Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co faceci wiaza sie z nadetymi babami?

Polecane posty

Gość gość
To ze mówisz o sobie w superlatywach już daje do myślenia , Masz się za miłą i wyrozumiala a jak na razie czuć narcyzmem , nawet nie potrafisz się powstrzymać od niskopolkowego ironizowania

Gość gość
Skoro jesteś taka miła i uczynna czemu mówisz z pogardą o grupie ludzi która Ci nie odpowiada ? Hipokryzja moja panno , hipokryzja ... walisz rozprawy o byciu nadetym a w swojej wypowiedzi prezentujesz snobizm w czystej postaci , że "Ty to masz klasę a inne to nie i sie z nimi nie zadajesz " podsumowalas się sama

Gość gość
gość wczoraj Nadęte wzbudzają największy szacunek. x zwłaszcza Sylwia z forume:classic_cool: nie tylko u swojego meza:D

" ze najlatwiej zdobyc te nadete, bo sa zakompleksione i tyle. Te z klasa znacznie ciezej zdobyc tak jak i te wesołe, rozrywkowe, to wyższa szkoła jazdy" Może kolega nie może liczyć na zainteresowanie kogokolwiek kto ma jakiś wybór. Taki master PUA podrywacz.... nieśmiałe szare myszki, co nie miały nigdy faceta do 30, na bajki o wielkiej miłości od 1 wejrzenia.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy mam klase czy nie. Jestem soba:classic_cool: Moze i to brzmi pogardliwie, w zasadzie po raz pierwszy w zyciu sie tak zachowuje, tak mowie, bo w ciagu ostatniego roku melancholicy i cholerycy z naciskiem na pierwszych tak mi dali popalic ze stronie od nich, dawniej puscilabym plazem, ale cos mnie natchnelo zeby przewartosciowac co nieco

Gość gość
No popatrz bo ja jestem "nadeta" i jakoś nie czuję potrzeby ublizania innym za to czuję potrzebę uświadamiania hipokrytow

Gość gość
Ja tylko mowie, co mowia o mnie inni. I podpisuje sie pod tym. Wszelka pomoc wyplywa z serdecznosci , nie ma we mnie jadu , podstępu itp. Ze smutkiem patrze na ludzi:(

Gość gość
Hipokrytami sa najczesciej nadeci ludzie.

Gość gość
No jaka z Ciebie sangwiniczka , dobry czlowiek się nawet nie chwali tym co zrobił dobrego , tak mnie uczyła babcia , nie mam zamiaru pisać o sobie ze jestem dobra i uczynna bo człowiek na takie słowa sam powinien poczekać od innych , mówisz o innych z wyższością ze sa nadeci a prezentujesz sobą taka sama postawę tylko w woalce z domniemanej dobroci , szczycenie się swoim dobrem też jest oznaką narcyzmu

Gość gość
I jak można dzielić ludzi na :nadetych i innych , co to znaczy nadety ? Może jakaś terminologia do tego zagadnienia ? Bo właściwie ciężko stwierdzić , pod terminem nadety można równie dobrze rozumieć osobę która się nadmiernie przechwala swoimi cnotami

Gość gość
A ty jaki masz charakterek>