Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zawody są przez was pogardzane i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość
W życiu nie słyszałem większej bzdury, że prawnicy żyją z kłótni i nieszczęść ludzkich. To zależy w jakim prawie się specjalizuje, albo co komu zawinił poczciwy notariusz? Jak można tak się kompromitować. Godne pogardy jest pisanie bzdur. A urząd skarbowy też pewnie jest godny pogardy, przecież to krzywdziciele najwięksi :-)

Gość gość
Aj jak was dupa boli o informatykow, a nic nie wiecie o tej pracy I co sie w niej robi."hej janusz ten informatook to len, klika w komputer I mu kasa leci za nic" Wracajcie do swoich browarow.Branża informatyczna z jedna z nielicznych, gdzie liczą się umiejetności, a nie znajomości.

Gość gość
informatycy to dziwaki

Gość gość
Taki poziom, pewnie myślą, że jak chirurg amputuje nogę to go bawi i cieszy.Widać, że środowisko lekarskie znacie tylko z seriali albo ktoś bzdur naopowiadał

Gość gość
czekam tylko, aż infoprzychlastów zrobi się za dużo i zaczną cierpieć bezrobocie i marne płace, jak wszyscy inni normalni ludzie usmiech.gif Mi sie wydaje ze juz sie rynek nasyca. Gora 2-3 lata i te wszystkie zjebki beda myc szyby na skrzyzowaniach bo nie bedzie dla nich pracy

Gość gość
Ja do informatyków nic nie mam. Dobry programista zawsze w cenie

Gość gość
gość dziś czekam tylko, aż infoprzychlastów zrobi się za dużo i zaczną cierpieć bezrobocie i marne płace, jak wszyscy inni normalni ludzie usmiech.gif

Gość gość
Takie gadanie ,że się przesyca słyszałem już lata temu.Gowno prawda, rynek ciagle rosnie I jest coraz wiecej miejsc pracy itd.

Gość gość
śmiaciary, śmieciarze, szambiarze miałem sąsiada , który zbierał śmieci i śmierdziało od niego :O pewnie się brudas nawet nie mył :O

Gość gość
Zazdrość przez niektórych przemawia. Nikt sobie sam nie robi stron, żadna klinika ani zespół adwokacki, bo nie mają czasu na takie rzeczy.Wszędzie bez informatyka ani rusz i nic się nie nasyci. Ludzie umierają, przemieszczają się, idą na emeryturę, rynek pracy jest elastyczny

Gość gość
gość dziś Takie gadanie ,że się przesyca słyszałem już lata temu.Gowno prawda, rynek ciagle rosnie I jest coraz wiecej miejsc pracy itd. x spokojnie spokojnie max 5 lat i będziecie się tłuc o robotę nawet poza zawodem, jepani flanelarze :)

Gość gośćlaluna
W myśl przysłowia,,żadna praca nie hańbi",moj znajomy wyrzuca obornik na pryzme,z wlasnej woli,nie z sily przymusu przetrwania,nawiasem mówiąc jest po srudiach,ma jakis tam doktorat

Gość gość
-ksieza -nauczyciele -robole fizole -informatycy -bezrobole -urzedasy pierdzistolki -wiekszosc prawnikow -dziffffki -kopacze, za kopanie dmuchanej szmatki maja miliony -pielegniary

Gość gość
dziś 15:25 Moja matka była sprzątaczka choć w szkole miała same piątki, ale rodzice nie chcieli dac jej pieniędzy na książki. Tak wiec nie każda sprzątaczka to nieuk. Hahaha ! Przecież można uczyć się zaocznie w dorosłym życiu.

Gość gość
przecież zjepie flanelarzu nie chodzi o informatyków w szpitalach i urzędach, bo i tak ci na państwowych posadkach są najgorsi :D ale taki programista? co on takiego ważnego robi?

Gość gość
księża, bankierzy, akwizytorzy, telemarketerzy, politycy

Gość gość
Ja zdałam maturę w wieku 25 lat.

Gość gość
Ci, co wydzwaniają i próbują cos sprzedać na sile lub wyciągnąć info a jak sie rozlaczysz to oddzwaniają i wyzywają od dziffek !

Gość gość
Gowno robi waznego. Rynek sztucznie wywindowal wynagrodzenia tych p***bow od zworkow i klikania w klawiature. Zeby taki koles co siedzi sobie na d***e w domu i pyka kody zarabial po 10 kola? No wybacz

Gość gość
gość dziś chyba własnie na odwrot......laski mają łatwiej z robotą i w robocie, trzeba tylko chciec. a facetow sie wykorzystuje.

Gość gość
telemarketerzy, akwizytatorzy

Gość gość
18:58 Hahaha

Gość gośćśćć
dla mnie najgorszy zawód to urzędnik, a już w szczególności urzędnik zusu :o natomiast mam wielki szacunek dla osób które pracują fizycznie, także tych którzy wywożą śmieci czy też szambo. Mam bardzo duży kontakt z takimi ludźmi i w niemal 100% są to naprawdę fajni, przyzwoici ludzie, czego nie można powiedzieć o np urzędnikach państwowych którzy myślą że jak mają w miarę dobrą posadę to mogą gardzić innymi i się wywyższać.

Gość gość
tu jakas gimbaza chyba pisze te komentarze, jak sie czyta takie odnosi wrazenie, zeby miec cos do np. sprzataczek, debilem trzeba byc albo brudasem

Gość gość
lekarze nie leczą tylko faszerują chemią propagowaną przez koncerny farmaceutyczne. Pomijam lekarzy ratujących życie po wypadkach, reszta jest na usługach koncernów i tylko im zalezy zeby wyrwac jak najwiecej kasy i jak najdłuzej "leczyc". Poza tym często biora w łape

Gość gość
19:01 Co z tego jak śmierdzą :O

Gość gość
Kanary w autobusach pociągach metrze Ludzie agresywni bez kultury wredni Gardzę kontrolerami

Gość gość
dziś 15:25 Moja matka była sprzątaczka choć w szkole miała same piątki, ale rodzice nie chcieli dac jej pieniędzy na książki. Tak wiec nie każda sprzątaczka to nieuk. Hahaha ! Przecież można uczyć się zaocznie w dorosłym życiu. hhhhh taa miała same piątki ale nie miała książek, więc została sprzątaczką? przestań sie ośmieszać, widać po tobie, że niedaleko pada jabłko....

Gość gość
Popieram to o mechanikach. Najgorsi zlodzieje pod sloncem. Wyssaliby czlowieka do ostatniej nitki z gaci