Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jędrek_z_Krainy_Deszczowców

I co, pójdziesz tak po prostu spać?

Polecane posty

Gość gość
Ładne?

Gość gość
Jestes bydle i s******l i dobrze wiesz dlaczego.

Gość gość
Nie zaslugujesz zeby nazywac cie czlowiekiem. Jestes chory psychicznie. Sam mnie nękales od miesiecy. Dawno juz pisalam, ze za bardzo sie różnimy ale Ty nie potrafiles odpuscic. Zyc mi nie dawales. Przez ciebie kasowalam @ bo nie docieralo do ciebie nic. Wal sie. Nie rob z siebie ofiary. Jestes tym z najgorszego sortu facetow.

Gość gość
Ile tematow zakladales zebym sie odezwala.Nie pamietasz? Oczekiwania? Od poczatku bylo wszystko jasne. Ty klamales jak z nut. Wal sie. Zaluje ze dalam sie wtedy namamic na napisanie do ciebie. To co sie pobawiles to Twoje. Wszystko wraca. Wroci i do ciebie. Jestes kim jestes i nic tego nie zmieni ;)

Gość gość
Dlaczego kłócicie się publicznie na forum? A Ty Morrison, zajepałeś Nowemu awatar:O

Gość gość
To ty skomlesz zakladajac tematy....spojrz co robisz. Nie chcialam tego. Ale nie masz odwagi odpisac na moje @ wiec nie mam wyjscia.

Gość gość
Nękales mnie @ mimo, ze prosilam zebys nie pisał. Nie dawales mi zyc to kasowalam poczyte. Wtedy ty przychodziles tu i skamlales. Zyc mi nie dawales. Kolejny @ i moje prośby zebys mi dal spokojnie żyć. Ale nie, ty pisales. Usunelam @ i znowu skomlenie tutaj . Kiedy dasz mi spokoj? Nie chcialam tutaj. Napisalam ale nie odpowiadasz. Wiec daj mi tuttaj spokoj.

Gość gość
Trzy

Gość gość
A nawet cztery.

Gość gość
Sorry, nie kupuje. Laska zerwała z nim, skasowała majla a teraz tłucze na forum to, co mogłą powiedzieć na prywatnym. Skoro jednak skasowała prywatny , oznacza że nie chciała rozmawiać się produkuje. A nie można tak najnormalniej w świecie nie pisać z tym gościem proszę pani? Żadnej kobiecej dumy, żal.pl.

Gość gość
gość dziś Nękales mnie @ mimo, ze prosilam zebys nie pisał. Nie dawales mi zyc to kasowalam poczyte. Wtedy ty przychodziles tu i skamlales. Zyc mi nie dawales. Kolejny @ i moje prośby zebys mi dal spokojnie żyć. Ale nie, ty pisales. Usunelam @ i znowu skomlenie tutaj . Kiedy dasz mi spokoj? Nie chcialam tutaj. Napisalam ale nie odpowiadasz. Wiec daj mi tuttaj spokoj. X Gdybyś babo nie odpisywała mu TUTTAJ dałby spokój.A jak by nie dał a ty byś NIE ODPISYWAŁA w końcu by się znudził. Tępe babiszcze.

Gość gość
Szkoda, ze nie tluklam tego na @ Setki razy to pisalam temu panu ale do niego nie docieralo. Bardziej jemu brak dumy i honoru. Ów pan nie moze sie pogodzic z porażką. Żegnam

Gość gość
Nie udawaj. Od godziny pisze do ciebie na @ zeby tutaj zakonczyc te szopke. Nie odpowiadasz.

Gość gość
A po jaką cholerę pisać komuś setki razy? :D Nie mam ochoty z kimś pisać to mu po prostu nie odpisuje. Nawet maila nie muszę kasować. Wystarczy wrzucać wiadomości w kosz razem z resztą spamu :D Może sobie wtedy pisać i milion maili :D A to, że sobie tutaj tematy zakazał? A niech sobie zakłada podobnie jak wyżej :D

Gość gość
gość dziś Co za debilka japierdolę. Gość nie chce z nią gadać, a ta mu pisze maile i jeszcze jego oskarża o nękanie :o To ty go bobo nękasz :o

Gość gość
gość dziś Co za debilka japierdolę. Gość nie chce z nią gadać, a ta mu pisze maile i jeszcze jego oskarża o nękanie :o To ty go bobo nękasz :o

Gość gość
Wandziu daj na luz :D

Gość gość
Jedrek to ja! H20 zgadnij kto?

Gość gość
Wiem