Gość Iza Napisano Grudzień 5, 2019 25 minut temu, Gość Marlena napisał: Sama się odchudziłam bez fit2be To tylko gratulować, ale weź poprawkę że nie każdy tak umie.Ja np. też nie umiem, a próbuję chyba z pól życia i z ciekawości przeczytam co proponują w tym fit2be. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alo Napisano Grudzień 8, 2019 IZA nie spamuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia Napisano Grudzień 8, 2019 hihih w weekend nich ich na forum nie poleca dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulanka Napisano Grudzień 8, 2019 Mi się osobiście udało schudnąć bardzo dużo z tym blogiem: dietalux.wordpress.com Moim zdaniem warto zajrzeć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iza Napisano Grudzień 9, 2019 12 godzin temu, Gość Asia napisał: hihih w weekend nich ich na forum nie poleca dziwne W weekend korzystam z wolnego i zajmuję się sprzątaniem i nadrabianiem zaległości w domu a nie komputerem i forum, na takie bzdeciki jak fora i wspominanie o fit2be na nich to mam czas wtedy kiedy nie mam rodziny i dzieci na głowie.Jak chyba większość z forumowiczów..najlepiej buszuje się na nich jak jest się w pracy nie wtedy jak w domu i rodzinka wzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Linka Napisano Grudzień 9, 2019 Jeśli szukacie sprawdzonych sposób na smukłą sylwetkę, ale też chcecie poznać takie, których lepiej unikać (również w kontekście tabsó), zajrzyjcie na bloga zbijamywage.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jajko Napisano Grudzień 10, 2019 sama se zbijaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Grudzień 12, 2019 Mi pomogła ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agi55 Napisano Grudzień 13, 2019 Młody jęczmień doskonale wspomaga proces odchudzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aldona Napisano Grudzień 14, 2019 Zacznę od jutra, bo dzisiaj już zjadłam batona i lody, poza tym jestem niewyspana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DariaLosz Napisano Grudzień 16, 2019 Moje odchudzanie opiera się na zdrowych zasadach:) Jem 5 posiłków dziennie, codziennie jakaś aktywność fizyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika Napisano Grudzień 19, 2019 Moje odchudzanie opiera się na zdrowych zasadach:) Jem 5 posiłków dziennie, codziennie jakaś aktywność fizyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w kość Napisano Grudzień 19, 2019 2 godziny temu, Gość Monika napisał: Moje odchudzanie opiera się na zdrowych zasadach:) Jem 5 posiłków dziennie, codziennie jakaś aktywność fizyczna 5? to ile tych obiadów dziennie?;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek Napisano Grudzień 21, 2019 Dnia 9.12.2019 o 08:45, Gość Iza napisał: W weekend korzystam z wolnego i zajmuję się sprzątaniem i nadrabianiem zaległości w domu a nie komputerem i forum, na takie bzdeciki jak fora i wspominanie o fit2be na nich to mam czas wtedy kiedy nie mam rodziny i dzieci na głowie.Jak chyba większość z forumowiczów..najlepiej buszuje się na nich jak jest się w pracy nie wtedy jak w domu i rodzinka wzywa A ja mam czas w weekend i mpgę"spamować" tak tez się odchudzam w fit2be.pl i co w tym dziwnego?Każdy jakoś próbuje, niektórzy w domu liczą że dadza radę, niektórzy z Dukanem lub kimś innym.Ja też w Fit2be.pl i bardzo mi ten model odchudzania podpasował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alibaba Napisano Grudzień 22, 2019 Jaruś śmiechłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darek Napisano Styczeń 5, 2020 Polecam basen na odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirko Napisano Styczeń 5, 2020 Jedyne godne zaufania tabletki moim zdaniem są opisane tutaj: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hania232 Napisano Styczeń 7, 2020 wyobrażałam sobie zawsze że sama dieta da mi dobry efekt. Nie szło jednak. Zaryzykowałam i zamówiłam figurena. W diecie NIC nie zmieniałam. figurena zrobiła swoje i zaczęłam dopiero chudnąć. Teraz jestem lżejsza o 13kg. Tak, figurena działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hania232 Napisano Styczeń 7, 2020 wyobrażałam sobie zawsze że sama dieta da mi dobry efekt. Nie szło jednak. Zaryzykowałam i zamówiłam figurena. W diecie NIC nie zmieniałam. figurena zrobiła swoje i zaczęłam dopiero chudnąć. Teraz jestem lżejsza o 13kg. Tak, figurena działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia88 Napisano Styczeń 8, 2020 Bralam i zero efektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcela Napisano Styczeń 30, 2020 Ja podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marina22 Napisano Luty 2, 2020 Lubię ziołowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nastia Napisano Luty 3, 2020 Większość tabletek niestety nie działa, ale jeśli chcesz coś sprawdzonego to zajrzyj tutaj: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin77 0 Napisano Marzec 8, 2020 Jasne już zaglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baboxi8941 0 Napisano Marzec 10, 2020 wyobrażałam sobie zawsze że sama dieta da mi dobry efekt. Nie szło jednak. Zaryzykowałam i zamówiłam figurena. W diecie NIC nie zmieniałam. figurena zrobiła swoje i zaczęłam dopiero chudnąć. Teraz jestem lżejsza o 13kg. Tak, figurena działa. ja również stosowałam. polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamije1460 0 Napisano Marzec 13, 2020 Jestem bardzo zadowolona z tego co osiągnełam stosując suplement figurena. Schudłam, czuje się dużo lepiej. Nauczyłam się inaczej jeść, jeść zdrowo więc utrzymuje już wagę. Dzięki figurena schudłam ponad 10kg przez 3 miesiące czyli okres kuracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cradhou 0 Napisano Sierpień 6, 2020 Ja sama stosowałam na odchudzanie tabletek z tej strony: dietalux.wordpress.com i udało mi się schudnąć około 18 km, wiec warto je sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamije1460 0 Napisano Wrzesień 7, 2020 Jak ktoś mnie pyta to ciągle polecam Figurena Slim. Jak mam jakiś delikatny problem ze wzrostem wagi w wyniku pofolgowania sobie to od razu sięgam po Figurena Slim. Krótka kuracja i kilka kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowitaxxx 0 Napisano Październik 5, 2020 Ja stosowałam i zachęcam wszystkich aby spróbować kuracji ziołami Tybetańskimi a myślę że już nic innego nie będziecie stosować.? Najważniejsze jest odchudzanie zdrowe, skuteczne i bez późniejszego efektu jo-jo. Z autopsji bardzo polecam sprawdzone zioła Tybetańskie na odchudzanie. Kupuję na odchudzanieziolatybetanskie.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach