Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często bierzecie prysznic,zmieniacie bieliznę

Polecane posty

Gość gość
Prysznic codziennie. Nie lubię jednak tuż przed snem, ale np tak ok 21-szej (do łózka kładziemy się zwykle 23:30-północ). włosy 4-5 razy w tygodniu. Zęby rano i wieczorem. majtki świeże codziennie, stanik jeden noszę 2-3 dni, raczej dwa. Ręcznik do rąk zmieniamy codziennie, czasem co dwa dni (mamy duże ręczniki do rąk). ręcznik do ciała raz na tydzien, lub tak co 5 dni, osobny mam ręcznik do włosów i ten raz na tydzien zmieniam. Pościel naszą zmieniam co 3 tygodnie, a dziecka staram się co dwa.

Gość gość
00:01 ale syfiara z ciebie skoro zamiast zmienić majtki zmieniasz tylko wkładkę, przecież majtki nie brudzą się tylko w kroku, ale na linii pleców i pośladki jak sie pocisz też!!! jak można byc takim oblechem!?!

Gość gość
Taka jedna rano wstawała i tylko zęby myła i do pracy na cały dzień. Masakra. A potem się dziwią że wali w autobusach.

Gość gość
Zauwazyłąm ze biustonosz biały w lecie to można nosić maksimum 2 dni bo się brudzi, ciemniejszy maksimum 3 dni jak się człowiek nie spoci.

Gość gość
Raz na kilka miesiecy czasem raz na kilka tyg

Gość gość
Prysznic biorę rano i wieczorem,a bielizna bywa że w normalne dni raz dziennie natomiast gdy mam okres to zdarza się i trzy razy w ciągu dnia zmieniam majtki,nie wyobrażam sobie chodzić cały dzień z plamami.

Gość gość
Prysznic tylko raz dziennie wieczorem . Chodzę do pracy na 6 , wstaje o 4,30 i nie wyobrażam sobie brać prysznica rano . Szkoda mi czasu . Pracuje na chłodniach gdzie jest 10-12 stopni . Majtki, skarpetki codziennie , stanik nosze kila dni,

Gość gosczu
Oczywiście że codziennie. Moja była szefowa smierdzi jak cap. Pieniądze to nie wszystko. Kultura jest rowniez higieną. Tu brak obydwu spraw.

Gość gość
rano prysznic i czysta bielizna wieczorem prysznic i spię nago

Gość gość
Nie mam ani prysznica ani wanny.

Gość gość
Wy to codziennie świeże ciuchy zakładacie, co tydzień świeża pościel, prócz tego mąż i dzieci którzy mają codziennie założone świeżo uprane ciuchy, ale jak przyjdzie inny topik z zapytaniem jak często pranie robicie to sie dziwicie jak ktoś napisze że pranie codziennie robi. Wtedy piszecie że wy 2 razy w tygodniu pranie robicie i że to jest norma. To sie nie trzyma w ogóle kupy co wy piszecie

Gość gość
Prysznic rano i wieczorem, wlosy myje codziennie wieczorem, bielizne zmieniam po kazdym prysznicu. Ciuchy (wszystkie lacznie z pizama, stanikiem, jeansami) codziennie laduja w praniu, posciel w lecie 1-2 x na tydzien, zima tylko raz w tygodniu, reczniki zmieniam codziennie... pralka pierze codziennie (czasami 2x) moze i przesadzam, ale wole przesadzac niz smierdziec (mam obsesje na tym punkcie), jezdze wszedzie autem albo chodze pieszo, w autobusie lub ,etrze zbiera mi sie na wymioty (przez zapach tych, ktorzy nie przesadzaja z czystoscia)...

Gość gość
Wy to codziennie świeże ciuchy zakładacie, co tydzień świeża pościel, prócz tego mąż i dzieci którzy mają codziennie założone świeżo uprane ciuchy, ale jak przyjdzie inny topik z zapytaniem jak często pranie robicie to sie dziwicie jak ktoś napisze że pranie codziennie robi. Wtedy piszecie że wy 2 razy w tygodniu pranie robicie i że to jest norma. To sie nie trzyma w ogóle kupy co wy piszecie x wy, wy , wy. Jacy wy? Tu raptem kilka osób się wypiwedziało. Na tamtym topiku nie byłam, bo nie codziennie tu siedzę. A pranie robię co 3 dni, ale pralkę nastawiam 3 razy,,,,

Gość Jedynaczka4
Co to za pytanie? Kąpie się codziennie.Gdy jest upalnie biorę prysznic nawet 2 razy dziennie .Bieliznę zmieniam codziennie.Nie wyobrażam sobie żeby było rzadziej.Nic dziwnego ze śmierdzi od niektórych bab,że słabo się robi.Sam dezodorant nie wystarczy drogie panie.

Gość gość
ze tez mozna o takie oczywiste rzeczy pytac , prysznic biore codziennie , latem rano i wieczorem , bielizne codziennie zakladam czysta

Gość gość
gość dziś ale co ma czestotliwosc prania do noszenia czystych rzeczy ???? mamy duzo ciuchow to prac moge raz w tygodniu , dwie pralki a i tak nikt w brudnym nie chodzi kapujesz o co chodzi , jak mam 15 koszul to moge nawet raz na dwa tygodnie je prac a i tak mam codziennie czysta i inna