Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie znowu uderzyl

Polecane posty

Gość gość

Hej pisze w takiej sprawie. Mój chłopak uderzył mnie po raz kolejny, niestety tym razem (po raz 4 ) uderzył mnie z dzieckiem na rękach. Była przy tym postronna osoba. A zaczelo się od tego że jego siostra oskarżyła mnie o kradzież w moim własnym domu z tym że cały czas byłam z nią. Jego stwierdzenie 'nie umiecie się dogadać to dostalas' . Co ja mam zrobić żeby on się zmienił. Proszę o porady :( darujcie sobie zbędne komentarze proszę :/ ja potrzebuję chyba pomocy bo cały czas się łudzę że on się zmieni. ;(

Gość gość
Sorki za głupią, zaraz jej przywalę to przestanie pisać te prowa :classic_cool:

Gość gość
dajcie spokój.... chłopak był wkurzony i nie ma co mieć pretensji że jej jeppnął. prawdziwy mężczyzna z jajami z niego

Gość gość
odpowiedz sobie na pytanie: czy tak zachowuje się facet? i nieusprawiedliwiaj i nie nastawiaj się jemu bo kolejny raz mocniej uderzy. Uciekaj ratuj siebie i dziecko

Gość gość
Jestes mloda osoba i uciekaj z Tego zwiazku bo pozniej juz nie bedziesz taka mloda i sobie juz zycia nie ulozysz. Pozniej dostaniesz od super fajnego Meza bo zupa jest zaslona, jest mi ciebie tak Bardzo zal. Pakuj siebie i dziecko Ale tak zeby On nie widzial, najlepiej zeby byl w pracy bo dostaniesz od niego.

Gość gość
chłop ma jaja. pokazał że nie jest pizda miękka faja

Co ja mam zrobić x wymyślić lepsze provo a nie takie kiepskie powielać, to już było :classic_cool:

Gość gość
On się nie zmieni! Uciekaj od niego!

On się nie zmieni! x no jasne że nie, nawet gdyby istniał to by się nie stało :classic_cool:

Gość gość
Na co się godzisz , to masz.

Gość zmiana z rana
Nadstaw drugi policzek :classic_cool:

Gość gość
Jasne, że on się zmieni. Z papucia na lać, jak to na Śląsku mówimy.

Jeżeli Cię uderzył to będzie robił to kolejny raz. Jak jest facet taki kozak to czemu nie poszuka sobie równego sobie tylko musi bić dziewczynę???!!! Tak nisko upadł!!!

Gość gość
Ja swoją bilem ale już przestałem. Do dziś nie wiem dlaczego jak jej tłumaczyłem normalnie jak ma się zachowywać to nie rozumiała a jak wp******ilem kilka razy to szybko zalapala.

Gość gość
on się nie zmieni nigdy, jeśli chcesz żeby dalej bił Ciebie to sobie z nim bądź, później będzie bił wasze dzieci.

Gość gość
Kobietom od czasu do czasu nalezy sie porzadne lanie. Bo potem proboje rzadzic facetem, niekazdy facet moze sobie na to pozwolic.

Gość gość
Bicie to przemoc.Wyzywanie tez.Wszystko na ten temat...tacy nie powinni sie rozmnażac... Nikt nie ma prawa na nikogo podniesc reki.Kazdy ma swoja godnosc i nalezy ja szanowac...

Gość gość
dajesz mu przyzwolenie to bije. im szybciej odejdziesz tym dla Ciebie lepiej. tkwisz w toksycznym związku. potem pewnie przez jakiś czas bardziej się stara, czułe słówka, żeby Cię uśpić a za chwilę znowu uderzy.

Gość gość
Dlaczego mialby sie zmienic? Przeciez i tak z nim jestes, wiec jaka mialby miec motywacje?

Gość gość
Po co ma się zapisywać, ja ją uczę, zadaję ciosy znienacka jak ninja a ona się przewraca :classic_cool:

Gość gość
Autorka się nie udziela bo zapewne nie takich porad się spodziewała. Myslala chyba ze on się nagle zmieni jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki... Niebawem pewnie zacznie bronić swojego misia ze ,,on jednak nie jest taki zły" :D.