Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

warto zeby gruba osoba sie ladnie ubierala? Czyf faceci zwracaja na takie uwage

Polecane posty

Gość gość

Jeatem gruba bo waze 84kg przy 155 Odkad przytylam niechce mi sie ladnie ubierac zreszta w wiekszosci ciuchow wygladam zle. Za to wlosy makijaz i paznokcie mam zawsze zrobione. Co.myslicie jak widzicie ladna ale gruba kobiete w sukience na przyklad. Czy taka moze sie podobac?

Gość prawi 114
ubiór nic nie daje .. My i tak zwracamy uwage na figure , a nie na ubranie.

Gość gość
Niektórzy lubią przy tuszy. Także ubieraj się ładnie ale dla.siebie NIE DLA FLETA tzn.faceta. Oni nie są tego warci!

Gość gość
Mam znajomego który sie rzucał na każdą co Miała 5-15 kg nadwagi, większych nie widziałem. Ale nad morzem jak jestem to widuje większe dziewczyny z.mni3jszymi wiec ciuchy ładne i wygodne - jak zakryją brzuch to inni nawet spojrzą.

Gość gość
A ja zauważyłam, że wiele otyłych kobiet jest bardzo zadbanych i dobrze ubranych. I tak sobie myślę, że jak jest się grubą to chociaż można się ładnie ubrać, pomalować, zrobić włosy itp. Gruba zadbana wygląda o niebo lepiej niż otula fleja. Także ja uważam, że to na pewno daje dużo. Tylko nie jestem facetem i nie wiem czy moja opinia się dla Ciebie liczy ;)

Gość prawi 114
lol

Gość gość
sorrry ale dla mnie otyła jest z automatu brzydka; nie ważne jakby się nie ubrała nie unalowała to i tak dla mnie jest brzydka, ale to dla mnie może niektórym facetom to nie przeszkadza ;)

Gość gość
To zalezy jak gruba. Ty masz jakies 15 kilo do zrzutu. Sa takie co maja po 50kg nadwagi i tego juz nie zatuszuje najdrozsza kiecka

Gość gość
Z przerażeniem czytam jak przedmiotowo mężczyźni myślą o kobietach. Nieważne czy ona ma jakiś charakter, osobowość czy w ogóle cokolwiek sobą reprezentuje. Może być żywcem przeniesiona z muzeum figur woskowych, aby miała wygląd który wpada w oko. Tylko w jakim celu wiązać się z kobietą której nawet nie chce się poznać poza ciałem i potem przez lata awanturować się z nią bo przecież ona poza figurą ma także jakiś charakter?

Gość gość
Tak samo mężczyźni patrzą na wyglad jak i kobiety. Tylko kobiety jeszcze dodatkowo na pozycję, portfel i "zaradność"

Gość gość
Bardzo ładne czaki i super komplety czapek i szalików można kupić na stronie tego producenta https://kamea.pl/.