Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jestem na praktykach w szpitalu i jest tam taki fajny lekarz

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

kt贸ry zaczyna mi si臋 podoba膰. Na pocz膮tku nie zwr贸ci艂am na niego uwagi ale teraz kiedy zacz臋艂am z troch臋 rozmawia膰 wyda艂 si臋 fajnym cz艂owiekiem. Takim spokojnym, troch臋 nie艣mia艂ym, dobrym cz艂owiekiem. Jak mu pokaza膰 偶e go lubi臋? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
zlap go za krocze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma za d艂ugi fartuch :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A normalne rady?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zlap go za tylek!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
we藕 go na je藕d藕ca w ciemnym rentgenie B臋dzie tw贸j :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo 艣mieszne :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Ty kim jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej m贸wi艂a艣 wczoraj ze to blondyn a ma na imi臋 Mateusz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem na praktykach lekarskich. Tak, blondyn ale nie Mateusz :) ale te偶 na M.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha to zbieg okoliczno艣ci moja rada : zerkaj na Niego :) -pisz臋 to powa偶nie , mo偶e co艣 w stylu cze艣膰 jak leci co tam w pracy jak si臋 nie znacie to przedstaw si臋 wiesz czasami m臋偶czy藕ni s膮 nie艣miali .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂u偶ba zdrowia si臋 nie wstydzi. Zapro艣 go na kaw臋. Do szpitalnego bufetu. Powiedz, 偶e ty stawiasz nie tylko dlatego, 偶eby ci kole偶anki zazdro艣ci艂y, ale 偶e chwytasz si臋 wszystkiego, jak ten ton膮cy brzytwy, bo praktyki si臋 sko艅cz膮, a tobie taka okazja, takie ciacho sp艂ynie sprzed nosa. Je艣li podejdziesz z humorem, masz szanse. W ko艅cu dziewczyna te偶 ma czasem prawo poderwa膰 ch艂opaka, szczeg贸lnie, jak ch艂opak fajny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Siedzimy razem w lekarskim to si臋 troch臋 znamy, nie tak 偶e w og贸le mnie nie poznaje :) ale...to nie jest praktykant, ani nawet sta偶ysta czy rezydent a ju偶 specjalista czyli jest ode mnie starszy ok. 10lat...wi臋c 偶adne "cze艣膰" nie wchodzi w gr臋. On to 偶adne ciacho, taki przeci臋tny Polak ale ma bardzo mi艂膮 twarz i 艂adnie si臋 u艣miecha :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak tylko 偶e On mo偶e pomy艣le膰 偶e ona sobie 偶arty stroi ze Niego albo do ka偶dego zarywa !!! a nie o to chodzi ja uwa偶am ,wiem 偶e to stare i nie modne ale wi臋cej ostro偶no艣膰i pokorno艣ci nie jaka艣 tam szara mysz ,ale trzeba wiedzie膰 jaki jest ten m臋偶czyzna ,,POZNA膯 GO" a to wymaga czasu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ma obraczke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem 10 lat starszy hmmm mo偶e pos艂uchaj jak rozmawia z innymi ... czy patrzy na Ciebie i jak patrzy no nie wiem napisz co艣 wi臋cej o Nim bo to troch臋 ma艂o ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 uwa偶am 偶e zaproszenie go na kaw臋 to przesada. Jakby to wygl膮da艂o, studentka zaprasza lekarza na kaw臋 i do tego znaj膮 si臋 z widzenia 5 dni. Nie ma obr膮czki, za 偶onatego bym si臋 nie bra艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok studentko ale rozmawia艂a艣 z Nim sama chocia偶 czy tylko przy innych w lekarskim o czym Wy gadacie tylko o pracy ? czy jest sztywno napisz co艣 bo to troch臋 ma艂o piszesz a ja go艣cia nie znam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamieni艂am z nim mo偶e z 5 zda艅...Nic o nim nie wiem :( Nie jest moim opiekunem wi臋c kontakt te偶 ograniczony. Og贸lnie to pracujemy a nie gadamy, zw艂aszcza m臋偶czy藕ni bo kobiety to czasami tak. A w tym tygodniu cz臋sto schodzi艂 z oddzia艂u do poradni wi臋c jeszcze mniej czasu by艂o na kontakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pami臋taj, s艂u偶ba zdrowia si臋 nie wstydzi. Sk膮d si臋 ty wzi臋艂a艣, jak nie potrafisz lekarza zaprosi膰 na kaw臋, powiedzie膰 mu wprost, 偶e ci si臋 podoba. Przecie偶 jeste艣 inteligentna, dosta艂a艣 si臋 na medycyn臋 i wiesz, w jaki spos贸b ostro偶nie przeprowadzi膰 rozmow臋. Nie musisz wchodzi膰 mu do 艂贸偶ka, ale kawa, rozmowa, w czasie kt贸rej m贸wisz mu, 偶e obserwujesz go, 偶e podoba ci si臋 to, w jaki spos贸b pracuje, 偶e chcia艂aby艣 w nim widzie膰 przynajmniej swojego przyjaciela, cho膰 trudno b臋dzie, bo on ci si臋 podoba. Na medycynie jeste艣 a takie rzeczy trzeba ci podpowiada膰? To sk膮d ty si臋 tam wzi臋艂a艣 dziewczyno. Wiejski o艣rodek ci si臋 marzy i syn so艂tysa, jako przysz艂y m膮偶? Ogarnij si臋 i zacznij by膰 sob膮, ambitn膮 i pewn膮 siebie, w d膮偶eniu do celu dziewczyn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ja nie rozumiem to znaczy podoba Ci si臋 ok . Ale 偶eby kogo艣 pozna膰 musisz by膰 do艣膰 blisko , a On nie mo偶e by膰 twoim opiekunem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 dzi臋kuj臋 za rady ale nie skorzystam, nie m贸j styl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 I w tym problem. Nie mo偶e, ordynator przydzieli艂a mi innego lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am tak膮 my艣l by go zapyta膰 czy nie zabra艂by mnie do poradni ale nie jest moim opiekunem no :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zobacz臋 czy chocia偶 b臋dzie jutro, czy nie ma urlopu chocia偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 15:53 ale nie smu膰 si臋 nie lubi臋 jak kto艣 si臋 smuci :( po prostu zapytaj grzecznie wiem ,ze PAn (nie wiem jak si臋 zwracasz do Niego ) nie jest moim opiekunem ale mog艂abym p贸j艣膰 z Panem do poradni ? czy zapyta膰 op pozwolenie? no co艣 tego typu ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja z 16:07 ja Ci pisz臋 to co ja bym zrobi艂a na Twoim miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mam extra pomys艂. Podrzuc mu liscik z wiadomoscia. Moze byc do kitla albo do kajecika. Juz sama wiesz najlepiej gdzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I pytanie w lisciku: 1. Jestem A. Hetero- singlem B. Hetero- zajety C. Homo 2. czy podoba ci sie w tym szpitalu jakas A. Lekarka B. Piel臋gniarka C. Stazystka D. Praktykatnka I juz. Rusz g艂ow膮

Udost臋pnij ten post