Gość gość Napisano Lipiec 8, 2017 Witajcie Znalazłam wreszcie telefon, który chciałabym kupić, ale stoję przed kolejnym trudnym wyborem mianowicie znalazłam sklep Ceneo i tutaj są fajnie wypisane różne oferty: www.ceneo.pl/43223879#crid=125095&pid=14556 Ale czemu ich jest tak dużo i tak różnią się cenami ?? Mam wybrać ten najtańszy, czy to nie oszustwo? Czy moze właśnie najdroższy bo to teoretycznie daje większą gwarancję otrzymania sprzętu? Możecie mi doradzić który sklep wybrać?? Tylko proszę sprawdźcie dokładnie wszystko, czy nie ma tam żadnych haczyków bo ja sama nawet nie wiem gdzie ich szukać, może popytajcie też innych o ich doświadczenia z kupna z jakiegoś z tych podanych sklepów. W końcu to nie tani telefon. Pozdrawiam i dziekuje z góry za pomoc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaan Napisano Lipiec 8, 2017 Ja swojego Samsunga s7 kupiłem w sferisie, wszystko w jak najlepszym porządku, już nie raz robiłem u nich zakupy i na pewno powrócę https://www.sferis.pl/smartfon-samsung-galaxy-s7-32gb-czarny-sm-g930fzkaxeo-p400400 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElizaCourts Napisano Lipiec 30, 2017 Najlepiej w popularnych sklepach rtv , agd ;) albo na internecie ;) Ja nie tak dawno kupiłam maxcoma z serii smart ms 514 ;) bardzo polecam bo ma świetne funkcje , jest bardzo sprawny a przy tym wszystkim dałam za niego na prawde nie dużo bo niecałe 500 zł ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośkasamośka Napisano Lipiec 30, 2017 ja takie rzeczy kupuje od lat w media expert. maja spoko oferte ratalna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Lipiec 31, 2017 W zależności czy telefon jest nowy jaką masz dystrybucję czy ktoś Ci robi jakiś bundle różne są opcje. Najlepiej brać telefon w jakiś sklepie gdzie się wcześniej sprawdzi komentarze i opinię. Ja ostatnio często kupuję w sferisie bo jeszcze na tym sklepie się nie zawiodłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izzkaa9090 Napisano Lipiec 31, 2017 na allegro najlepiej - znajdziesz dobry telefon w korzystniej cenie http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39971353&order=m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rikon Napisano Sierpień 6, 2017 Najlepiej robić zakupy w sprawdzonych sklepach, często robię w satun, media, sferis, euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niikiita Napisano Sierpień 6, 2017 Ja wybieram albo Euro albo Teletorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bucikowa3105 Napisano Sierpień 19, 2017 Mnie to obojętne , grunt by bylo ze sprawdzonego żródła a najlepiej z wczesniej wymienionych sklepów , jak tu ktoś podał itd . Moim ostatnio nabytkiem jest maxcom ms 456 ;) bardzo wytrzymały telefon .I w dobrej cenie go kupiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miłkapiłka Napisano Sierpień 20, 2017 ja kupowalam w media expert na raty i jestem turbozadowolona, wiec to moge polecic ze swojej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Sierpień 21, 2017 ja kupowałam w sferisie, mieli fajne promocje nie tak dawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 A ME na raty spoko wychodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 bardzo tanio jeśli chodzi o takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panek22 Napisano Wrzesień 2, 2017 Ostatnio zauważyłem że w sferisie mają bardzo często fajne promocje, ostatnio nawet skorzystałem z promocji jednodniowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość missjackson Napisano Wrzesień 4, 2017 Ja swoje kupowałam w Teletorium i Media Expert :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość demilka_eem Napisano Wrzesień 9, 2017 ja takie rzeczy na ogol kupuje w media expert. najtaniej i maja obsluge, ktora zawsze doradza, wiec jak sie niespecjalnie znasz, to ideolo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli9 Napisano Wrzesień 10, 2017 W sferisie mieli fajną promocje na telefony, ostatnio sam skorzystałem z hitu dnia i dla syna kupiłem plecak+piórnik fajnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Wrzesień 10, 2017 też trzeba się zastanowić jaki telefon i obserwować okazje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bajotek Napisano Październik 9, 2017 Ja zwykle kupuję telefony w sieci jak biorę abonament, miesiąc temu przedłużałam umowę w Playu i wzięłam Huawei P10 Lite, ładny, zgrabny telefonik :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedroneczkaa90 Napisano Listopad 3, 2017 Ja już kilka sprzętów, w tym również telefon kupiłam w sklepie internetowym Mobalu i za każdym razem wszystko było w jak najlepszym porządku, dlatego jeśli szukasz uczciwego sprzedawcy, fachowej obsługi i szybkiej wysyłki mogę polecić ten sklep :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tinko Napisano Listopad 4, 2017 Swój telefon zakupiłem w super cenia na sferis.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2017 bardzo tanie telefony widziałam ostatnio na avans.pl . Ja co prawda kupowałam drożyszy niż 200zł, ale tanie też były. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wilinka Napisano Grudzień 7, 2017 Kupując swój wymarzony telefon skorzystałem z rat 0%, obecnie są dostępne np. w euro, sferis, media. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filipeek Napisano Grudzień 10, 2017 Wybrałem już konkretny model i teraz szukam fajnej okazji, na dzień dzisiejszy w sferisie cena najlepsza, ale poczekam jeszcze na promocje noworoczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kingamarzeniama Napisano Grudzień 10, 2017 ja akurat wygralam w media expert 750 zl, wiec moglam kupic troche drozszy tel niz zamierzalam i kupilam iPhone 7. moim zdaniem wybor najlepszy z mozliwych;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vitamol Napisano Styczeń 10, 2018 A ja po prostu zamówiłam telefon na internecie , zamówiłam maxcoma z serii ms 553 lte i jestem mega z niego zadowolona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zori_92 0 Napisano Styczeń 10, 2018 Proponowałabym sprawdzić najniższą ofertę w internetowych porównywarka np. Ceneo, które od razu wskaże ofertę najbardziej atrakcyjną cenowo :). Poza tym zawsze zostają takie sklepy jak allegro czy sferis gdzie oferta jest na bieżąco aktualizowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papajja Napisano Styczeń 22, 2018 Przecież autorka właśnie na Ceneo patrzyła, wg mnie warto kierować się opiniami o sklepie, a nie tylko ceną :) Ja akurat swój kupiłam w Teletorium, ale byłam też zadowolona z Euro czy ME Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grosiaaa 0 Napisano Styczeń 31, 2018 ja kupowałam już kilka smartfonów w sferisie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stachur Napisano Luty 3, 2018 Spodobał mi się smartfon xiaomi, ma ktoś i może powiedzieć coś więcej https://www.sferis.pl/xiaomi-mi-mix2-dual-sim-6-64gb-black-gimbal-smartstab-2--p532500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach