Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zawody są przez was pogardzane i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość
21:47 Dawanie doopy za kasę to tez praca. Ciężka. I bez niej wasze małżeństwa by tyle lat nie przetrwały, taka prawda.

Gość gość
22:01 Jakiś informatyk cię rzucił lub olał?

Gość gość
22:04 - nie, po prostu wkurza mnie to, że tacy jak informatycy zarabiają zazwyczaj ponad średnią krajową a całe dnie siedzą przed kompem. i jeszcze uważają się za mądrzejszych, jakby naprawdę to co robią wymagało myślenia

Gość gość
Zgadzam sie z jednym komentarzem,ze tutaj chyba pisza ludzie z ciezkim uposledzeniem umyslowym.Ewentualnie udaja jakas wielka elite i hrabiostwo "tym gardze,tamtym gardze".To moze pochwalcie sie swoimi wykonywanymi zawodami.Taa,pewnie zaraz wyskoczy pelno biznesmenow co to maja wlasne firmy,jacys lekarze,prawnicy,itd.Coz...To forum przyjmie kazda scieme i ludzka glupote.

Gość gość
polucjant

Gość gość
"Zgadzam sie z jednym komentarzem,ze tutaj chyba pisza ludzie z ciezkim uposledzeniem umyslowym.Ewentualnie udaja jakas wielka elite i hrabiostwo "tym gardze,tamtym gardze".To moze pochwalcie sie swoimi wykonywanymi zawodami.Taa,pewnie zaraz wyskoczy pelno biznesmenow co to maja wlasne firmy,jacys lekarze,prawnicy,itd.Coz...To forum przyjmie kazda scieme i ludzka glupote." To studenci Wyższej Szkoły Gotowania Na Gazie, na których zaraz po studiach czeka kierownicze stanowisko :D Albo dzieci przed 18 rokiem życia zafascynowane Korwine, co to zaraz zauoszom firme i będą rekinami biznesu.

Gość gość
Albo dzieci przed 18 rokiem życia zafascynowane Korwine, co to zaraz zauoszom firme i będą rekinami biznesu. xxx To by raczej lubili biznesmenów i informatyków.

Gość gość
Ja nie lubie tych zawodow w przeciaganiu liny przez strongmenow, tych bijatyk mma w klatkach jak jakies koguty w kurniku leja sie po zakrwawionych gebach, jak takie prymitywne malpy w zoo. Wiem wiem wiekszosc moich kolezanek lubi takich tepych przyglupow. Wiekszosc kobiet to kreci ze facet jest glupi agresywny. No niestety mi sie to nie podoba. glupota. Ci kolesie z wywalonymi bebzonami i sztucznymi miesniami. Wogole co ten temat ma wniesc?

Gość gość
22:20.Pewnie skonczyłaś g*******e humanistyczne studia I zaskoczenie że nie płacą ci dobrze za prace którą może wykonywac każdy po szybkim przyuczeniu.Za wiedzę się płaci, żeby być programistą dobrym trzeba lat nauki I umiem myśleć.To jest praca twórcza i nie kazdy sie nadaje.Na pewno nie głupia dzida po psychologii lub innej logii.

Gość gość
Akurat jeśli chodzi o wypowiedź powyżej to powiem tak. Debil może być programista i pracować w IT, znam takich, którzy pracują w tej branży, a zbyt bystrzy nie są. Mam znajomego który jest trochę głupawy i bezrefleksyjny, ale ma bardzo dobrą pamiec i jakoś pracuje w IT i kończy kierunek z tym związany. Ja mu nie zazdroszczę, bo sam zarabiam więcej i mam lepsze wykształcenie, ale nie trawie go, bo jest takim płytkim cwaniaczkiem i zero refleksyjnosci. Nie ma z nim o czym pogadać. Nie lubię takich ludzi i jeśli taki ktoś może być programista to widać wybitnego intelektu to nie wymaga. Podejrzewam, że dobrej pamieci, a to można mieć i być głupkiem.

Gość gość
gość wczoraj 16:08 np. stałego partnera i dzieci juz nie bedzie miała Zgłoś Xxx Ale ona ma męża i dwoje dzieci! Mogła mieszkać z rodzina w tym mieszkaniu służbowym,nie była ich niewolnica a pracownica.

Gość gość
*księża,duchowni-ogólnie cała ta katolicka kadra-złodzieje,cwaniacy,nieroby,zakłamani zboczeńcy i pedofile bardzo często *urzędasy-już wszystko zostało napisane na ten temat *rzeźnicy-trzeba mieć coś z głowa aby cały dzień zabijać zwierzęta i babrać się w ich flakach *wróżki,czytacze z kart,tarociarze i tym podobne wynalazki-łoja kase za opowiadanie bzdur

Gość gość
Informatycy- glupawe miernoty, ksieza -zboczency i naciagacze, roznego rodzaju mechanicy, robotnicy z internetu -naciagacze w chooooj, nauczyciele- nieroby, sklepikarze, handlarze - oszusci, urzedasy - znudzona holota

Gość gość
Dla mnie zawód lenia smierdzacego leżącego na kanapie na utrzymaniu rodziny albo współmałżonka.

Gość gość
Gardzę oszustami - tymi co wciskają naciągane kredyty, pseudo windykacje i inni pospolici oszusci. Nikim uczciwym nie gardze.

Gość gość
Męska i damska prostytutka. No tłumaczyć nie muszę. Politycy bo to kłamcy i zlodzieje Zebracy(wiem to nie zawód) ale są tacy co kłamią byleby wyciągnąć kasę. Szczerze to wolę na fundację jakąś wpłacić pieniążki niż dać komuś kto zebra na niby chleb a kupi wino.

Gość gość
Wczoraj 01:18 Dokładnie, a co ma taka dzida mówić? :D "skończyłam humanistyczne g****o / psychologię i nadal jestem popychadłem w knajpie" w życiu się nie przyzna ale na kogoś zaradnego będzie mówić , że głąb bo ona czyta książki (Greya hahhahahaha)

Gość gość
To ja chyba jestem dziwna, bo żadnym zawodem nie pogardzam. Mogę tylko powiedzieć, czego ja bym nie chciała robić - na pewno nie chciałabym pracować w magazynie, na budowie (za ciężkie fizycznie), nie chciałabym nurkować w goownie (szambonurek) i ładować śmieci (nie lubię smrodu i brudu). Ale nie gardzę ludźmi, którzy to robią. Powiem więcej, podziwiam, że się tego podjęli. Nawet prostytutkami nie gardzę.

Gość gość
*informatycy tak jak już ktoś napisał, kupa kasy za śmieszną pracę. Gnojki po informatyce w wieku 25 lat wożą sie nowymi mercedesami z salonu, kupują piękne mieszkania w duzych miastach. Mam jednego takiego znajomego, dodatkowo niesympatyczny koleś zadufany jakby był conajmniej jakimś prezydentem x hahahaha, ziomuś, sposób w jaki to napisałeś to mistrzostwo :D Cos w tym jest, że tym informatykom to się w doopach poprzewracało, ciągle im mało piniędzy, ciągle chcą wincyj i wincyj.

Gość gość
mi obojetne nie lubię prymitywnych cwaniaków i prymitywnych kokosz,stanowisko obojętne byznesman czy biurwa czy sprzataczka obojętne,sprzedajnych nie lubię

Gość gość
boom na elektronike i oprogramowanie dolina krzemowa itd. auttomatyzacja produkcji czujniki sensory przejdzie i minie z chwilą automayzacji proocesu programowania

Gość gość
co powinno nastąpić już dawno zważywszy na rosnące koszta przecieki i słabe wykorzystanie możliwosci które daje technologia.

Gość gość
Nauczycielki, wyżej sr*** niż doope mają a generalnie są nikim. Sprzątaczki, ale zalezy czy to wredne tępaki, czy miłe panie bo takie też się zdarzają. No ale najbardziej najbardziej to zdecydowanie nauczyciele. Myślą że im wszystko wolno, bo uczeń nie może podskoczyć a w razie gdyby chciał to i tak mają go w garści. E tfu e tfu napluć w pysk wszystkim takim nauczycielom. Dziękuję. x Łoo paanie, gdyby nie ci okropni, wywyzszający się nauczyciele, to byś tego komentarza napisać nie potrafił. Ani książki przeczytać albo obliczyć czy starczy ci hajsu na zakupy w biedrze.

Gość gość
Żadnyn, generalizowanie jeat krzywdząc, w kazdym zawodzie znakdą sie spie...liny umusłowe jak i fajni ludzie z pasją. W kazdym zawodzie irytują mnie ludzie mający sie z lepszych od innych zawodow, ci ktorzy mają taki zawod że kontakt z ludzmi to podstawa a kompletnie sie do tego nie nadają i jeszcze mają pretensje, jak mozna byc nauczycielem i miec pretensje ze dzieci nie są super grzeczne i nie wszystkie chcą sie uczyc albo pielęgniarką i miec w dooopie pacjentow i brak empatii. To mnie wkurza i ludzie dorabiający sie na złodziejstwie ukrytym tj kombinują i dorabiają sie kasy nieuczciwie wielu biznesmenow prawnikow tak ma.

Gość gość
gość dziś mi obojetne nie lubię prymitywnych cwaniaków i prymitywnych kokosz,stanowisko obojętne byznesman czy biurwa czy sprzataczka obojętne,sprzedajnych nie lubię x Otóż to, bo nie ważne jaki kto zawód wykonuje, ale jakim jest człowiekiem. Kasjerka może czytać w ciągu roku więcej książek niż prawnik. A pewnie to prawnik będzie się wywyższał i patrzył z pogardą na kasjerkę. Tak samo kasjer może być bucem jak i prawnik. Brakuje nam wzajemnego szacunku. Nie wyobrażam sobie, jak można kimś gardzić, bo ma "gorszą" pracę albo mniej zarabia. Paranoja. Kim my jesteśmy, żeby kogokolwiek oceniać i poniżać?

Gość gość
Najgorsze to akwizycja i telemarketing. W takiej kolejności. Praca ujowa, poniżająca, kasa słaba, użerasz się z chamskimi, agresywnymi klietami a dodatkowo zayepane nogi/głos koorfa. To powinno być zakazane

Gość gość
gardzę urzędnikami, tymi pewnymi siebie, uważajacymi się za lepszych, chodzi tu o budżeciaków i budżeciury z Urzędu Pracy, mają się za coś bo takie stanowiso, czasem wyższe wykształcenie, nie kryją ze swoją "ynteligencją", tylko jakby co to "robole" takich utrzymują z podatkow przeciez.. gardzę nauczycielami, bo są to hipokryci i oszuści, mający się za nie wiadomo co, bo studia skończyli i podkreslają to na każdym kroku porównując swoją "lepszość" w stosunku np. do pań sprzedawczyń w sklepie mięsnym

Gość gość
gardzę księżmi, oraz całą tą instytucją kościelną za hipokryzję, oszustwo, kłamstwo, szerzenie nienawiści do ludzi i manipulację społeczeństwem w majestacie "prawa" gardzę robolami, którzy zawsze mają problem ze swoją pracą i wylewają żale naokoło siebie, wyżywają sie za to na innych, są pijakami i psychopatami..

Gość gość
gardzę telemarketerami sieci komórkowych i banków, którzy pomimo próśb zawracają mi głowę i marnują mój czas, a kysz!

Gość gość
gardzę lekarzami nastawionymi na hajs, przepisującymi mnostwo lekow, byle najnowszych, byle miec profity z korpo i wczasy w tajlandii..żal.