Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. W czasie okresu zdecydowaliśmy się z chlopakiem na nasz pierwszy raz(już żałuję), miałam wtedy 4 dzień okresu, moje cykle trwają 27-28 dni a okres 6 dni. Robiliśmy to bez prezerwatywy ja miałam w sobie tampon, a chłopak się we mnie nie spuścił. Wiem to jest bardzo głupie bo bez prezerwatywy, i w trakcie okresu i z tamponem, ale jakie są szanse na zajscie w ciaze? A i teraz się boje bo okres mi się już spuznia 2 dni, a i jeszcze w połowie cyklu miałam dziwny sluz było go bardzo dużo, wyglądał jak białko surowego jajka z takimi troszkę białymi skrzepami, później przestał a teraz zaminst okresu mam białą wydzieline jest jej baaardzo mało tylko jak się podcieram. Proszę juz strasznie się boje, ja myślę że to może być przez stres albo mogę mieć infekcje. Jak myślicie to może być ciąża?

Gość gość
A dodam że robiliśmy to może nawet nie całe 5 min

Gość gość
Jak z tamponem uprawialiście seks?

Gość gość
Sluz jak bialko surowego jajka wskazuje na owulacje. O ile nie mialas jednej wczesniej prawdopodobienstwo ciazy jest niewielkie. Naucz sie swojego cyklu :) dni plodnych i tych nieplodnych.

Gość gość
Możliwość ciąży jest, cholernie mała i większe prawdopodobieństwo, że niedźwiedź Cię zaatakuje, ale wciąż jest.

Gość gość
Ale nigdy mi się nie spóźniał okres, niby wiem że to niemożliwe ale strach okropny

Gość gość
Juz preejakulat zawiera plemniki.