Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja p*****le nie da sie wysiedzieć przy otwartym oknie tak te bachory drą japy!!

Polecane posty

Gość gość

ja p*****le nie da sie wysiedzieć przy otwartym oknie tak te bachory drą japy!!

Gość gość
Kiedyś sam byłeś bachorem i dałeś jape pod oknami.

Gość gość
wlasnie napisałam mądralo dłuższy komentarz, ale widze, że nie przeszedł! otóż nie chodzi o dziecięcy szczebiot i zabawy tylko wycie,piszczenie, krzyki!

Gość gość
12:25 nie każdy dar jape jako dziecko, szczególnie innym pod oknami. Autorze wierze że to jest wku%jące moze kup sobie stopery do uszów to naprawde pomaga

Gość gość
najpierw mała dziewucha darła japę jakby ją ze skóry obdzierali przez kilkanaście minut - oczywiście nikt nie reagował. Pewnie jakby ją katowali to też by nikogo to nie obeszlo, dopiero jak ucichła to się ludzie uciszyli, ale za pare minut zaczął wydzierać się bachor plci męskiej, krzyczał " ba ba ba ba " i tak mega głosno i tez kilka minut! rodziców to nie obchodzi że jest niedziela i nie każdy ma ochote na koncerty ich srajtków 😠

Gość gość
i za moich czasów były normalne zabawy, nie trzeba było się drzec, ba nawet nikt na to nie wpadł, teraz dzieci coraz głupsze to co się dziwić, a jedyne miejsce gdzie się można było wykrzyczeć to było wesołe miasteczko ewentualnie na wuefie

Gość gość
U mnie pod blokiem,wczoraj o 21:30 darły mordy jakieś bachory,przez kilkanaście minut :o

Gość gość
U mnie w niedzielę to jest tak jakby wszyscy powymierali, nie mieszkam w bloku ( dla jasności), ale nudno jest.

Gość gość
to jak nie mieszkasz w bloku to wiadomo,że cisza i spokoj :) ja bym nie chciała mieszkac w domku jednorodzinnym , chciałabym na osiedlu bez dzieci, może kiedyś zaczną takie budowac

Gość gość
"i za moich czasów były normalne zabawy, nie trzeba było się drzec, ba nawet nikt na to nie wpadł, teraz dzieci coraz głupsze to co się dziwić, a jedyne miejsce gdzie się można było wykrzyczeć to było wesołe miasteczko ewentualnie na wuefie " x jasne, "za twoich czasów" to dzieci nawet w pieluchy nie robiły tylko od razu do toalety a twoja mam i tata co cię z niepokalanego poczęcia na pewno maja bo przecież nie z bzykania, takich rzeczy to nie robili. ciekawe ile ty masz lat metrykalnie, bo mentalnie to jesteś starym pierdzielem koło siedemdziesiątki któremu wszystko przeszkadza.