewczyno, nie stresuj się, nie ma szans na zapłodnienie. Zeby do nieggo doszło sperma musi sie znaleźć w pochwie. Pieszczoty są ok, wiadomo że mlodzi ludzie odkrywają w ten sposób swoje ciało, uczą sie i jest to wstęp do faktycznej aktywności seksualnej. I musze przyznać bardzo mily wstęp, bo te pieszczoty to był taki fajny okres poznawania siebie.

Gość gość
Cd. Podejrzewam, ze niedlugo bedziecie chcieli przejsc do nastepnego etapu. Kilka rad: Noe spiesz się. Musisz czuc ze chcesz, a nie tylko ze on chce. Pamietaj i zabezpieczeniu i - wybacz- doczytaj troche o tym, bo potem bez sensu bedziesz sie stresowac. Przedyskutuj z chlopakiem czarny scenariusz - czyli np nieplanowana coaze. Pokaze ci to tez, jakie macie podejscie do zycia i do siebie nawzajem. spytaj go co by zrobil, gdybyscie mieli wpadke? Namawial na aborcje , czy wsparl w obowiazkach? Porzucił czy pomagal? Ciesz sie mlodoscia☺ Pozdrawiam

Gość gość
Moze to nieodpowiedzialne z mojej strony, ale naczytałam się internetu i zgłupialam. Pełno tych informacji o ciąży z ręki, ciąży bez stosunku. Człowiek bez doświadczenia wpsde w oankkez wyobraża sobie Bóg wie co. A ja nigdy nie wspolzylam. Po prostu między nami dochodzi to namiętności. Pocałunki, przytulanie, dotykanie się po miejscach intymnych, ale w ubraniach. Jeśli ja go pieszczenie dłonią, to ja pozostaje w spodniach, nie ma bezpośredniego kontaktu narządów płciowych. Raz wsadził rękę wmi w spodnke, ale przejechał ręką po majtkach, tyle. Stresuje się.

Gość gość
Halo

Gość gość
Na jakie informacje jeszcze czekasz? Poczytaj jak się zachodzi w ciążę . Od pomacania majtek nie ma ciąży!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nawet jak ręką mnie tma bezpośrednio dotknął? Przepraszam, ale przez strach wierzę w to co piszą w internecie. Wiem, że potrzebny seks, ale jednak.

Gość gość
Daj juz spokoj.

Gość gość
Ile jeszcze takich tematów założysz?

Gość gość
Stresuje się, wiem, to niedojrzałe, ale jednak boję się. Wiem, że nie jestem na to gotowa, ale stało się. Boję się, a naczytałam się różnych rzeczy w internecie.

Gość gość
żeby mieć 100% pewność musisz mu robić loda z wytryskiem i połykiem.Inaczej nigdy nie wiesz co i gdzie poszło

Gość gość
Mogę spokojnie czekać na okres?

Gość gość
spieprzaj.