Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TFLS Warszawa

Polecane posty

Gość gość
TFLS to szkoła godna polecenia. Moje zajęcia angielskiego były bardzo ciekawe i zabawne. Tym, którzy szukają fajnej szkoły angielskiego, mogę szczerze polecić TFLS.

Gość gość
Hej, ja mogłabym polecić szkołę TFLS. Naprawdę wysoki poziom nauczania, fajni lektorzy, z bardzo profesjonalnym podejściem. Małe grupy. Ja byłam na kursie przygotowującym do FCE i od razu zdałam egzamin. Fajna szkoła z dobrą lokalizacją.

Gość gość
Moim zadaniem TFLS to najlepsza szkoła w Warszawie. Super lektorzy, małe grupy, dobra lokalizacja - polecam.

Gość gosc

Przygotowywałam się do egzaminu CAE w TFLS i jestem zadowolona ze swojego wyniku jak i z przygotowań. Fajnie lektor prowadził zajęcia, ułożyłam sobie gramatykę. Sama nie byłabym w stanie przygotować się tak dobrze do egzaminu.

Gość gość

Moim zdaniem najlepsza szkoła w Warszawie.

Gość Adam

Ja nauczyłem się angielskiego na zajęciach w TFLS więcej niż przez kilka lat edukacji na studiach. Teraz w końcu się czuję pewnie rozmawiając po angielsku.

TFLS to szkoła godna polecenia. Mój kurs prowadził bardzo sympatyczny i doświadczony lektor. Dużo się nauczyłam na kursie, polecam jeszcze raz!

Gość gosc

dobra szkoła

Gość linka

Polecam naukę w szkole TFLS. Świetna placówka, bardzo miła obsługa i przede wszystkim ciekawie prowadzone zajęcia, nie ma nudy - właśnie tego oczekiwałam.

Gość misiek

Indywidualne i życiowe podejście, miła atmosfera, dogodna lokalizacja. Polecam TFLS.

Gość ona

Zdawałam tam egzaminy Cambridge English, polecam

Gość czarek

Szkoła w 100% godna polecenia, chodzę tam już 3 semestr i jestem mega zadowolony. Polecam TFLS

Gość kredka

Bardzo odpowiada mi sposób nauczania w TFLS, profesjonalni lektorzy, pełni energii, luźna atmosfera - to wszystko sprawia, że chodzę na lekcje z przyjemnością.

Gość jurek

Jak najbardziej polecam TFLS - jedna z niewielu szkół godnych uwagi. Ceny niewysokie, jakość przekazywanej wiedzy bardzo dobra, a lektorzy mili i uprzejmi.

Gość gosc

dobra szkoła, polecam

Gość gosc

Polecam naukę w szkole TFLS. Świetna placówka, bardzo miła obsługa i przede wszystkim ciekawie prowadzone zajęcia, nie ma nudy.

Gość gość

Najlepsza szkoła, z jaką miałem do czynienia. To co ją wyróżnia to niewątpliwie wysoki poziom nauczania - w innych szkołach nauczyciele często przeprowadzali zajęcia od niechcenia, tutaj jest inaczej. Ceny w porządku, niższe niż w wielu innych placówkach

Gość Ela

Polecam TFLS. Super miejsce do nauki angielskiego. Bardzo przyjaźni i pomocni prowadzący, miła atmosfera. Ponad to ceny kursów bardzo przystępne.

Gość Matizz

Polecam TFLS. Lektorzy bardzo kompetentni. Jestem naprawdę zadowolony.

Gość rimi

TFLS to jedna z lepszych szkół w Warszawie. Zajęcia prowadzone w przemyślany sposób. Lektor jest wymagający, motywuje i dobrze tłumaczy.

Gość igor

Bardzo dobra szkoła, można znaleźć zarówno kursy solidnie przygotowujące do egzaminu jak i takie, które stawiają na konwersację i przyzwyczajanie się do języka. Lektorzy bardzo kompetentni. Jestem naprawdę zadowolony.

Gość jank

Najlepsza szkoła angielskiego w Warszawie. Małe grupy, fajni ludzie, przygotowani lektorzy. Kameralny klimat, a to pozytywnie wpływa na naukę.

Gość mela

Polecam TFLS. Świetnie zaplanowane zajęcia, bardzo profesjonalni wykładowcy.

Gość gosc

Bardzo dobrze wspominam naukę na kursie w szkole TFLS. Miałam fajną i profesjonalną lektorkę. Zajęcia były ciekawe, nigdy się nie nudziłam. Podobały mi się też konwersacje z nativem, które miałam w piątki. Zrobiłam duże postępy w mówieniu.

Gość lidka

Jestem zadowolona z TFLS. Łatwo jest tam przyswajana wiedza i bardzo szybko widać efekty nauki.

Gość mikas

Ja bardzo polecam TFLS w Warszawie. Po dokładnym zapoznaniu się z ofertami szkół językowych zdecydowałam się na właśnie na TFLS i osobiście uważam to za bardzo dobrą decyzję. Zależało mi aby przygotować się do certyfikatu, potrzebne mi to było do pracy. Szkoła zaproponowała mi dobre rozwiązanie.