Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jakie zawody s膮 przez was pogardzane i dlaczego?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
21:47 Dawanie doopy za kas臋 to tez praca. Ci臋偶ka. I bez niej wasze ma艂偶e艅stwa by tyle lat nie przetrwa艂y, taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
22:01 Jaki艣 informatyk ci臋 rzuci艂 lub ola艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:04 - nie, po prostu wkurza mnie to, 偶e tacy jak informatycy zarabiaj膮 zazwyczaj ponad 艣redni膮 krajow膮 a ca艂e dnie siedz膮 przed kompem. i jeszcze uwa偶aj膮 si臋 za m膮drzejszych, jakby naprawd臋 to co robi膮 wymaga艂o my艣lenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam sie z jednym komentarzem,ze tutaj chyba pisza ludzie z ciezkim uposledzeniem umyslowym.Ewentualnie udaja jakas wielka elite i hrabiostwo "tym gardze,tamtym gardze".To moze pochwalcie sie swoimi wykonywanymi zawodami.Taa,pewnie zaraz wyskoczy pelno biznesmenow co to maja wlasne firmy,jacys lekarze,prawnicy,itd.Coz...To forum przyjmie kazda scieme i ludzka glupote.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polucjant

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Zgadzam sie z jednym komentarzem,ze tutaj chyba pisza ludzie z ciezkim uposledzeniem umyslowym.Ewentualnie udaja jakas wielka elite i hrabiostwo "tym gardze,tamtym gardze".To moze pochwalcie sie swoimi wykonywanymi zawodami.Taa,pewnie zaraz wyskoczy pelno biznesmenow co to maja wlasne firmy,jacys lekarze,prawnicy,itd.Coz...To forum przyjmie kazda scieme i ludzka glupote." To studenci Wy偶szej Szko艂y Gotowania Na Gazie, na kt贸rych zaraz po studiach czeka kierownicze stanowisko :D Albo dzieci przed 18 rokiem 偶ycia zafascynowane Korwine, co to zaraz zauoszom firme i b臋d膮 rekinami biznesu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Albo dzieci przed 18 rokiem 偶ycia zafascynowane Korwine, co to zaraz zauoszom firme i b臋d膮 rekinami biznesu. xxx To by raczej lubili biznesmen贸w i informatyk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie lubie tych zawodow w przeciaganiu liny przez strongmenow, tych bijatyk mma w klatkach jak jakies koguty w kurniku leja sie po zakrwawionych gebach, jak takie prymitywne malpy w zoo. Wiem wiem wiekszosc moich kolezanek lubi takich tepych przyglupow. Wiekszosc kobiet to kreci ze facet jest glupi agresywny. No niestety mi sie to nie podoba. glupota. Ci kolesie z wywalonymi bebzonami i sztucznymi miesniami. Wogole co ten temat ma wniesc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:20.Pewnie skonczy艂a艣 g*******e humanistyczne studia I zaskoczenie 偶e nie p艂ac膮 ci dobrze za prace kt贸r膮 mo偶e wykonywac ka偶dy po szybkim przyuczeniu.Za wiedz臋 si臋 p艂aci, 偶eby by膰 programist膮 dobrym trzeba lat nauki I umiem my艣le膰.To jest praca tw贸rcza i nie kazdy sie nadaje.Na pewno nie g艂upia dzida po psychologii lub innej logii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Akurat je艣li chodzi o wypowied藕 powy偶ej to powiem tak. Debil mo偶e by膰 programista i pracowa膰 w IT, znam takich, kt贸rzy pracuj膮 w tej bran偶y, a zbyt bystrzy nie s膮. Mam znajomego kt贸ry jest troch臋 g艂upawy i bezrefleksyjny, ale ma bardzo dobr膮 pamiec i jako艣 pracuje w IT i ko艅czy kierunek z tym zwi膮zany. Ja mu nie zazdroszcz臋, bo sam zarabiam wi臋cej i mam lepsze wykszta艂cenie, ale nie trawie go, bo jest takim p艂ytkim cwaniaczkiem i zero refleksyjnosci. Nie ma z nim o czym pogada膰. Nie lubi臋 takich ludzi i je艣li taki kto艣 mo偶e by膰 programista to wida膰 wybitnego intelektu to nie wymaga. Podejrzewam, 偶e dobrej pamieci, a to mo偶na mie膰 i by膰 g艂upkiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj 16:08 np. sta艂ego partnera i dzieci juz nie bedzie mia艂a Zg艂o艣 Xxx Ale ona ma m臋偶a i dwoje dzieci! Mog艂a mieszka膰 z rodzina w tym mieszkaniu s艂u偶bowym,nie by艂a ich niewolnica a pracownica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*ksi臋偶a,duchowni-og贸lnie ca艂a ta katolicka kadra-z艂odzieje,cwaniacy,nieroby,zak艂amani zbocze艅cy i pedofile bardzo cz臋sto *urz臋dasy-ju偶 wszystko zosta艂o napisane na ten temat *rze藕nicy-trzeba mie膰 co艣 z g艂owa aby ca艂y dzie艅 zabija膰 zwierz臋ta i babra膰 si臋 w ich flakach *wr贸偶ki,czytacze z kart,tarociarze i tym podobne wynalazki-艂oja kase za opowiadanie bzdur

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Informatycy- glupawe miernoty, ksieza -zboczency i naciagacze, roznego rodzaju mechanicy, robotnicy z internetu -naciagacze w chooooj, nauczyciele- nieroby, sklepikarze, handlarze - oszusci, urzedasy - znudzona holota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie zaw贸d lenia smierdzacego le偶膮cego na kanapie na utrzymaniu rodziny albo wsp贸艂ma艂偶onka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gardz臋 oszustami - tymi co wciskaj膮 naci膮gane kredyty, pseudo windykacje i inni pospolici oszusci. Nikim uczciwym nie gardze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M臋ska i damska prostytutka. No t艂umaczy膰 nie musz臋. Politycy bo to k艂amcy i zlodzieje Zebracy(wiem to nie zaw贸d) ale s膮 tacy co k艂ami膮 byleby wyci膮gn膮膰 kas臋. Szczerze to wol臋 na fundacj臋 jak膮艣 wp艂aci膰 pieni膮偶ki ni偶 da膰 komu艣 kto zebra na niby chleb a kupi wino.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wczoraj 01:18 Dok艂adnie, a co ma taka dzida m贸wi膰? :D "sko艅czy艂am humanistyczne g****o / psychologi臋 i nadal jestem popychad艂em w knajpie" w 偶yciu si臋 nie przyzna ale na kogo艣 zaradnego b臋dzie m贸wi膰 , 偶e g艂膮b bo ona czyta ksi膮偶ki (Greya hahhahahaha)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja chyba jestem dziwna, bo 偶adnym zawodem nie pogardzam. Mog臋 tylko powiedzie膰, czego ja bym nie chcia艂a robi膰 - na pewno nie chcia艂abym pracowa膰 w magazynie, na budowie (za ci臋偶kie fizycznie), nie chcia艂abym nurkowa膰 w goownie (szambonurek) i 艂adowa膰 艣mieci (nie lubi臋 smrodu i brudu). Ale nie gardz臋 lud藕mi, kt贸rzy to robi膮. Powiem wi臋cej, podziwiam, 偶e si臋 tego podj臋li. Nawet prostytutkami nie gardz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*informatycy tak jak ju偶 kto艣 napisa艂, kupa kasy za 艣mieszn膮 prac臋. Gnojki po informatyce w wieku 25 lat wo偶膮 sie nowymi mercedesami z salonu, kupuj膮 pi臋kne mieszkania w duzych miastach. Mam jednego takiego znajomego, dodatkowo niesympatyczny kole艣 zadufany jakby by艂 conajmniej jakim艣 prezydentem x hahahaha, ziomu艣, spos贸b w jaki to napisa艂e艣 to mistrzostwo :D Cos w tym jest, 偶e tym informatykom to si臋 w doopach poprzewraca艂o, ci膮gle im ma艂o pini臋dzy, ci膮gle chc膮 wincyj i wincyj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi obojetne nie lubi臋 prymitywnych cwaniak贸w i prymitywnych kokosz,stanowisko oboj臋tne byznesman czy biurwa czy sprzataczka oboj臋tne,sprzedajnych nie lubi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
boom na elektronike i oprogramowanie dolina krzemowa itd. auttomatyzacja produkcji czujniki sensory przejdzie i minie z chwil膮 automayzacji proocesu programowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co powinno nast膮pi膰 ju偶 dawno zwa偶ywszy na rosn膮ce koszta przecieki i s艂abe wykorzystanie mo偶liwosci kt贸re daje technologia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nauczycielki, wy偶ej sr*** ni偶 doope maj膮 a generalnie s膮 nikim. Sprz膮taczki, ale zalezy czy to wredne t臋paki, czy mi艂e panie bo takie te偶 si臋 zdarzaj膮. No ale najbardziej najbardziej to zdecydowanie nauczyciele. My艣l膮 偶e im wszystko wolno, bo ucze艅 nie mo偶e podskoczy膰 a w razie gdyby chcia艂 to i tak maj膮 go w gar艣ci. E tfu e tfu naplu膰 w pysk wszystkim takim nauczycielom. Dzi臋kuj臋. x 艁oo paanie, gdyby nie ci okropni, wywyzszaj膮cy si臋 nauczyciele, to by艣 tego komentarza napisa膰 nie potrafi艂. Ani ksi膮偶ki przeczyta膰 albo obliczy膰 czy starczy ci hajsu na zakupy w biedrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕adnyn, generalizowanie jeat krzywdz膮c, w kazdym zawodzie znakd膮 sie spie...liny umus艂owe jak i fajni ludzie z pasj膮. W kazdym zawodzie irytuj膮 mnie ludzie maj膮cy sie z lepszych od innych zawodow, ci ktorzy maj膮 taki zawod 偶e kontakt z ludzmi to podstawa a kompletnie sie do tego nie nadaj膮 i jeszcze maj膮 pretensje, jak mozna byc nauczycielem i miec pretensje ze dzieci nie s膮 super grzeczne i nie wszystkie chc膮 sie uczyc albo piel臋gniark膮 i miec w dooopie pacjentow i brak empatii. To mnie wkurza i ludzie dorabiaj膮cy sie na z艂odziejstwie ukrytym tj kombinuj膮 i dorabiaj膮 sie kasy nieuczciwie wielu biznesmenow prawnikow tak ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 mi obojetne nie lubi臋 prymitywnych cwaniak贸w i prymitywnych kokosz,stanowisko oboj臋tne byznesman czy biurwa czy sprzataczka oboj臋tne,sprzedajnych nie lubi臋 x Ot贸偶 to, bo nie wa偶ne jaki kto zaw贸d wykonuje, ale jakim jest cz艂owiekiem. Kasjerka mo偶e czyta膰 w ci膮gu roku wi臋cej ksi膮偶ek ni偶 prawnik. A pewnie to prawnik b臋dzie si臋 wywy偶sza艂 i patrzy艂 z pogard膮 na kasjerk臋. Tak samo kasjer mo偶e by膰 bucem jak i prawnik. Brakuje nam wzajemnego szacunku. Nie wyobra偶am sobie, jak mo偶na kim艣 gardzi膰, bo ma "gorsz膮" prac臋 albo mniej zarabia. Paranoja. Kim my jeste艣my, 偶eby kogokolwiek ocenia膰 i poni偶a膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najgorsze to akwizycja i telemarketing. W takiej kolejno艣ci. Praca ujowa, poni偶aj膮ca, kasa s艂aba, u偶erasz si臋 z chamskimi, agresywnymi klietami a dodatkowo zayepane nogi/g艂os koorfa. To powinno by膰 zakazane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gardz臋 urz臋dnikami, tymi pewnymi siebie, uwa偶ajacymi si臋 za lepszych, chodzi tu o bud偶eciak贸w i bud偶eciury z Urz臋du Pracy, maj膮 si臋 za co艣 bo takie stanowiso, czasem wy偶sze wykszta艂cenie, nie kryj膮 ze swoj膮 "ynteligencj膮", tylko jakby co to "robole" takich utrzymuj膮 z podatkow przeciez.. gardz臋 nauczycielami, bo s膮 to hipokryci i oszu艣ci, maj膮cy si臋 za nie wiadomo co, bo studia sko艅czyli i podkreslaj膮 to na ka偶dym kroku por贸wnuj膮c swoj膮 "lepszo艣膰" w stosunku np. do pa艅 sprzedawczy艅 w sklepie mi臋snym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gardz臋 ksi臋偶mi, oraz ca艂膮 t膮 instytucj膮 ko艣cieln膮 za hipokryzj臋, oszustwo, k艂amstwo, szerzenie nienawi艣ci do ludzi i manipulacj臋 spo艂ecze艅stwem w majestacie "prawa" gardz臋 robolami, kt贸rzy zawsze maj膮 problem ze swoj膮 prac膮 i wylewaj膮 偶ale naoko艂o siebie, wy偶ywaj膮 sie za to na innych, s膮 pijakami i psychopatami..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gardz臋 telemarketerami sieci kom贸rkowych i bank贸w, kt贸rzy pomimo pr贸艣b zawracaj膮 mi g艂ow臋 i marnuj膮 m贸j czas, a kysz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gardz臋 lekarzami nastawionymi na hajs, przepisuj膮cymi mnostwo lekow, byle najnowszych, byle miec profity z korpo i wczasy w tajlandii..偶al.

Udost臋pnij ten post