Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję opini na temat Dj Wodzireja Grupy Na Przykład

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o Dj i Wodzireju w jednej drużynie :-)

Gość gość
Uważam że jest to idealne połączenie. Polecam ten zespół są Mega świetni

Gość gość
Najlepszy, lepszego po prostu nie ma! Muzyka, prowadzenie imprezy - wszystko na najwyższym poziomie! Warto zostać chociaż chwilę po weselu, usiąść i pogadać z tym przesympatycznym gościem! ;) Serdecznie polecam :-)

Gość gość
Uważam, że to idealne połączenie Dj gra świetną muzykę wodzirej rozbawia gości. Czego chcieć więcej :-) Gorąco polecam taki duet

Gość gość
Pełen profesjonalizm, super zabawy i wszystko zaplanowane tak że o nic nie musicie się martwić.Jest bardzo kreatywny. Serdecznie polecam :-)

Gość gość
Ten DJ ( wodzirej ) to strzał w dziesiątkę!!!Super kawałki,repertuar dla każdego,świetnie się przy tym tańczy i przytula;).Jeśli impreza to tylko z nimi.Polecam!

Gość gość
Wielka klasa grania oprawa muzyczna i zabawy na mega wysokim poziomie wszystko odbywa się zgodnie z ustaleniami, Serdecznie polecam

Gość gość
Bardzo serdecznie dziękujemy za wspaniałą imprezę:) Ogrom zabaw, których nie znaliśmy z innych wesel:) I super kontakt z gośćmi:) POLECAMY W 100%!!!

Gość gość
Można by pisać bez końca po prostu są rewelacyjni, ich głowy to burze pełne pomysłów, a realizacja tego jest na wysokim poziomie z Nimi na 100% nikt się nie będzie nudził. Cała oprawa wesela jest mega extra poprowadzona. Serdecznie polecam współpraca z nimi to czysta przyjemność

Gość gość
Skala 10/10. Najwyższa półka, profesjonalnie, interakcja z gośćmi, super muzyka, udany czas gwarantowany

Gość gość
Paweł z pewnością zaspokoi każde Twoje życzenie. Super facet, robi świetne zabawy. Tak naprawdę współpracuje z nim od dłuższego czasu i jakakolwiek impreza to wołam Pawła i działamy

Gość gość
Bardzo sympatyczna osoba, potrafi zastąpić zespoły muzyczne wzorowo. Zna się gość na tym co robi, na mnie zrobił dobre wrażenie, chętnie sam bym go wynajął

Gość gość
Jeśli ktoś szuka 2w1 (DJ i Wodzirej) to Paweł jest osobą to tego stworzoną i najlepszym przykładem

Gość gość
ile za taka przyjemnosc u pana pawla?

Gość Mariusz L
jest świetny w swoim fachu, polecam

Gość gość
Na przykład jest najlepszy! https://www.naszwodzirej.pl/ grali u nas i szczerze mówiąc to był najlepszy wybór. Nawet teściowa była zadowolona, a to oczymś świadczy! ;D

Gość Lena Gil

Pan Paweł to bardzo miły człowiek z pasją i ogromnym poczuciem humoru. Zapraszając go na wesele nie pożałujecie. Gwarancja sukcesu.

Gość Patryk

Zaproszenie Pana Pawła Grzeszczaka na wesele było strzałem w 10 -tkę!. Miły, kulturalny człowiek. Szybko nawiązuje kontakt z publicznościa i sprawia że goście świetnie się bawią.

Gość Natalia

Ja osobiście mam bardzo pozytywne wspomnienia związane ze współpracą z Panem Pawłem. Ogarnął nam całą oprawę wesela i najważniejsze jest to że wszystko ustala z Parą Młodą, a nic nie jest robione samowolnie. Możecie być pewni ,że będzie ekstra!!!. 

Gość Sylwester

Sam też dość dlugo zastanawiałem się nad tym czy na wesele zaprosić właśnie Pana Pawła ale teraz już wiem,że to była najtrafniejsza decyzja w życiu. Goście mogli liczyć na super muzykę połączoną ze sporą dawką humoru za całkiem przyzwoitą cenę.