Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasz też irytują takie "rady" facetów?

Polecane posty

Gość gość
akurat lysa glowa to inna historia, faktycznie jak ktos lysieje albo po prostu lubi miec lysa glowe to niech sobie ma, to jest ok. niektorym to bardzo pasuje poza tym

Gość Ja_Dyzio
'gość dziś Nie bój sie, nie zainteresuje sie wiezniem. Wy to mysliscie ze jak was nie chcemy to marzymh albo o menelach albo o modelach. Popadacie w skrajnosci, jak mowilam brak wam trzezwego osadu sytuacji. Ja jestem z przecietnym mężczyzna, ale nigdy mi nue mowil jak powinnam wyglądać, szanuje mnie taka jaka jestem i codziennie komplementuje.' xx jasne, facet skomentuje kobietę rano podając Jej kawę z miodem , że fajne było to bzykanie nad ranem i pod prysznicem również, facet patrzy na inwencję twórczą kobiety , gdy kobieta otwiera szafę i zaczyna płakać 'nie mam się w co ubrać' i szlocha , więc facet podpowiada , a może wskoczysz w sukienkę w kolorze jabłkowo-kwiecistą i szpilki wiśniową a kobieta w krzyki płacz , że pokazała się w pracy w tej sukience dwa miesiące temu i nie może znowu w tej sukience się pokazać , więc jest na sukience połączenie bzu z jałowcem , więc może taka sukienka a kobieta znowu krzyczy , że Nie i musi być połączenie wrzosu z fiołkami dzisiaj , no dobra , ile to wszystko nerwów kosztuje , zanim kobieta wybierze dla siebie sukienkę z szafy , wolałbym w tym czasie przerzucić dwa wagony węgla z wagonu na wagon !

Gość gość
dyzio na bank nosił sukienki mamy - żaden normalny facet nie nazwałby sukienki "jabłkowo-kwiecistą"...ja nawet nie wiem co to jest XD

Gość gość
Argen wczoraj "Nie golcie głów na łyso" x czasem trzeba, jak ktoś ma mocne zakola. XXX gość wczoraj wtedy robisz przeszczep XXX no właśnie, z resztą to jest napisane w tym samym poście co goleniu głów na łyso, "jeśli macie duże zakola zróbcie przeszczep włosów" tak zrobił pewien piłakrzyna i teraz ma więcej włosów niz 15 lat temu, i nowa kobietę :D

Gość Jeździłem na desce
Dlaczego kobiety mówią mi że lepiej mi w dopasowanych spodniach? Dlaczego mówią że źle mi w długich włosach? Dlaczego mówią że lepiej wyglądałem zanim przytyłem? Skąd się u nich bierze taka bezczelność w XXI wieku? P.S przeczytałem tylko 2 komentarze

Gość gość
Ja nie daję takich rad. Jak jest fajna dziunia to się obejrzę, jak wydziarany strach na wróble to zlewam.

Gość gość
Obyście wszyscy oślepli tak 10/10 i dla własnego dobra, i zaczęli zajmować się tym co w życiu ma wartość.

Gość gość
Ja tam mowie tak i dobrze sie z tym czuje. To jak potraktuje to kobieta to juz nie moja sprawa. Moge mowic co mi sie podoba oczywiscie w granicach kultury.

Gość gość
Jeździłem na desce dziś - bo niestety są egzemplarze równie durne jak ci faceci o których mowa, w uśmiechem karz spierdalać i się nie przejmuj :)

Gość gość
Granice kultury to właśnie niekomentowanie wyglądu innych. Palcem tez pokazujesz?