Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzwonię na infolinie pewnej firmy a tam...ukrainka kalecząca polski język szok

Polecane posty

Gość gość

i mówi mi ZLOTY zamiast ZŁOTYCH itp tępa, głupia, chciala mnie zbyć, przelączyla do innego działu - tam polak ktory sie tym nie zajmuje i nie wie w ogole o co chodzi, przelącza mnie do tej pisdy , jakas studentka pewnie i znow sie pyta w czym moge pomoc, mowie ze dopiero z pania rozmawialam a ona prosze powiedziec w czym ploblem - PLOBLEM w tobie ty glupia ukrainska pokrako 😠 czekam az w bankach zaczną zatrudniac ukrainskie p[rostytutki

Gość gość
Przyzwyczajaj się. Ukraińców będzie coraz więcej.

Gość gość
Ostatnio pojechalem do makro i spytalem o spodnie. Gdzie sa spodnie pytam a ta mi odpowiada spłodnije to są tam i pokazała na stanowisko z rybami mrozonymi. Kurwa nawet nie czaja prostych slow

Gość dobrej zmiany cdn
W Warszawie jest pełno ukrainek :D Idę do saloniku prasowego, chcę przy okazji zakupów zrobić cashback czyli wypłacić kasę, drobne 10 zł bo bankomat na dworcu wydawał od 50, brak bankntów 20, kupuję drożdżówki i mówie że chce cashback z karty 10 zł, chwila ciszy, oczy zrobiła i przykładam kartę do czytnika a tam 5 zł za 2 bułki, mówię że 10 zł z karty chcę jeszcze wypłacić, a ona nie da się, ja ze w każdym terminalu sie da, a ona nie da sie, widac ze w****ila sie :D Biorę te bułki i idę do saloniku na przeciwko, mowie czy da sie wyplacic 10 zl, da sie, biore gazete za 2,5 i wyplacam :D Inna sytuacja, w firmie ochroniarskiej w mojej firmie pracował ukrainiec, zwolnil się bo wzywali go przez krotkofalowke a on sie nie odzywal, pewnei spal albo wódke pił :D raz sie zgubił w mieście, nie umial z GPS korzystac :D Szydło straszydło mówiła że bezrobocie w Polsce jest najnizsze od 25 lat, tak jest, bo Polacy pouciekali zagranice :D:D:D u nas zatrudniaja ukraincow za grosze, a Polak musi jechać zbierać szparagi i buraki do Niemca :D 🖐️

Gość gość
Troche tolerancji...Ja jestem po drugiej stronie (praca biurowa w de, kontakt z klientami itd. a z jezykiem problemy) i wiem jakie to wyzwanie.

Gość gość
A ta infolinia to nie z Polsatu Cyfrowego? Ja ostatnio dzwoniłam i też Ukrainka się odezwała... kurde, trudno jest dogadać się z konsultantem Polakiem, a co dopiero z Ukrainką, masakra....

Gość gość
Firmy w UK zazwyczaj maja infolinię w Indiach - to jest dopiero jazda! Żeby było zabadniej większość z tych ludzi z tych infolinii zna pewnie 3 języki i ma dobre studia, ale kombinacja ich i mojego akcentu nie ułatwia komunikacji.