Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki samochód do 250 tysięcy?

Polecane posty

Gość gość

Hej Odłożyłam sobie troche kasy 250 tys. chce wydać na samochód a resztę na mieszkanie. Proszę o doradzenie mi bo nie znam się na motoryzacji. Najlepiej nowy i sportowy.

Gość gość
To tak na podpuche że niby blachary się odezwą?

Gość gość
Najpierw pytasz jaki samochód do 250 tyś. a potem że jeszcze ma zostać na mieszkanie....

Gość gość
A ja wolę motor niż brykę.... teraz kupuję mój pierwszy motor z http://www.motorakowski.pl/... Zawsze morzyłem o takim cacku... Na auto przyjdzie czas.

Gość Halinka54
Moim zdaniem płacenie aż tyle za samochód to trochę przesada, dlatego samam kupiłam dwuletnią Hondę Jazz w HondaPlaza w Warszawie za kilka razy mniejszą kwotę. Auto pięknie wykończone w środku, do tego w swojej klasie uznane za najbezpieczniejszy model. Co do spalania i poruszania się po mieście jest idealny. Z resztą możesz zobaczyć jak wyglądaja nowe Jazz :)

Gość gość
Osobiście jestem zakochana w suvach odkąd zaczęłam tivoli jeździć. Autko w sam raz dla kobiety do miasta, nie za duży, nie za mały. Manewruje sie wygodnie, bo ma kamere cofania i inne szmery bajery no i jest wygodny

Gość gość
jak to skąd? Tatusia spytaj, do jakiej prostytutki chodzi, to będziesz wiedział.

Gość gość
ww tym przedziale to można szaleć. My mamy teraz 5008 od peugeota w najlepszym wyposażeniu i na prawdę daje czadu. W bagażniku jest opcja wyjęcia 2 dodatkowych foteli - fajnie jak chcemy gdzieś większą ekipą skoczyć

Gość gość
Za takie pieniądze to wybór duży ;) i w nówkach rzecz jasna. Jak chcesz mieć porządne i się w tej cenie zmieścić to poszukaj czegoś w ofercie ssanga. Porządne samochody mają i cenowo też ok wychodzą.

Gość gość
mercedes cls sportowy ! nie ma lepszego

Gość gość
Jaki samochód do 250 tysięcy x Różowy. Żeby pasował do dekla, który odgrzewa stare tematy, i do drugiego, który zakłada takie na uczuciowym.

Gość gość
Samochodami, od kilku lat zajmuje się portal http://www.auto-poradnik.pl/opony-radom/, ma wyrobioną markę, można mu ufać, w zakresie każdej samochodowej zmiany, czy to kupna samochodu, czy części.

Gość Derczek
Hmm dość duży budżet ja akurat nie inwestowałbym tak dużej sumy w auto, ale na pewno rozwazalbym zakup modelu Type R od Hondy bądź może jakiegoś dobrego SUV-a Honda CR-V. Piękne auta o dużej mocy i trwałości. Jeżeli chcesz je poznać to polecam sprawdzić salon HondaPlaza, gdzie znajdziesz szeroki wybór modeli nowych i używanych (nie tylko od Hondy).

Gość gość
mieszkanie w bloku kupisz najbiedniej za 200 tys zostanie ci sporo kasy w zapasie stawiałbym na BMW za 50 60 tysi kupisz niezły sprzęt.

Gość gość
do 250 000 sportowe auto to tylko mustang 5.0 V8. Bez konkurencyjny w tej cenie.

Gość gość
Ja bym brał corvette i vipera

Gość gość
250 tys w złotówkach? Audi RS3 :) Albo BMW M3 :)

Gość gość
Odłóż jeszcze trochę i zakupić wtedy możesz coś naprawdę sportowego. Nie ze stajni 4 kółek czy z Będziesz Miał Wydatki. Maserati, Aston Martin oczywiście trzeba dużo odłożyć.

Gość gość
A co powiesz na land cruisera? W takim budżecie kupisz spokojnie suva na wyprzedaży rocznika. Do przeprowadzki przyda się większe auto, a w środku będziesz siedziała jak królowa. Komfort jazdy jest niesamowity.

Gość gość
Kazdy ma jakies auto ktore mu sie podoba tylko nie autor;p Znaczy sie niezla c**a z niego. Jak znajdzie laske na samochod to ta i tak ona bedzie szukac wrazen na boku bo co mozna robic z facetem ktory nie wie czego chce. Ewentualnie idealny kandydat na pantofelka. Ale kazda nawet najbardziej dominujaca kobieta ma potrzebe byc zdominowana.

Gość gość
Brałbym rextona - na ramie więc solidniejszy i większe bezpieczeństwo, jak na suva cena przyzwoita, a jakością wykończenia nie odbiega od land cruisera np

Gość gość
Brałbym rextona - na ramie więc solidniejszy i większe bezpieczeństwo, jak na suva cena przyzwoita, a jakością wykończenia nie odbiega od land cruisera np

Gość gość
to jest temat z przed roku idioto

Gość gość
z kwotą to szalejesz kup sobie najnowszą rav4 to 4 generacja już jest ze wszytkim bajerami to tak w 150 tysiącach powinieneś się zamkną.

Gość Kajaa

Ja kilka tygodni temu wypożyczyłam z www.bexclusive.pl na kilka dni BMW M2. Bardzo ładny samochód z mocnym silnikiem i świetnym wyposażeniem. Gdybym miała tyle pieniędzy to na pewno zdecydowałabym się na ten samochód.

Gość gość

Ja dysponowałem podobną kwotą co autor tematu. Zdecydowałem się na zakup nowego Dodgea Challengera od salonu samochodowego edmark.com.pl w Warszawie. Jest to świetne sportowe auto typu musce car. Jeżeli zależy wam na aucie, za którym inni będą się oglądali to Challenger jest najlepszym rozwiązaniem.

Gość Lorenzo01

Ostatnio przymierzam się do zakupu auta tak do 110 tys złotych. Obecnie najlepsze opinie jeżeli chodzi o niezawodności mają Lexusy i mając budżet na poziomie 250 tys to brałbym tego nowego crossovera. 

Lexusy mają to do siebie, że zalewasz i jeździsz. Jeden przegląd na rok i tyle Cie obchodzi. Niestety w Twoim budżecie byłyby te niższe modele Lexusa np. najnowższy Crossover. Ewentualnie Lexus IS w wersji sport ale jest to model, który jest już dość długo produkowany. Piękny Lexus LC 500 to koszt już ponad 400 tys złotych

Niemieckie auta bym odpuścił dla zasady. Wszyscy tylko BMW, Audi, Mercedes. Do znudzenia. Mercedesy chyba są najgorsze jakościowo z tej trójki jeżeli chodzi o jakość blacharki i pojawiające się usterki (uśredniając opinie o markach). 

Poza tym zależy czym jest dla Ciebie auto sportowe ? Do czego ma Ci to auto służyć? Bo w takich zazwyczaj nie będziesz miała komfortu limuzyny z super zestawem Audio. Albo przynajmniej nie za 250 tys. Auta sportowe mają twarde zawieszenia i nie są zbyt komfortowe. Osobiście akurat jeżeli chodzi o sportowe auta miejskie mimo wszystko postawiłbym tutaj na BMW. A mianowicie na małe BMW M2, które mieści się w Twoim budżecie. 

Z nowoczesnych sportowych dziwolągów w tym budżecie na pewno Honda Civic Type R. Ogólnie wszystkie sportowe kompakty mieszczą się w tym budżecie i wybór jest spory. 

Ale jakbym miał 250 tys złotych to osobiście chyba bym zaryzykował i postawił na ta nową KIA. Jechałem nią i jest mega. Do tego dają wieloletnią gwarancję, auto jest duże i jeszcze by Ci zostało kasy.

Do 250 tys paradoksalnie wcale nie ma wielu opcji jeżeli chodzi o auta typowo sportowe, natomiast jest wiele aut, które takie swoją stylistyką udają. Może bardziej chodzi Ci o jakiegoś Mercedesa z dobrym silnikiem, aniżeli typowo sportowe auto z twardym jak półka betonowa zawieszeniem.

Gość Lorenzo01

A i d3bilizmem jest kupować nowe auto. Są auta demonstracyjne z salonów co maja 10 km nabite i kosztują 30% mniej niż cena katalogowa.