Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykształceni ludzie to sa tacy jakby kij polkneli

Polecane posty

Gość gość
P******e towarzystwo sie zebrało

Gość gość
to trzeba mieć papierek ukończenia studiów, pozwolenie z pieciu urzędów i predyspozycje które zagwarantują że w czasier tańca nikomu nie dapepniesz na odcisk co mogłoby spowodować kryzys ekonomiczny zapoczątkowany bankructwem towarzystw ubezpieczeniowych. dlatego nie każdy może tańczyć śpiewać i zajmować sie nauką...trzeba mieć predyspozycje:) oczywiście stwierdzaniem ich posiadania tudzież braku zajmowali będą sie specjaliści zeby nie było że chodzi o kase czy cus

Gość gość
"predyspozycje do studiów" takie predyspozycje posiada w nadmiarze każdy pecet. zdolnośc do przyswajania wiedzy maj ą chyba miliony razy większą niż najlepszy student stulecia inteligencje rozumianą jako prędkośc przetwarzania danych jepany zx spectrum ma większą niż cały wydział informatyki łącznie z wydziałem teologii na uj. jedno czego nie ma pecet i zx spectrum to potrzeby zastanawiania sie nad czymkolwiek

Gość gość
Teraz to trzeba byc totalnym zerem zeby nie miec studiow

Gość gość
czyli zupełnie jak wiekszośc studentów... przepraszam. miałas całkowita rację to ja sie myliłam. wybacz. dobranoc

Gość gość
gość dziś Odczep się od doradcy Macierewicza ! Nie matura lecz chęć szczera zrobią z ciebie oficera - jak mawiają w Wojskach Obrony Terytorialnej :P.

Gość gość
od czegoś trzeba wyjść. przeważnie wychodzi sie od zera przeważnie umownego ale jaednak. totalne zero to byłby wielki przełom chyba w każdej dziedzinie nauki a w zasadzie to byłbaby ogólna eureka ale widocznie wy tam na studiach macie takie orgazmy przed każdą sesją

Gość gość
ej...umisz coś? totalne zero:) eurEKA!!!!!!! koniec z niewymiernościa, z błędami pomiaru z względnościa, einsteinem fluktuacjami prózni zastanawianiem sie o co do c***ja chodzi z liczbami pierwszymi...krótko mówiąc wakacja. w tym sensie co drugi z was to sezonowy geniusz

Gość gość
łapiecie? nie bardzo. ilu z was studiuje matematyke? albo jeszcze lepiej fizyke?