Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

czy facet z długimi i gęstymi włosami podoba się kobietom ?

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

moim zdaniem NIE robię eksperyment z długimi włosami , które już sięgają do ramion, włosy mam mocne i zdrowe , rosną błyskawicznie naturalnie , jestem zdrowy , mam mocne i zdrowe włosy na głowie, takich włosów mocnych i prostych może pozazdrościć wiele kobiet , raz na miesiąc włosy moje podcina bardzo dobra 'fryzjerka' i są zadbane a jednak zauważyłem , że wiele kobiet na widok moich długich i gęstych włosów woła na mnie : kloszard, śmieciarz, zbieracz odpadów , nie podobny nawet do małpy , z takimi włosami to zapewne jakiś 'homo' albo dorabia po nocach jako 'drag queen' , zatem czy faktycznie facet z długimi i bardzo gęstymi włosami na głowie jest odrzucany przez kobietę z tego powodu, że posiada długie włosy i raczej NIC nie wskazuje , że będzie łysy w wieku 85 lat ? więc jak kobiety oceniacie facetów z długimi włosami , czy zazdrościsz facetowi długich i mocnych włosów , czy pobawisz się jego długimi włosami a może jednak powiesz wprost facetowi : - jeżeli chcesz ze mną być to zetnij się na zero i nie wyglądaj jak małpa zarośnięta , jaka jest odpowiedź kobiety na moje pytanie ?

Gość gość
Zazdroszczę takich włosów/ podobają mi się tacy faceci, choć nie wszyscy, nie każdemu takie włosy pasują.

Gość gość
myślę, że to twoja twarz, a nie włosy

Gość gość
Nie. Fuj

Gość gość
Dla mnie długie włosy i broda i ramonecha.Rwałabym :)

Gość gość
gość dziś Dla mnie długie włosy i broda i ramonecha.Rwałabym x ja tez, jak hiena padline

Gość gość
Dyzio, mnie raczej bardzie wkurfia twoj styl bycia, pomimo OK-wyglądu - z tego co piszesz heh

Gość gość
Zależy czy chodzi o włosy na głowie czy w innymi miejscu xd