Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu kiedy jakiś cytat na facebooku o mnie

Polecane posty

Gość gość

zamieścisz

Gość gość
mam nadzieję,że pozytywny

Gość gość
albo bardzo pozytywny

Gość gość
albo mega pozytywny

Gość gość
Jeszcze się zastanawiam, czy aby na pewno na ten pozytywny zasługujesz. To, że sobie tu piszesz, nie utwierdza mnie jeszcze w przekonaniu, że masz wobec mnie dobre zamiary i że chcesz mojego szczęścia. Może to dla Ciebie tylko dobra zabawa, moim kosztem oczywiście...

Gość gość
Ale za to mogę udostępnić jakiś mega negatywny, taki żeby Ci aż w pięty poszło :D Jestem mega zołzowata, więc uwielbiam takie mega negatywne ;)

Gość gość
A tak na poważnie odnośnie tego tematu to mogłabym bez problemu coś zamieścić, ale na razie jeszcze się zastanawiam, czy w ogóle warto sobie Tobą głowę zawracać. I zamiast w wolnej chwili przeglądać jakieś złote myśli z facebooka, wolny czas trwonię na rozważaniach, gdzie mnie to wszystko zaprowadzi...

Gość gość
nie zamieszczę o Tobie na razie żadnego cytatu na facebooku Jareczku, ale wiedz, że ja o Tobie nie zapomniałam, i dużo o Tobie myślę. Nurtuje mnie poza tym to, co ostatnio napisałeś, że jestem dla Ciebie jak siostra....to mnie mocno zabolało jako kobietę :( jeżeli nie jestem w Twoim typie i nie podobam Ci się to lepiej zakończyć to pisanie, chyba że Ty już je zakończyłeś. Pomyśl o tym. Madzia