Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

świeżość mięsa

Polecane posty

Gość gość

możecie się pośmiać. rano zamiast pudełka z marchewką wzięłam do pracy pudełko z surową piersią z kurczaka, zauważyłam po 6 h, nie jest jakoś mega ciepło raczej chłodnawo. szybko włożyłam do zamrażarki w pracy bo lodówki nie mam, mięso nie śmierdziało tylko pytanie czy nadanie się do usmażenia czy lepiej wyrzucić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×