Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy taniec na weselu i przeszkadzające bachory

Polecane posty

Gość gość

https://www.youtube.com/watch?v=PKEb_07nsdI to nie ja tańczyłam, ale agresor się we mnie budzi jak to oglądam :O para przygotowala pierwszy taniec ale musi patrzec pod nogi eby nie rozdeptać ktoregos bachora. A mamuśki patrzą na to i nie reagują...

Gość gość
na moim weselu było podobnie :( prawie staranowaliśmy jedno dziecko i rodzice jeszcze mieli do nas pretensje, że nie uważaliśmy!!!

Gość gość
dlatego dzisiaj się już nie zaprasza z dziećmi na wesele :D

Gość gość
i to samo jest w kościołach, człowiek chce się pomodlic w ciszy i spokoju a przynosza ciagle te ryczace dziadostwo i niemozna sie skupić powinien być zakaz poniżej 5 lat

Gość gość
Zanim obejrzałam filmik chciałam napisać, że przesadzacie, i że dzieci to też rodzina Ale potem zobaczyłam i faktycznie bardzo irytujące, popisujące się dzieciaki. Szczególnie ten chłopiec rzucający się co chwila na podłogę. Nie rozumiem dlaczego rodzice nie reagują, nie przytrzymają jakoś tych dzieci, żeby stały spokojnie.

Gość gość
Katolicka hipokryzja , modlić się jednocześnie nazywając dziecko "dziadostwem " , po co się modlić skoro aż tak gardzisz drugim człowiekiem

Gość gość
No nie obrazajcie dzieci a tym bardziej kto wymysla jakies glupie zakazy zeby dzieci do 5 lat nie wpuszczac do kosciola moja corka ma 2 latka i ladnie zachowuje sie w koscile nie umie jeszcze sie modlic tylko sie przezegna i ukleknie jak widzi ze inni to robia.

Gość gość
Wiem, że nie na temat, ale w*****a mnie cholernie gdy matki z małymi dziećmi wchodzą na tzw siłownie plenerowe, często zamontowane w parkach. Osobiście próbowałam korzystać z takiej siłowni parę lat temu w Parku Mirowskim w Warszawie, ale zawsze się w*********m, bo przychodziły jakieś mamuśki albo babcie z małymi gówniarzami. A parenaście metrów dalej dwa place zabaw dla dzieci... ech...

Gość gość
Nie rozumiem, jak można nazywać dzieci bachorami?? To są osoby ludzkie i chociaż małe, tez im się należy pewien szacunek.

Gość gość
Prawda to jest.

Gość gość
Na porządnych weselach są osobne zabawy zorganizowane dla dzieci.

Gość gość
Dzieci zostawiamy w domu gdy wyjeżdżamy na wesele

Gość gość
bezstresowe wychowanie kur/wa i te bachory srają wszystkim na łeb, tak się kończy "nowoczesność"

Gość gość
to jest norma, widziałam, potwierdzam

Gość gość
Za bardzo się wczuwacie w te swoje weselicha. Za parę miesięcy i tak nikt nie będzie pamiętać o tej jednodniowej imprezce. Szczególnie baby mają fioła na tym punkcie.

Gość gość
nie wspominając o tym, że któraś z pregnitur mogłaby już dziełem państwa młodych i w takim przypadku teściowa mogła nie złapać go na czas :D ale panna młoda w białej sukni zgrywa dziewice :D gra pozorów

Gość gość
Ja wzion bym kija i falusy poprzetroncał

Gość gość
Ja bede pamietac wiec nie chce zeby elementem tego wspomnienia bypy czyjes dzieci

Gość Mama Patryni

Dzieci musza sie wyszalec a 1 taniec powinien byc dla dzieci bo to one powinny byc najwarzniejsie nia wiesielu 

Gość Ja.
Dnia 4.07.2017 o 04:01, Gość gość napisał:

Wiem, że nie na temat, ale w*****a mnie cholernie gdy matki z małymi dziećmi wchodzą na tzw siłownie plenerowe, często zamontowane w parkach. Osobiście próbowałam korzystać z takiej siłowni parę lat temu w Parku Mirowskim w Warszawie, ale zawsze się w*********m, bo przychodziły jakieś mamuśki albo babcie z małymi gówniarzami. A parenaście metrów dalej dwa place zabaw dla dzieci... ech...

Oj znam to i mieszkam blisko