Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TFLS Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka chodziła do TFLS w Warszawie i była zadowolona. Czy ktoś zna inna fajna szkole w Gdańsku bo przeprowadzam się od września . PoZdrawiam

Gość gość
Potwierdzam, że TFLS to świetna szkoła. Zdawałam tam egzaminy Cambridge English.

Gość gość
ja zdawałem IELTS w TFLS. Moim zdaniem najlepsza szkoła w Warszawie.

Gość gość
polecam kursy wakacyjne w TFLS. Ja zapisalam się na włoski. Mają super ofertę, bo szkoła obchodzi 25 lecie istnienia.

Gość gość
TFLS najlepsza kadra na świecie. Dawno nie spotkałam się z tak wyrozumiałą kadrą, mają mnóstwo tricków, pomysłów na naukę języka. Atmosfera jaką tworzą sprzyja uczeniu się.

Gość gość
byłam tam na świetnym kursie IELTS

Gość gość
Przygotowywałam się do egzaminu CAE w TFLS i jestem zadowolona ze swojego wyniku jak i z przygotowań. Fajnie lektor prowadził zajęcia, ułożyłam sobie gramatykę. Sama nie byłabym w stanie przygotować się tak dobrze do egzaminu.

Gość gość
Fachowe podejście do ucznia, ciekawe metody nauczania, polecam TFLS.

Gość gość
Uczyłem się w szkole TFLS i mogę szczerze polecić.

Gość gość
Bardzo dobra szkoła i doskonali lektorzy.

Gość gość
Też polecam TFLS. Przed pójściem tam na kurs czytałam dużo pozytywnych opinii i wszystko się sprawdziło. Bardzo poprawiłam swoją znajomość języka.. Lektorkę miałam konkretną, bardzo koncentrowała się na rozwiązywaniu testów pod egzamin, ale nie tylko. No i oczywiście dużo rozmawialiśmy

Gość gość
Jeśli chodzi o naukę angielskiego to dla mnie najlepsza w Wawie szkoła to TFLS. Mała kameralna grupka, lektor bardzo konkretny, cenowo fajnie wychodzi mi kurs.

Gość gość
Przygotowywałam się do egzaminu w TFLS i byłam zadowolona z przygotowań i wyniku. Lektor zwraca uwagę na wymowę, duży nacisk kładzie na mówienie a to zawsze u mnie kulało.

Gość gość
Jedna z lepszych szkół do jakiej trafiłam, są małe grupy i dobrzy lektorzy.

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z nauki w TFLS. Cenię szkołę za bardzo dobrą skuteczność nauki i podejście do słuchaczy. Szczerze polecam naukę w TFLS.

Gość gość
Podzielę się swoimi doświadczeniami z nauki w szkole TFLS. Razem z koleżanką wybrałyśmy się do tej szkoły zachęcone promocją w internecie. Najpierw zrobiłyśmy test komputerowy w pięknej dużej sali w miłym towarzystwie Pani metodyk pijąc smaczną kawę oraz cukierki i ciasto którymi byłyśmy poczęstowanie przez dyrektora szkoły. To było baaaardzo miłe :) Okazało się że szkoła obchodzi 25 lecie istnienia i z tej okazji są różne przywileje i promocje. Rozmowa metodyczna trwała ponad godzinę gdzie z koleżanką rozwiałyśmy wszystkie wątpliwości. Na koniec sympatyczne panie z sekretariatu zapisały nas na kurs przygotowujący do egzaminu CAE w czerwcu. Chodzimy już właśnie drugi semestr i jesteśmy bardzo zadowolone. Zajęcia prowadzi uśmiechnięta i bardzo profesjonalnie podchodząca do tematu Pani Sylwia. Takiej lektorki jeszcze w życiu nie widziałyśmy. Bardzo szybko sprawdza nam prace pisemnie, mieliśmy już 2 razy mock exams dzięki temu widzimy nad czym musimy popracować i zwrócić większa uwagę. Mamy małą, zgraną grupę i często po zajęciach wychodzimy na konwersacje na stopie prywatnej tzw mniej formalnej w pobliskiej kawiarni cafe nero. Uważam z koleżanką że to zdecydowanie nasz najlepszy kurs językowy na jaki chodziłyśmy.

Gość gość
Polecam TFLS. Dobra szkoła. Lektorzy uczą dobrze i fachowo. Spokojnie w tej szkole można pokonać barierę przed mówieniem i przygotować się do certyfikatu. Ważne, że bardzo dobrze dobierane są grupy dzięki czemu atmosfera zajęć sprzyja nauce. Grupki są kameralne ale każdy traktowany jest w sposób indywidualny. Polecam jeszcze raz szkołę językową TFLS, naprawdę warto.

Gość gość
Mnie w 100 procentach satysfakcjonują zajęcia w TFLS, jest dużo mówienia co jest bardzo ważne. Przygotowali mnie do CAE i jestem zadowolony. Dobrzy native speakers w każdej grupie niezależnie od poziomu zaawansowania.

Gość gość
TFLS to dobra szkoła, daje im dużego plusa

Gość gość
Ja chodziłam do TFLS i dobrze doszlifowałam angielski. Głownie zależało mi na mówieniu i wymowie. Lektor kładł na to duży nacisk. Nie ma porównania jak mówiłam kiedyś a jak teraz.

Gość gość
Bardzo polecam TFLS, przystępna cena - jedna z lepszych na rynku, zajęcia prowadzone są przez lektorów z wielkim zaangażowaniem

Gość gość
Uczęszczam do TFLS na zajęcia grupowe z języka angielskiego i serdecznie polecam! Lekcje prowadzi doświadczona lektorka, która wie jak zmotywować do nauki. Profesjonalny nauczyciel to podstawa! Zajęcia odbywają się w małych grupach i w przyjaznej atmosferze.

Gość gość
Polecam szkołę TFLS. Zajęcia bardzo efektywne - angażujące dyskusje, przełamujące barierę swobodnego mówienia, ciekawe metody nauki gramatyki i poprawności wypowiedzi oraz przesympatyczna atmosfera. Nauczyciele bardzo mili, motywują do dalszej nauki.

Gość gość
Polecam TFLS. Świetna szkoła, bardzo miła obsługa, atrakcyjne ceny, wysokie zaangażowanie i dobre podejście lektorów.

Gość gość
Solidna szkoła, dobrze uczą, widać efekty.

Gość gość
Tym, którzy szukają fajnej szkoły angielskiego, mogę szczerze polecić TFLS. Ja jestem tu już drugi rok i bardzo sobie chwalę.

Gość gość
Bardzo pozytywne wrażenia. Ciekawe zajęcia, prowadzący zaangażowani i pomocni, ceny konkurencyjne. Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę TFLS.

Gość gość
Świetni native speakerzy, zajęcia są wyjątkowo dobrze nastawione na mówienie. Pierwszy raz odczułem, że tyle wynoszę z zajęć w szkole językowej. Kurs polecił mi znajomy, który był w TFLS bardzo długo. Potwierdzam i polecam.

Gość gość
Wybrałam po długim szukaniu szkołę TFLS i się nie zawiodłam. Bardzo wysoki poziom, lektorzy przynoszą dużo dodatkowych materiałów. Często też organizują sprawdziany ( tzw mock exams) dzięki temu każdy wie czy coś musi jeszcze nadrobić.

Gość gość
Jestem na kursie w TFLS i bardzo mi się podoba. Zajęcia są bardzo ciekawe, dużo dodatkowych materiałów, native speakerzy potrafią odpowiednio poprowadzić konwersacje. Polecam.