Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coraz bardziej mi sie podobajo te buty

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam buty niby wygodne w sklepie ale w domu już sie okazało że cisno w palcach no i przestały mi sie podobać ale tak chodze w nich i chodze no i ostatecznie stwierdziłam że nie bede ich zwracać bo coraz bardziej mi sie podobajo niby nie lubie złotych ale teraz taka moda chyba nastała że znowu wróciły złote i srebrne buty bo takie były modne kilka lat temu rozchodze i może nie bedo cisnąć tak bo w zasadzie to już troche mniej cisno

Gość gość
pokaz zdjecie tych butow

Gość gość
nie mam

Gość gość
Słownik języka polskiego sobie kup i sprawdź odmianę czasowników, to lepsza inwestycja. Cisno? podobajo?

Gość gość
No cisno ale jak rozchodze to może przestano nie bede sie bawić w jakieś kropki i przecinki bo nie mam czasu podobajo sie tak średnio właśnie bo złote były modne kilka lat temu a teraz poszłam do sklepu i pełno złotych i srebrnych taka moda czy jak

Gość gość
Naucz się pisać po polsku, analfabetko!!! :O

Gość gość
Srebrne lub złote buty to hit tego sezonu. Jesteś trendsetterką. Rozdepcz je i będzie ok. Cała wieś będzie zazdrościła tych butów. Szkoda że cię nie znam, pewnie cała jesteś taka modna.

Gość gość
No to dlaczego w sklepach jest tyle złotych butów robicie sobie ze mnie jaja mi sie może nie podobajo złote ale skoro so w sklepach to chyba so modne

Gość gość
nie chodzi o przecinki idiotko tylko pisze się cisnĄ,podobajĄ

Gość gość
Ale o co w ogóle chodzi?? Kogo obchodzą Twoje ciasne złote buty? Co to za temat z d**y? Bo nie rozumiem...

Gość gość
Naprawde nie skumałyście ze to prowo. Z nudow was wkreca.

Gość gość
No teraz to już mniej cisno bo ich rozepchłam napchałam na noc skarpet i sie też podobajo bardziej bo jak mierzyłam z sukienko błękitno to pasujo i z niebieskimi paznokciami to fajnie wygląda do sukienki też mi bedo pasować czerwonej jak pójde na poprawiny bo w tym roku tyle imprez i chrzciny ale to miałam inne takie skórzane potem komunia to też w tych samych teraz wesele no to też w tych ale na poprawiny muszo byc inne to pojde w tych nowych a potem znowu chrzciny to moze w tych sandałach złotych a potem jeszcze jedno wesele to na drugi dzien bedo tylko czy bedo złote jeszcze modne we wrześniu?

Gość gość
s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!! s***************a j!!!!

Gość gość
co?

Gość gość
Ale mija kolezanka swiatowa dziewczyna tez tak wlasnie pisze majo, pasujo,

Gość gość
I co w związku z tym?

Gość gość
no i nikt mi tu jeszcze nie odpowiedział na moje pytania czy w koncu so te modne buty bo nie wiem już dalej co robić jeszcze mam kilka dni na zwrot ale nawet mi sie podobajo

Gość gość
mnie to sie tez podobajo mogo byc

Gość gość
15. 10 No to fajnie że nie tylko mi sie podoboajo złote a myślisz że bedo pasować do czerwonej sukienki?

Gość gość
Co?

Gość gość
Bedo?

Gość gość
No i już w niedziele te buty założe na poprawiny ale znowu podobno ma padać no to nie bardzo idzie zakładać sandały myślicie że sandały pasujo jak bedzie padał deszcz z drugiej strony przecież gumowców nie założe no to chyba już wezme te sandały

Gość gość
Fajne fajne :) bedo pasowac

Gość gość
Ja zawsze kupuje sprawdzony rozmiar, na przykład na https://multu.pl/kobiety-home wiem że 39 mi zawsze pasuje, no przecież w za małych nie da się chodzić

Gość gość
te so brzydkie ja inne kupuje ale w niedziele bedzie znowu okazja żeby je założyć bo ide znowu na wesele ale w sobote założe inne takie zakryte szpilki a w niedziele te złote chociaż już wiem że so niewygodne do tańca ale najwyżej wezme baleriny na zmiane i już tylko czy różowe baleriny pasujo do niebieskiej sukienki bo innych nie mam?