Gość Koleska Napisano Październik 27, 2019 Podstawą szczupłej sylwetki jest odpowiednio zbilansowana i indywidualnie dopasowana dieta, a także trwała zmiana nawyków żywieniowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ALdona KOlski Napisano Październik 28, 2019 Nawet najbardziej skuteczne produkty wymagają stosowania diety o odpowiedniej kaloryczności oraz proporcji białek, węglowodanów i tłuszczów. Niezbędna jest także regularna aktywność fizyczna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Manaik Napisano Październik 29, 2019 Dobra rada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Afro Napisano Październik 31, 2019 Owoców mało podczas odchudzania jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reni8 Napisano Listopad 1, 2019 bo słodkie i cukier? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka Napisano Listopad 3, 2019 Uważajcie na Jo Jo moze powrócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tańka Napisano Listopad 3, 2019 A ja zawsze mam owoce w fit2be.pl , tylko maksymalnie jem do godziny 13 - nigdy na noc i nigdy nie jem bez ograniczeń.Na dobrze zbilansowanej diecie przecież muszą być wszystkie składniki takie dla człowieka potrzebne, a owoce mnóstwo witamin mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agacia Napisano Listopad 4, 2019 mi po wielu probach z tabletkai, cud dietami i octem udało się zrzucić kg dzięki pudelkom i zdrowemu stylowi zycia. zamwilam je na probe bo serio już wiele diet przeszłam i dość szybko się poddawałam było ciężko ale się udało. polecam wygodnadieta i diete niskokaloryczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goko81 Napisano Listopad 4, 2019 2 minuty temu, Gość agacia napisał: mi po wielu probach z tabletkai, cud dietami i octem udało się zrzucić kg dzięki pudelkom i zdrowemu stylowi zycia. zamwilam je na probe bo serio już wiele diet przeszłam i dość szybko się poddawałam było ciężko ale się udało. polecam wygodnadieta i diete niskokaloryczna. No dawaj,czekam szmato... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila78 Napisano Listopad 7, 2019 Goko81 masz lekarza albo jakąś opiekę p....ną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renio Napisano Listopad 8, 2019 Leczy się na głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia Napisano Listopad 8, 2019 Nie zawsze to, co przy odchudzaniu jest dobre, jest też zdrowe dla organizmu. Lepiej unikać produktów light, a zacząć gotować w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felka Napisano Listopad 9, 2019 light nie dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akora Napisano Listopad 11, 2019 Sam aspartan w lightt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oko9 Napisano Listopad 12, 2019 Prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Akacza Napisano Listopad 20, 2019 Jak wszędzie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Remi Napisano Listopad 25, 2019 E tam mi sie nie chce nawet tabletek lykac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcela79 Napisano Listopad 27, 2019 No ziołowe polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 27, 2019 Od kiedy to same tabletki odchudzają coś więcej niż tylko portfel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka Zimowicz Napisano Listopad 28, 2019 Zmniejszenie kalorii w diecie to kolejny skuteczny sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów. Kluczowe jest jednak to, ile kalorii wyeliminujesz ze swojego jadłospisu – jeśli będzie ich za mało, nie uzyskasz żadnych efektów. Skąd wiedzieć, ile kalorii powinno się spożywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damianek Napisano Listopad 29, 2019 Wymaszerowałem 2 kilogramów w miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Demor Napisano Listopad 30, 2019 Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wow Napisano Grudzień 1, 2019 wow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska333 Napisano Grudzień 2, 2019 Ja podobnie spacerkiem 3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olejka44 Napisano Grudzień 3, 2019 Spacer są dobre na początek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzewi Napisano Grudzień 3, 2019 No jak najbardziej a potem bieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzewi Napisano Grudzień 3, 2019 No jak najbardziej a potem bieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aman Napisano Grudzień 4, 2019 Mam problem z odchudzaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marecki Napisano Grudzień 4, 2019 Dnia 3.11.2019 o 10:30, Gość Tańka napisał: A ja zawsze mam owoce w fit2be.pl , tylko maksymalnie jem do godziny 13 - nigdy na noc i nigdy nie jem bez ograniczeń.Na dobrze zbilansowanej diecie przecież muszą być wszystkie składniki takie dla człowieka potrzebne, a owoce mnóstwo witamin mają Hej to robimy to z nimi widzę razem, dodam od siebie też to że nie jem żadnego pieczywa na kolację.Mam zwykle chude mięsa, nabiały, ryby i warzywa na ostatni posiłek przed snem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlena Napisano Grudzień 5, 2019 Sama się odchudziłam bez fit2be Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach