Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zawody są przez was pogardzane i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość
Dziwie się czemu większość z was pogordza szanowanymi zawodami... Z zawisci to wynika czy jak? jednak żeby zostać lekarzem czy prawnikiem trzeba sie sporo uczyc, biznesmen też sam zapracował na wysokie zarobki bo otworzyc wlasny biznes ktory bedzie przynosil duze zyski nie jest wcale tak latwo

Gość gość
no i programiści, zadufane w sobie cwaniaczki

Gość gość
a ja nie popieram o mechanikach, zalezy od człowieka a jak wam nie pasuje to można zmienić albo samemu sobie naprawic samochód

Gość gośćśćć
gość dziś zapewniam cię że nie śmierdzą. Pracuję w sklepie i nigdy się nie zdarzyło żeby po wizycie któregoś z tych panów ( a jest ich naprawdę wielu) musiała otwierać drzwi i wietrzyć. Natomiast są sytuację że muszę otwierać drzwi po młodych kobietach, niby wykształconych które śmierdzą potem. W sumie nie wiem jak to możliwe że one tego nie czują? :o

Gość gość
Informatycy - to co pisaliście, bubki, czesto maja zerowa wiedze ogolna, ograniczeni do jednej dziedziny, zerowa inteligencja emocjonalna, sa jak komputery dp tego nieatrakcyjni i zakompleksieni (nie lubię ich, jestem kobietą i często mnie podrywali) Ulotkarze- nikt tego nie chce, wtf chce cos kupic to szukam w necie a nie ulotki jak sto lat temu Telemarketing - i inni naciagacze, jal wciskaja kity naiwnym starszym ludziom albo marnuja czas dzwoniąc z propozycjami Rzeźnicy - Klusownicy - zycze im by widzieli swoj****chory jak wpadają w te yebane sidła Azjatyccy oprawcy psow i innych zwierzat - zycze im by umierali w wyjątkowych meczarniach Toerreadorzy i inni - oby ktoś ich oskalpowal i zgwaucil Pseudohodowcy psow, fermy, rolnicy co trzymaja kury w klatkacg - zycze in bolesnego raka, im i ich dzieciom, bolu, glodu i wstydu

Gość gość
Informatycy, mechanicy to umysły ścisłe, dlatego nimi gardzicie bo większość z was matury z matematyki nie zdała. Pewnie lepiej być sprzątaczką lub sklepową w warzywniaku hahaha

Gość gość
1. wszelkiego typu 'duchowni' 2. komornicy 3. janusze biznesu 4. sprzedawczynie w marketach i biurwy w urzedach ( z morda pt. 'pracuje tutaj za kare') 5. gornicy (ci wychowani za komuny sa najgorsi, zachowuja sie jakby bez nich swiat mial sie skonczyc, mam nadzieje, ze kiedys w koncu przestaniemy sie w polsce cackac z weglowa holota, i jak cos im sie nie podoba to zaraz wylaza na ulice i paralizuja kraj - zniszczyc ich zwiazki zawodowe!!!!!!) 6. politycy 7. POLSCY policjanci 8. kanary najbardziej szanowane 1. kucharki i sprzataczki w szkolach 2. bibliotekarze i bibliotekarki 3. strazacy 4. kierowcy autobusow i masyznisci 5. barmani i barmanki 6. meskie prostytutki 7. nauczyciele 8. PIELEGNIARKI 9. lesnicy 10. ratownicy kolejnosc przypadkowa

Gość gość
Ja jestem "biurwą" w urzędzie, ale od niedawna i w sumie to wam się nie dziwię dlaczego nie lubicie "biurw" :O Część z nich jest miła, ale część to jakby połknęła kij od szczotki, mam tylko nadzieję, ze po latach sama się taka nie stanę jak i one bo tego bym nie zniosła, więc mam nadzieje pozostać "miłą biurwą " :P Częśc kobiet tam pracujacych to jest masakra

Gość gość
Ty z 19.25,ciekawe jaki ty masz zawód?! Chyba cieć! :D

Gość gość
Najwieksze cwaniaki i nieroby- ksieza Najw zlodzieje - tak jak ktos juz pisal ci co w warsztatach pracuja, naciagacze z allegro, robole z ogloszen co jak ci przyjdzie to laske robi zeby za 500 zl w 1 dzien pouszczelniac kabine prysznicowa albo dolepic 2 klepki przy umywalce Informatykow to mam w d***e bo sam sobie z tym poradze

Gość gośćśćć
gość dziś powinieneś przyjść do biblioteki w moim mieście :o siedzą trzy paniusie, czasami nawet nie odpowiedzą dzień dobry, jak się o coś zapytasz to patrzą na ciebie jakbyś im całą rodzinę wymordował. Nie wiem kto je tam zatrudnił bo za grosz kultury ani chęci do pracy te panie nie mają :O

Gość gość
gdyby nie informatycy i mechanicy to byście nawet na tej durnej kafeterii nie mogły pisać i musiałbyście po******lać z buta do roboty w której zamiast komputera czekałaby na was pióro, atrament i liczydła

Gość gość
19:28 jesli sprzedalbym ci moj zawod to znaczyloby, ze jestem bardzo slaby w tym co robie, moge ci tylko podpowiedziec, ze znajomosc jezykow obcych, umiejetnosc wmieszania sie w tlum i ciagle podroze to moja codziennosc, wiecej ci nie powiem, i kiedy zapytasz co robie to nie zaprzecze ani nie potwierdze :)

Gość gość
A ja uważam, ze to zależy od człowieka, w każdym zawodzie mogą sie trafić ludzie mili, albo zarozumiali...Nie ma reguły. Nie lubie ludzi, którzy w pracy są nieprofesjonalni,niemili, nie przykladaja sie do obowiazkow z lenistwa itd. Niestety czesto spotykane to jest u nauczycielek, urzedniczek i eksedientek, ktorym nie zalezy na pracy, ale w sumie mam je gdzies, to one maja ze soba problem najwiekszy

Gość gość
Najgorszy motloch którym gardzę ... beneficjenci 500+

Gość gość
Najbardziej mnie w/k/u/r/w/i/a ten pseudo kominiarz co przychodzi co pol roku i przyklada taki smieszny wiatrak do otworu wentylacyjnego zeby niby sprawdzic czy jest wszystko ok czy jest wentylacja k***a i za to 2 minutowe przystawianie wiatraczka ktory i tak sie nie kreci i trzeba paluchem popchnac bierze skuxrwiel 80 zl. Kurwa przeciez ten zyeb w 2 godziny zarobi przecietna pensje

Gość gość
Tak,to wszystko zalezy od czlowieka a nie od tego jaka prace wykonuje.Znam lekarzy,dyrektorow,prezesow i powiem wam,ze to wszystko zalezy od kultury jaka czlowiek w sobie ma.Nadeci sa ci,ktorzy mysla,ze pana Boga za nogi zlapali a nie wiedza,ze wszystko mozna w jednej chwili stracic-brak im pokory.Zadna praca nie hanbi,kazda jest potrzebna.

Gość gość
19:28 jesli sprzedalbym ci moj zawod to znaczyloby, ze jestem bardzo slaby w tym co robie, moge ci tylko podpowiedziec, ze znajomosc jezykow obcych, umiejetnosc wmieszania sie w tlum i ciagle podroze to moja codziennosc, wiecej ci nie powiem, i kiedy zapytasz co robie to nie zaprzecze ani nie potwierdze usmiech.gif xxxxxxxxxxxxx zapomniałes dodać że na podstawie swoich obserwacji z tych swoich ciągłych podróży gardzisz POLSKIMI policjantami i górnikami, sprzedawczyniami w marketach. Nie chce nawet wiedzieć gdzie ty tak ciągle podróżujesz, chyba z marketu do marketu przejeżdżając na czerwonym bo musisz zdążyć na promocje. Aha i oczywiście zakupy robisz za pożyczone, których nie oddajesz, bo przecież gardzisz też komornikami

Gość gość
Nauczyciele, piguly wiecznie na wakacjach w szpitalu, biurwy , sklepowe, pseudo informatycy, fryzjerki z zadartym lbem co to kuzwa ona nie robi i kim to ona nie jest , a tnie po prostu klaki z lba, policjanci ale nie wszyscy, stojkowi, kutwy, naciagacze z internetu z pseudo firemkami za 2 grosze

Gość gość
zapomniałes dodać że na podstawie swoich obserwacji z tych swoich ciągłych podróży gardzisz POLSKIMI policjantami i górnikami, sprzedawczyniami w marketach. Nie chce nawet wiedzieć gdzie ty tak ciągle podróżujesz, chyba z marketu do marketu przejeżdżając na czerwonym bo musisz zdążyć na promocje. Aha i oczywiście zakupy robisz za pożyczone, których nie oddajesz, bo przecież gardzisz też komornikami x gardze polskimi policjantami, bo w porownaniu z policjantami na zachodzie i w skandynawii, to s/k/u/r/w/i/e/l/e i cwaniaki, ktorzy czychaja tylko na to aby wy/j/e/b/a/c cie na kase, np. sytuacja typu centrum wroclawia, niedziela trzeci nad ranem, zero ruchu na drogach, a s******l ci w/p/i/e/r/d/o/l/i 100zl mandatu za przejscie na czerwonym swietle, w szwecji czy w holandii, policja sie zatrzyma i zapyta czy ci pomoc i czy wiesz dokad idziesz, gornicy to zaraza, ktorej mentalnosc zatrzymala sie w komunie, i terroryzuja reszte spoleczenstwa, zadajac podwyzek, trzynastek, roznych dodatkow itd, podczas gdy caly swiat, a nawet takie kraje jak indie i chiny inwestuja w energie odnawialna, my musimy sie uzerac z zacofanym dziadostwem ze slaska :O a co do pan z supermarketow, coz to nie moja wina, ze w zyciu ci nie wyszlo, swoja frustracje i jad zostaw dla siebie PS zdradze jeszcze jeden fakt, bardzo rzadko robie zakupy obecnie, moim domem dzisiaj rzadzi bardzo sympatyczne pani z ukrainy, ktora pracuje wg grafiku, tzn wie kiedy co ma kupic i co ugodowac, ktore spodnie i koszule wyprasowac, jaka walizkespakowac itd. ja to tylko widze lotniska ostatnio, pozdrawiam z montrealu

Gość gość
ja nikim nie gardze

Gość gość
poprawka zdradze jeszcze jeden fakt, bardzo rzadko robie zakupy obecnie, moim domem dzisiaj rzadzi bardzo sympatyczna pani z ukrainy, ktora pracuje wg grafiku, tzn wie kiedy co ma kupic i co ugotowac, ktore spodnie i koszule wyprasowac, jaka walizke spakowac itd. ja to tylko widze lotniska ostatnio, pozdrawiam z montrealu

Gość gość
Ogolnie BK, najbardziej prestizowe i dobrze platne zawody sa w tym temacie niby najbardziej pogardzanymi, uwielbiam te wirtualna rzeczywistosc i wasz bol d.....

Gość gość
Czytam, czytam i nie wierzę w to co czytam. Mam wrażenie że to jakies forum dla ludzi upośledzonych w stopniu ciężkim.

Gość gość
/gardze polskimi policjantami, bo w porownaniu z policjantami na zachodzie i w skandynawii, to s/k/u/r/w/i/e/l/e i cwaniaki, ktorzy czychaja tylko na to aby wy/j/e/b/a/c cie na kase, np. sytuacja typu centrum wroclawia, niedziela trzeci nad ranem, zero ruchu na drogach, a s******l ci w/p/i/e/r/d/o/l/i 100zl mandatu za przejscie na czerwonym swietle, w szwecji czy w holandii, policja sie zatrzyma i zapyta czy ci pomoc i czy wiesz dokad idziesz, gornicy to zaraza, ktorej mentalnosc zatrzymala sie w komunie, i terroryzuja reszte spoleczenstwa, zadajac podwyzek, trzynastek, roznych dodatkow itd, podczas gdy caly swiat, a nawet takie kraje jak indie i chiny inwestuja w energie odnawialna, my musimy sie uzerac z zacofanym dziadostwem ze slaska pechowiec.gif/ Zgadzam się w 100%

Gość gość
frustracją to bije od ciebie człowieczku już od pierwszego słowa, i nawet mi sie nie chce czytać tych twoich wypocin, wiec nie tłumacz się, nie interesuje mnie to co masz do powiedzenia. Ja nie gardze NAWET podróżnikami od siedmiu boleści i wtapiaczami w tłum, tym sie różnimy

Gość gość
Przecież ta weglowa holota dostaje nawet 14tki

Gość gość
to po chuj kupujecie wegiel? boli was to? to ogrzewajcie chałupy energią słoneczną

Gość gość
19:23 szczerzr mówiąc tak, wole sklepowa o ile będzie wesola, sympatyczna, normalna niz chlodnego, nudnego informaciora, oni sa nudni, niekomunikatywni masakra

Gość gość
/gardze polskimi policjantami, bo w porownaniu z policjantami na zachodzie i w skandynawii, to s/k/u/r/w/i/e/l/e i cwaniaki, ktorzy czychaja tylko na to aby wy/j/e/b/a/c cie na kase, np. sytuacja typu centrum wroclawia, niedziela trzeci nad ranem, zero ruchu na drogach, a s******l ci w/p/i/e/r/d/o/l/i 100zl mandatu za przejscie na czerwonym swietle, w szwecji czy w holandii, policja sie zatrzyma i zapyta czy ci pomoc i czy wiesz dokad idziesz, gornicy to zaraza, ktorej mentalnosc zatrzymala sie w komunie, i terroryzuja reszte spoleczenstwa, zadajac podwyzek, trzynastek, roznych dodatkow itd, podczas gdy caly swiat, a nawet takie kraje jak indie i chiny inwestuja w energie odnawialna, my musimy sie uzerac z zacofanym dziadostwem ze slaska pechowiec.gif/ Zgadzam się w 100% XXXXXXXX Ja też się z tym zgadzam w 100%!