Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy śmieją się z Dżessiki, Alana, Briana i Nicoli, a mojemu mężowi te imiona

Polecane posty

Gość gość

się podobają. Chciałby dać córce na imię Wanessa lub Samantha, a jeszcze lepiej Chanell, a synowi Xawier, Brian albo Kevin. Nie pochodzi z żadnej patologicznej rodziny, jest po studiach i jest całkiem sprawny umysłowo. Po prostu taki ma gust. Naprawdę o człowieku świadczy jak nazywa swoje dziecko?

Gość Marionetka123
Moim zdaniem ma coś z głową. Ty tez, że ożeniłaś się z takim patusem. Jesteście po prostu siebie warci.

Gość gość
Wyobrażasz sobie, że jakiś anglik nazywa swoje dziecko Stanisław albo Wojciech? Anglicy by go wyśmiali. Co angielskie zostawmy anglikom, co polskie zostawmy polakom! Po co się ośmieszać?

Gość gość
a nie lepiej Gabriela ,Dagmara ,Iwona ,Justyna, Małgorzata ,Katrzyna, Mariia, Weronika ,Wiktoria, Laura, Alina , Teresa itd ??

Gość gość
A co sadzicie o imieniu Oliwier???

Gość gość
tak to świadczy o człowieku

Gość gość
Znam laske, która strasznie lubi hejtowac ludzi, zawsze na przykład bierze imiona brajan i Grażyna. A sama dała synowi na imię Alan... Nie widzieliśmy różnicy między brajanem a Alanem, dla mnie obydwa są równie wieśniackie. Chociaż teraz widzę, że już nawet patola chce się zrobić na bogaczy i dają już imiona typu stas czy Franek.

Gość gość
Poznałam śliczną 4 letnią Tereskę. Dawno nie słyszałam tego imienia u dzieci.

Gość gość
Autorko, czy widzialas kiedyś Amerykanskie dziecko o imieniu Halina? Nie? To czemu w Polsce tyle Jessic czy innych Brytney?? Bo sie podoba? Aha ,spoko.

Gość gość
Czy w Bronxie nagle Murzyni zaczęli dawać swoim pociechom imiona -Przemysław Wojciech Kazimierz :D:D a może Stanisława lub Dobromiła :P ? A więc czemu nagle polskie rodziny dają Vanessa Kevin czy Jessica ?

Gość gość
Taką ciekawą historię sobie przypomniałam...w klasie maturalnej mieliśmy kiedyś taką Dagmarę, no i Dagmara zaciążyła i przed maturą urodziła. Dała dla jaj chyba dziecku na imię Zdzisław, i pamiętam jak ją jarało ze mówi do dziecka Zdzichu, że Zdzichu się zesrał itp.... Wydaje mi się że to tak samo z tymi Brajanami jest, młode, bardzo młode matki dają tak dla fanu , dziecko ma być ich nowym gadźetem , coś jak nowa apka na telefon ,chyba to z tego , bo nie wierzę że świadomie dajesz imię Brajan, no nieeeee.