Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbytsprytna

Po wczorajszym dniu już wiem że facetom chodzi tylko o seks

Polecane posty

Gość Zbytsprytna

Poznalam kogoś na pozór Inteligentnego. Pierwsze spotkanie ok. Na drugim juz próbował mnie całować. Myślę sobie no trudno, moze brak mu kobiety, dam mimo wszystko szansę. Na trzecim spotkaniu - on mi łape na tylek i propozycja seksu! :/ Oczywiście odmówiłam i usłyszałam ze jestem jak zakonnica. Pewnie myślał debil ze ulegnę jak idiotka a tu zonk :D oczywiście juz się nie odezwał. Zapamietajcie kobietki od takich palantuniów z daleka :) co za ćwok lol :D 🖐️

Gość gość
A ja w drugą stronę, jesteśmy ze sobą rok a ten mnie jeszcze nie przeleciał :(

Gość gość
nogi rozkladaj a nie pyskuj babo

Gość Zbytsprytna
Lepsze to niz napalony bezmózg uwierz mi kolezanko :)

Gość gość
Może i lepiej ale czuje się przez to nieatrakcyjna dla niego i mam myśli by z nim zerwać.

Gość Zbytsprytna
Pogadaj z nim najpierw o co chodzi. Moze nie ma odwagi.

Gość gość
Ja też byłam z facetem który mówił słodkie słówka, a finalnie bzyknął mnie kilka razy i zostawił. Ale ja naiwna jestem i niedokochana, więc byłam łatwym celem. Teraz mam straszny niesmak i już nie zaufam.

Gość B22
Pewnie idiota tak myślał ;) Nie przejmuj się są jeszcze normalni gdzieś w tej Polsce :D Nie będę tu pisać o sobie jaki jestem, bo o to nur chodzi przecież :-) Powiem Ci tak. Większość mężczyzn to tzw dzbany i tylko liczą na szybki seks. Dla nich nie liczy sie to co mówisz nawet. Aby tylko ******* Jak j****e robociki. Dam Ci radę ;) Jeśli chcesz sprawdzić czy facet jest zainteresowany Tobą to zapytaj go o jakiś szczegół z którejś z randki wstecz :-) Jeśli druga osoba słucha to znaczy, że jest zainteresowana ;) Oczywiście nie zawsze się sprawdza w 100% ;) Z tego co piszesz wyglądasz na inteligentną i fajną dziewczynę :-) Tak trzymać :-)

Gość gość
I właśnie to jest najgorsze w tym wszystkim. Gdy Tobie zależy a ktos ma to w d***e i traktuje Cię jak zabawkę/odskocznie. Ja akurat zostałem zdradzony :/ Od tamtej pory nie ufam nikomu. Szkoda, bo pewnie straciłem nie jedną szansę poznania kogoś wyjątkowego...

Gość Zbytsprytna
Nie chodzi o to że wszyscy faceci to mendy ale mam już dość gości których nie interesuje kim jesteś i jaka jesteś, za to bardzo interesuje ich ściągnięcie Ci majtek, jak najszybciej. Co za puste czerepy :O nie ulegam i idę dalej i tylko szkoda mi kobiet które się na to łapią a potem bek w poduszkę ze je potraktowano jak ... sami wiecie kogo. ;)

Gość gość
no takich jest wielu, dlatego nie ma co się spieszyć z pójściem do łóżka, bo ten się ograniczył do 3 spotkań, a znam takich, co byli w stanie kilka miesięcy udawać, a chodziło im tylko o jedno

Gość B22
Niestety ale chyba to wina Internetu, dostępu do wszystkiego ot tak, moda już w gimnazjum na seks- Tak wiem jak to brzmi żałośnie ale tak jest, wina leży też po stronie rodziców, bo mają gdzieś co robią ich w niepełnie rozwinięte intelektualnie dzieci. Zero szacunku do czegokolwiek, seks to sport można uprawiać do woli i z kim się da - myślę, że właśnie takie jest rozumowanie większości młodych ludzi zarówno i chłopaków jak i dziewczyn. Nachlac się, zajarac, bzyknac i dzionek zaliczony jak to mówią...

Gość Zbytsprytna
Dokladnie. Pozdrawiam wszystkich którzy KOCHAJĄ SIĘ a nie bzykają jak głupki bez emocji. :)

Gość gość
Ty to byłaś chociaż na randce, mi znajomy na zwykłym spotkaniu (grupowym) zaproponował seks ot tak, znaliśmy się tylko z widzenia. A i to nic że miałam chłopaka o czym wiedział.

Gość B22
Nie no emocje jakieś pewnie im towarzyszą ;) pewnie miałaś na myśli uczucia :D

Gość gośćut
Sprytna, to jest tak... są takie z którymi trzeba chodzić i takie które po prostu lubią seks... a nie używają swojej dópy jako karty przetargowej w sprawach różnych...

Gość gość
14:35 Kobiety nie są takie jak faceci, nie oddzielają tak łatwo seksu od uczuć jak to się zdarza facetom. To jest sprawdzone naukowo. Nawet takie które lubia od razu i "nie trzeba z nimi chodzić by szybko zaliczyć" w większości także liczą na trwały związek (poprzez seks przywiązują się, potrzeba więzi jest dominująca). Mało które są nastawione na dawanie potrzebującym "za free" tylko dlatego bo lubią - jak to twierdzisz. To może się sprawdzać ale u facetów (dla zwykłego rozładowania napięcia potrafią zrobić wiele).

Gość gość
Faceci to świnie, po prostu :O

Gość gość
Nie wszystkim facetom, tylko ty akurat trafilas na takiego.

Gość gość
Na pewno znacznej większości facetów chodzi tylko o seks, jeśli nie wszystkim. Przynajmniej na początku znajomości. Dla faceta kobieta przede wszystkim musi lubić seks. Po co poświęcać długie miesiące czy nawet lata na adorowanie kobiety, która będzie chciała, a raczej godziła się na seks raz na 2 tygodnie. Istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że po urodzeniu dziecka tego seksu w ogóle nie będzie. Sprawa jest prosta, nie ma szybkiego seksu, nie ma związku. O wiele łatwiej rozstać się z kobietą po 3. spotkaniach niż po roku znajomości.

Gość gość
Po pierwsze to efekt WASZEJ kobiecej rozwiązłości. Mężczyźni rozpuszczają się jak kobiety źle się prowadzą po drugie nie facetom tylko mężczyznom po trzecie nie każdemu przecież. Wielu czeka z seksem na miłość albo na poważną relacje ale z nich się wyśmiewacie bo zwykle są prawiczkami nawet po 30 czy 40. Krótko mówiąc autorko macie co chciałyście!

Gość Zbytsprytna
Ja nie jestem i nigdy nie bylam rozwiązła i nie mam zamiaru odpowiadać za jakieś puszczalskie lafiryndy :classic_cool:

Gość gość
ZbytSprytna a tak w ogóle to ile masz lat? Oczywiście jeśli to nie jest tajemnica ;)

Gość gość
Zbytsprytna dziś x taaaak? tylko ciekawe ile przed nim dostalo na 1 czy 3 randce? A teraz juz taka sprytna jestes bo wszyscy odchodzili :D

Gość gość
Mężczyzna, który od razu leci z łapami jest nic nie warty. Dobrze zrobiłaś autorko

Gość Zbytsprytna
Nie tajemnica, 27. :P Żaden, bo mialam dwa długie związki i to byli moi jedyni mężczyźni :)

Gość gość
dziś jak nie jestes juz dziewica to po co takie gierki? co to za roznica 1 wiecej / mniej ? moglas mu dac i sie dobrze bawic takze

Gość Zbytsprytna
Robienie z siebie jednorazowego wora na spermę uważasz za dobrą zabawę? :O Nie mam więcej pytań, powodzenia :D 🖐️

Gość gość
a jaka jest roznica robienie z siebie kilkurazowego wora na sperme w tzw zwiazku? skoro i tak nie czeka sie do slubu. Ja nie widze nic zlego w takim szybkim seksie to zdrowe fajne bezpiecznie i bezproblemowe. I generalnie nie obczajam takeigo podejscia kobiet jest ono niezbyt rozsadne

Gość gość
Zbytsprytna dziś Ja nie jestem i nigdy nie bylam rozwiązła i nie mam zamiaru odpowiadać za jakieś puszczalskie lafiryndy cool.gif x Ale będziesz odpowiadać tak jak porządni mężczyźni odpowiadają za tych roochaczy, zdradzaczy czy damskich bokserów. Nie ważne czy jesteś rozwiązła a o to, że dziś jest większość kobiet a w te porządne coraz mniej mężczyzn wierzy. To są skutki rewolucji seksualnej czyli rozwiązłości kobiet promowane przez feministki jako bycie "wyzwoloną" spod patriarchatu. Tak samo jak zmiany społeczno-finansowe. Kobiety coraz więcej będą zarabiać i będzie ich coraz więcej a co za tym idzie będziecie narzekać na brak mężczyzn na odpowiednim poziomie (mało mężczyzn zarabiających więcej od was, będących na wyższej półce społecznej itd.). To już widać a będzie się to pogłębiać. Trzeba się do tego po prostu przyzwyczaić.