Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieudanym egzemplarzem

Polecane posty

Gość gość

Do 19 roku życia byłem prawiczkiem. Poznałem starszą o 2 lata dziewczyne, z którą po pół roku znajomości miałem pierwszy raz. Twierdziła że nigdy tego nie robiła choć miała przede mną paru chłopaków. (Ogólnie zawsze ważnym było dla mnie bym dla pierwszej swojej dziewczyny też był pierwszym.) Uwierzyłem jej. (Tylko nie wiem czemu). Okazała sie lampucerą mimo tego że dobrze mi znią było. Czuje sie typową łajzą. W gimnazjum byłem popychadłem, inicjacja seksualna była u mnie późno, nie mam wyształcenia i w rzadnej pracy nie moge utrzymać sie dłużej niż dwa miesiące. Mam prawie 22 lata i wq mnie jestem po prostu słabym egremplarzem. Teraz ta dziewczyna ma na mnie haka że "powinienem sie cieszyć że ktoś mnie w końcu rozdziewiczył". Mam z tego powodu straszną depresje.

Gość gość
Dobrze ci z nią było to się ciesz, że nie okropnie. Musiało jej bardzo na tobie zależeć skoro skłamała by z tobą być.

Gość gość
No co ty... Skłamała żeby udał jej sie plan. A to przekreśla w moich oczach tą dziewczyne.

Gość gość
Jak na moje to jestem tępą frajerówą do wykorzystywania. I ta dziewczyna po prostu mnie upolowała jako osobe łatwą do manipulowania.

Gość gość
Ale masz problemy, ja p*****le. Ja tu jestem 26 letnim prawiczkiem i nigdy dziewczyny nie miałem. Ciesz się, że straciłeś prawictwo w normalnym dla tego wieku.

Gość gość
Ty za pewne prawidłowo funkcjonujesz. Bo mi to chyba ani rozum ani jaja nie pracują.

Gość gość
@19:19 a ja mam 33 lata i nawet się nie całowałem z dziewczyną, nawet chyba za rękę nigdy nie trzymałem bo zwykłe cześć się nieliczy...

Gość gość
No ja też się nie całowałem z dziewczyną, to ja co mam 26 lat i związki mnie zbytnio nie interesują. Poza tym jestem chyba dewiantem, więc związki takie zwyczajne z dziewczynami odpadają, bo nie byłbym szczęśliwy, w dodatku dzieci nie chcę mieć.