Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leoś

Znajomość z rozwódką

Polecane posty

Gość Leoś

Cześć wszystkim forumowiczom i forumowiczkom. Niedawno poznałem sympatyczną rozwódkę z dzieckiem. Dobrze nam się ze sobą rozmawia, o spotkaniu jeszcze nie było mowy (rozmawiamy wirtualnie). Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat tego jakie są szanse na to, że uda mi się z nią stworzyć udany związek. Jej były może stanowić problem? Jak myślicie? Jeśli to w czymś pomoże, oboje jesteśmy przed 30-tką

Masę różnych problemów, jak z singielka bez bagażu doświadczeń tylko dwa razy tyle. Życie po prostu, wszystko zależy od waszego podejścia do tematu.

Gość kiki11
To jakieś nienormalne pytanie , a czemu miałoby się nie udać z rozwódką?Dziś połowa małżeństw jest rozwiedziona i zakładają ponowne związki i zawierają małżeństwa. Z jej byłym to chyba może być problem z twojego powodu skoro juz masz wątpliwości.Ona ma prawo mieć normalne kontakty z byłym mężem czy partnerem ,bo ma z nim dziecko a tylko ty możesz stwarzać sztuczne problemy.Normalni ludzie nie mają takich problemów,bo wszystko jest jasne.

Gość Leoś
Nie chodzi o to, że ja widzę problem z jej byłym, tylko pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i chcę oszacować szanse. Wiem, że ludzie są różni i o ile ona dążyła do rozwodu i czuje się wolna, o tyle jej były mąż może nie być z tym pogodzony i uprzykrzać jej życie. Jak zauważyliście/łyście wszystko zależy od podejścia. Chcę, żeby nam się udało

wszystko moze byc problemem, jezeli na to pozwolisz. jeszcze sie nawet nie widzieliscie, a tu juz szukasz problemow? co ty baba jestes?

Gość gość
Dokładnie..tchórz jestes i tyle..dlaczego od razu zakładasz ze były będzie robił problemy?teraz ludzie się często rozwodzą i jakoś potrafią ogarnąć wszystko,może Ona nie będzie chciała sie nawet widywać z byłym tylko dziecko będzie Mu podsyłała bo chyba ma prawo do widzenia sie z ojcem..zawsze można sie dogadac,On wie że jest juz po ptakach to niby co ma utrudniać