Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często bierzecie prysznic,zmieniacie bieliznę

Polecane posty

Gość gość

Jak jest upał to biorę prysznic 2 Razy dziennie, bieliznę zmieniam codziennie Odwiedziła mnie Szwagierka i byłam okropnie zaskoczona że prysznic bierze raz na 3 dni. Fleja

Gość gość
Prysznic codziennie, czasami częściej jak jest potrzeba, bieliznę codziennie rano swieza (biustonosz i majtki)i wieczorem majtki do koszulki też świeże

Gość gość
Latem co 3 dni,zima raz na tydzień,bielizna tak samo. Jak miałam faceta to codzienne.

Gość gość
Prysznic codzien, bielizna codzien, chyba ze mam okres to wtedy podmywam sie rowniez rano lub czesciej zalezy od potrzeby.

Gość gość
Jak jest upał to niektóre baby śmierdza jak świnie, brak dezodorantu, zapach moczu tragedia nie

Gość gość
a ja raz na miesiąc, wyznaję zasadę, że czym dłuższy brud to sam odpada, a i tak chłopy to są idioty i nawet nie mytą cipkę biorą

Gość gość
Jak byłam singielką to raz na tydzień, ale śmierdziało już ostro. Jak zaprosił mnie jeden na randkę to umyłam się ale i tak śmierdziało bo skóra przesiąknięta tygodniowym syfem.

Gość gość
Biore prysznic rano i wieczorem. Po kazdym prysznicu zakladam czysta bielizne.

Gość gość
Ja ogólnie bardzo mało się pocę. Dopiero jak mam większy wysiłek np. bieganie. Myję się przynajmniej raz dziennie. Zmieniam bieliznę czytaj majtki raz dziennie czasami częściej. Za to biustonosz noszę aż się zabrudzi. Mam oddzielną bieliznę jak uprawiam sport i ją zawsze np. po bieganiu wrzucam do prania. Natomiast stanik, który zakładam do pracy potrafię i cały tydzień chodzić i zero zapachu czy brudu nawet jak jest biały.

Gość gość
Myje sie po pracy i potem przed snem. Majtki i skarpetki zmieniam codziennie.

Gość gość
Prysznic zwykle 2x dziennie, ale zwykle częściej

Gość gość
* minimum 2x ale zwykle częściej

Gość gość
Prysznic wieczorem i wtedy zmiana bielizny czyli majtki, stanik dopiero rano.

Gość gość
Najnormalniejsza odpowiedż pani o 17.15. Pewnie wszystkie tak robicie, a piszecie, że stanik zmieniacie codziennie.

Gość gość
19:13 czyli od ciebie tak wali bo wychodzisz po nocy bez prysznica na cały dzień brudasie.

Gość gość
Te co rano biora prysznic bo niby smierdza rano,po prostu maja nieswieżą brudna,smierdzącą posciel,sami sie pocą jak swinie i tak walą z rana. Skoro jestes zdrowa osoba,bierzesz prysznic wieczorem,zakladasz czysta pizame,kladziesz sie do czysciutkiej ,pachnącej poscieli to i nie smierdzisz.

Gość Klaudeq79
latem raz na tydzien,a zimą to tak raz w miesiącu

Gość gość
A ja co 3 dni,a co 2 dni sparuję miejsca potliwe sodą oczyszczoną ,musze ją dobrze wetrzeć i nic już nie śmierdzi ani w ogóle nie pocę się ,przez co najmniej dzien albo 2. Nie używam zadnych dezodorantów.

Gość gość
19:32 a po czym wnioskujesz że wszyscy chodzą q staniku przez x dni? Bo ja raczej myślę, że większość jednak częściej zmienia ta część garderoby.

Gość gość
Codziennie + czysta odziez i bielizna. Ostatnio taksowkarz mi powiedzial, ze czasami nawet kobiety smierdza okropnie. w szoku jestem. rozumiem chlop po robocie ale kobieta

Gość gość
raz w tygodniu, bo nie dostaję za darmo 500+ i nie stać mnie na większe opłaty związane z zużyciem wody, dla cholernych pisowców moje dziecko to nie dziecko

Gość gość
3 razy dziennie prysznic i 3 razy dziennie czysta bielizna. Mam łuszczyce, kuracja masciami wymaga czasu i higieny...

Gość gość
ja myje głowę i miejsca intymne codziennie. resztę ciała co 2 dni. mam bardzo delikatną skórę, sucha, niemal jak papier. nie poce sie-chyba ze przy dużym wysilku-ale to mi się prawie nie zdarza. bieliznę zmieniam codziennie. pościel raz w tygodniu. ręczniki też raz w tygodniu-dziecka ręcznik do rąk codziennie-bo czasem więcej wytrze w ręcznik niż ujmuje :P stanik ... hmmm... no tu jest taka sytuacja ze codziennie zakładam inną bluzkę, a więc i inny stanik (do zielonej -zielony, do białej -biały itd). wiem ze tego nie widać ale tak mam. piore stanik na ogół po 3-4 uzyciach. mam w garderobie taki wieszaczek i tam odwieszam stanik który był już użyty.

Gość gość
Prysznic 2 razy dziennie .Rano i wieczór. W zimie 1 dziennie. W lecie czasem i po południu lubię się odświeżyć przy większych upałach . W każdą sobotę zamiast prysznica robię sobie dłuższą kąpiel. W sumie nie koniecznie musi być sobota ale tak jakoś wypada ;) Bieliznę zmieniam codziennie .

Gość gość
Majtki codziennie, stanik aż się zabrudzi. Piżama 2x w tygodniu, tak samo ręczniki, pościel raz na tydzień (w lato)- dwa tygodnie (zimą). Codziennie z rana myje się i golę pod pachami a wieczorem wanna.

Gość gość
Co wieczor króciutki prysznic, a jak gorąco, to latem rano też, ale blyskawiczny, tylko sie splukuje, bez mydła,zeby nie niszczyc skóry Uzywam tylko plynu do higieny intymnej, bo ma dobre ph ( myję nim tez pachy). W zimie , gdy sie nie pocę,prysznic biore rzadziej. Twarz myję mleczkiem. Ręce oczywiscie bardzo często. Kapiel bardzo rzadko, raz na miesiąc, wtedy "odmakam", szoruję i potem bardzo starannie się smaruję, bo mam sucha skóre. Majtki zmieniam co dzien, resztę jak sie spocę lub zabrudzę.

Gość gość
ja zmieniam majtki 3 razy dziennie

Gość gość
Jak można wyjść rano bez prysznica? Co za brudasy. Przecież leżysz w tym łóżku około 8godzin nie ma opcji żeby być świeżą. I do tego zakłada czystą bluzkę na brudne ciało i perfumy. Kolejne 8 godzin w pracy. Kobieto ty śmierdzisz.

Gość gość
Najczęściej codziennie. Ale czasem mi sie nie chce i kładę sie bez prysznica. Rano jednak musi być prysznic i codzienne mycie włosów.

Gość gość
A do czego są wkładki higieniczne?