Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!! Co ja mam zrobic ???!!

Polecane posty

Gość gość

Hej wam usmiech.gif Doradzcie bo nie wiem co mam robić. Otóz przez dwa miesiace spotykalam sie z chlopakiem. Przynajmniej raz w miesiacu sie widzielismy. Na czwartej randce poszlam z nim do łóżka... nie zaluje tego. Natomiast szczerze mowiac nie wiem do tej pory co zrobic z ta relacją. Jest fajnie i przyjemnie ale facet boi sie okreslic a wymaga ufnosci i nie wiadomo jakiej szczerosci itp. Ale boi sie nas nazwac zwiazkiem... nie wiem co mam zrobic... nie odczulam zeby sie mnie wstydzil albo chowal przed swiatem. Uprawialismy seks i bardzo sie zblizylismy a on nie umie sie okreslic. Do tej pory spotykalismy sie w wiekszosci u niego i wygladalo to tak jakby chcial tylko seksu. W jego rodzinie nie dzieje sie najlepiej i jest w to wmieszany( wierze w to bo wiezialam dowody) i pracuje wiec ma duzo na glowie. Ale nasze spotkania przez to przycichły i odczulam ze mu niezalezy choc pisal co dziennie i dzwonił. Poki co powiedzialam stop tej relacji gdyz musialam wyjechac na dwa miesiace. On byl zaskoczony i powiedzial ze na mnie zaczeka. Ja dalam mu odczuc ze jesli mu zalezy to ma sie starac.... jego starania ograniczaja sie do napisania co u mnie prawie co dziennego.... niedlugo wracam i nie wiem czy dawac szanse tej relacji ? Nie chce uprawiac seksu bez czegos stabilnego, nie chce byc tez okresem przejsciowym dla nikogo czy opcją. On ma doswiadczania zwiazane z byłą (zdradzala go) i dlatego boi sie okreslic. Co mam robic ???

Gość gość
Powiedzmy ze nie ma tego usmiechu

Gość gość
Uprawiaj z nim więcej sexu. To was bardzo zblizy! :D

Gość gość
Im dłużej jestem na kafe tym mniej mobilizuje mnie okrzyk "pomocy" znieczulica chyba mnie dopada :D

Gość gość
Gdyby chciał coś od Ciebie to napewno byś o tym wiedziała.. Co to za problem w ogóle ?? Jeśli nie spotykasz się z nim dla sexu a chcesz coś więcej czego on dać Ci nie chce lub nie ma ochoty to jaki to ma sens..? Zaproś go do siebie i zamknij w klatce albo poprostu weź się w garść i idz z kimś do łóżka kogo kochać będziesz i kto kochać będzie Ciebie. Dałaś mu pupkie będąc dla niego nikim a teraz chcesz czarować ... :D

Gość gość
Czyli dac sobie spokoj ???

Gość gość
10.29 dokładnie. Szybko dalas mu d...y, on nie musiał się o to starać i wie ze ma Cie w garsci... Na pewno nie zależy mu na Tobie, spotyka się z Toba raczej dla seksu. On mówi ze ,,nie potrafi się okreslic" bo była go zdradzila, bo wygodnie tak powiedzieć a chodzi o to ze mu nie zależy na Tobie- chce się spotykać z Toba ale mieć tez otwarta furtkę do krecenia z innymi laskami. Jak w końcu pozna odpowiednia kobietę, zakocha sie to szybko ,,będzie potrafił" się zdeklarowac i się z nią zwiąże, tego możesz być pewna. A Ty poki co jesteś dla niego pogotowiem seksualnym. I mówiąc ,,zblizylismy się przez seks" chyba masz na myśli swoje uczucia, bo on raczej niezbyt się angażuje. Dla facetów często seks to tylko seks a kobiety przez niego się zakochują i potem cierpia. Trzeba bylo poczekać dluzej z seksem, obserwować najpierw czy on się angażuje, stara a nie zaczynać od d...y strony.

Gość gość
Ale teraz nadal mamy kontakt i zaprzecza ze chcial mnie miec tylko dla seksu.... mowi ze czeka na mnie itp. A moze ja za duzo wymagam ? Czzy po dwoch mesiacach facet powinien wiedziec co czuje ???

Gość gość
Tak taak... Facet wszystko może gadac, ważne co robi. ,,Boi się określić"= nie chce z Toba być. Jakoś specjalnie się nie stara, sama mówisz ze relacja się osłabiła... Wiadomo ze nie powie Ci ,,mam Cie tylko dla seksu póki nie trafi się lepsza" bo ucieklabys i nie miałby kogo por...c. Zobaczysz, w końcu pozna inna, jak się zauroczy to Szybko się z nią zwiąże. Juz nie raz bylam świadkiem takich sytuacji. Ciebie trzyma w rezerwie.

Gość gość
Czyli mimo jego doswiadczen ze to wlasnie jego dziewczyna zdradzala go na boki powinien juz wiedziec co czuje ??

Gość gość
Czyli mimo jego doswiadczen ze to wlasnie jego dziewczyna zdradzala go na boki powinien juz wiedziec co czuje ??

Gość gość
Ale jesteś pusta. Masakra.

Gość gość
On wie co czuje- nic nie czuje do Ciebie wiec nie chce się wiązać. Proste, czego tu nie rozumieć? A Ty tak naiwnie wierzysz mu na słowo? A może on sciemnia i tak na prawdę to on zdradzał była (lub w ogóle nie miała miejsca taka sytuacja), ale Tobie gada bajeczki żeby usprawiedliwić swój ,,strach przed związkiem"? To nie żaden strach tylko zwykłą wygoda- por...a Cie gdy mu się zachce, bez zobowiazan, jest nadal wolny i może szukać innej. Jak juz znajdzie odpowiednia kobietę i się zauroczy to szybko się z nią zwiaze, tego możesz byc pewna.