Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Szwecja już upadła?

Polecane posty

Gość gość

A taki piękny kraj ehh :(

Gość gość
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu   3,131 opinii z Google Szpital, Opole, Polska Adres: aleja Wincentego Witosa 26, 45-418 Opole Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · Czynne całą dobę Telefon: 77 452 07 45 Zaproponuj zmianę

Gość gość
Polska tez kiedys byla piekna, przed 1939, obecnie zyjemy w upadłym śmiesznym pseudo państwie

Gość gość
Ale ja sie pytam o Szwecje :) Bo Polski to wiadomo ze juz nie ma. Jest Kaczystan :)

Gość gość
autorko wiedziałaś to ???Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu   3,131 opinii z Google Szpital, Opole, Polska Adres: aleja Wincentego Witosa 26, 45-418 Opole Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · Czynne całą dobę Telefon: 77 452 07 45 Zaproponuj zmianę

Gość gość
ale wam te tvn mózgi wyprały a co chcielibyście tuskczystan z po które oficjalnie chce muzułmanów przez których upadła szwecja !!!!

Gość gość
Mi nic mozgu nie wypralo bo nie ogladam TVN ani TVP ani w ogoel telewizji :) Sama mam swoj mozg a tobie widze PIS jzu dawno wypral wspolczuje.

Gość gość
nie oglądam telewizji ,i to nie ma nic wspólnego z pisem ,ale trzeba mieć olejek w głowie i nie wyzywać nikogo od pisowców bo ma odmienne zdanie !!!!

Gość Ja_Dyzio
ostatnie zapisy kelnerów z podsłuchu w pewnej restauracji w Stockholm pod nazwą SOWA & FRIENDS dowodzą, że Szwecja jako 'państwo' istnieje tylko teoretycznie a w rzeczywistości to jest: 'c/h/ó/j , duupa i kamieni kupa !